deci nu mi-a iesit ziua mea cum imi planuisem....Allah damn it all!
Printable View
deci nu mi-a iesit ziua mea cum imi planuisem....Allah damn it all!
Eu am spus ce mi s-a spus, dacă am fost mințit, am mințit si eu. Oricum a fost ultima dată când mai spun ceva pe forum legat de vreun pont. Credeam că ai înțeles după ce vezi poza de la Shopto. Btw, jocurile sunt la curier, nu la Altex, cred ca știi asta, nu?
LE: Arunca ăștia pisica de la unul la altul, vai de capul lor, găinile...
Mda...am sunat acum la Altex si la Nemo. Scarbele au trimis coletele azi si cel putin in Bucuresti, ajung maine. Deci sa nu aveti sperante pentru azi...
Niste jegosi si niste scarbe ca nu va dau jocul cu o zi inainte de lansarea oficiala, pe bune.
Asa e Tudor, ai dreptate. Dar ne facem si noi niste planuri si sperante, cand apare un joc pe care-l dorim (nu e cazul la tine cu acest joc) si cand vedem ca au jocul in depozite cu 3 saptamani inaintea lansarii, ba chiar ni s-a confirmat precomanda de joi si unii au primit jocul de vineri, mi se pare bataie de joc.
Si tine cont de cat de entuziasmat era OEE cu DS3 si pun pariu pe ce vrei tu, ca nu s-a suparat, sa faca vreo reclamatie, ceva, cand i-a ajuns jocul de la Altex, Sambata, cu 4 zile inaintea lansarii.
Nu mai zic de faptul ca cineva din depozitele Altex a vandut jocul in weekend pe olx (un PM, din ce mi-am dat seama).
Dar e ok. Cat timp n-am niciun avantaj cu precomanda, o sa incetez sa mai fac la ei. Vor ramane strict pt cumparaturi la reduceri.
Eu inteleg sa vrei jocul, dar sa ai un asemenea limbaj la adresa unui magazin care pana acum e in grafic cu livrarile (trimis azi, maine ajunge), mi se pare mai mult decat aiurea. Ca planuri aveam si eu sa joc The Last Guardian inca din 2011 si uite ca le-am facut degeaba, dar nu m-am luat nici de developeri si nici de Altex.
Uite limbaj adecvat ca omul nu primeste jocul inainte de lansare:
E normal? I think not.
Hai mai Tudor, am ajuns sa comparam Uncharted 4 cu The Last Guardian ? Nu vrei sa punem si Half Life 3 pe lista ?
Lesson learned. Nu mai fac pre-order. Ma mai ia si la misto cu bonusuri precomanda pe mail, poze cu jocul in depozit. Maine ma duceam bine mersi in magazin si-l luam de pe raft.
Nu dau vina pe nimeni. Poate daca nu facea lumea gura ca a primit jocul vineri, se jucau mai multi acum.
Eu chiar nu inteleg cand vad atata disperare si injurii asupra unui magazin, care pana la urma urmei isi face treaba, adica va livreaza jocul in ziua lansarii. V-a promis cineva oficial de la Altex ca veti primi jocul mai devreme daca faceti precomanda? Eu nu cred.
Ati facut precomanda pe proprie raspundere, in speranta ca poate poate.
A fost cazul cu alte jocuri, care s-au livrat mai devreme, dar de aceasta data nu cred ca au vrut sa riste vreo amenda, la cat tam tam s-a facut cu copiile de Uncharted de prin alte tari.
Nu am nicio mare afinitate pt Altex/MG in mod special, deoarece am avut si eu partea mea de probleme cu ei, dar cand vad atata ipocrizie pe aici si lipsa de respect pentru munca unor persoane, doar ca unii nu au pic de rabdare...
Total de acord, nu are rost sa ne punem acum sa injuram un magazin ca vezi doamne nu a trimis un joc mai repede decat este prevazut sa se lanseze. Ah ca la unii a trimis mai repede si la restul nu, asta e altceva si e o problema pe care Altex&co ar tb sa incerce sa o rezolve. Daca nu-mi ajunge jocul Marti atunci am sa sar si eu cu gura pe ei:p
Probabil nici nu erau atatea nemultumiri daca nu era acest week-end in care unii sperau sa joace Uncharted 4 dar cred ca nu ai ce le imputa celor de la Altex/MG . Asta-i culmea sa-i certi pe unii ca-s corecti si ca fac ce au promis :)
Daca nu-l livreaza pe data de 10 atunci e o alta discutie ...
---------- Post added 09-05-2016 at 13:30 ----------
Acum sa fim exacti si corecti ...la noi sistemul de precomenzi e o simpla promisiune : ei promit ca ti-l livreaza la data si la pretul promis si tu ca il cumperi in aceeasi termeni . In alte tari ( normale zic eu ) cand faci precomanda iti iau baietii banii ( sau macar o parte din bani ) in avans in momentul cand faci precomanda .
Nici atat. Sunt colegi care l-au comandat la pretul de 239(daca nu ma insel) si intre timp li s-a schimbat pretul.
Ma rog, asta e acum. Sa vedem maine ce si cum.
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Na lasă că eu am plătit integral bundle-ul ps4 +joc U4 în data de 1 Feb. Și ce folos. Mi-au folosit 3 luni banii. A , poate ca am avut ceva avantaj ca de atunci e mai scump cu 100 lei . Vedem dacă vine mâine , dacă nu, chiar nu văd avantajul precomenzi . MergI în ziua lansării și îl iei . Și așa nu mai ai banii blocați degeaba.
Si cum ai platiti avans daca era precomanda ca la ei poti plati doar daca figureza in stoc adica "adauga in cos" ?
Am fost în magazin și le-am spus ca vreau sa comand pachetul. Mi-au spus ca trebuie sa îl plătesc atunci pe loc și când îl vor avea pe stoc îl voi primii. Chiar dacă nu era clar de ce sa plătesc integral înainte , am zis ca hai sa văd dacă nu cumva chiar îl voi primii când îl vor avea pe stoc
Limbajul e mai mult decat justificat! Tu nu esti prins in acest etern du-te-vino intre Altex si clienti, iar din departare lucrurile evident par mai simple...
Cum poti compara The Last Guardian (fara data exacta de lansare, nu este in stocul magazinului) cu Uncharted 4?
Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca sunt cativa care chiar lucreaza la Altex si nu ne-au zis nici cand pleaca de la ei coletele, nici o data aproximativa in care ar ajunge la noi... dar poze cu jocul deja in magazie am avut, acel lucru era esential...
Stiu, e straniu cand vezi lume nervoasa cu limbaj din spatele blocului iar pe tine te lasa rece jocul sau eventual data lansarii dar fiecare cu PM, intelegi :) Fara suparare.
In magazin fizic cand apare? Azi sau maine? Am oare sanse daca merg pe seara sa il gasesc la raft?
Intervin si eu putin cu o alta idee: daca dau preorder acum pentru U4 pe PSN pe ro, teoretic ar trebui ca la 12:01 sa il am, da?:) si ofera ceva bonusuri pentru precomanda? Multumesc anticipat, nu am avut timp urmaresc fiecare post iar pe pe threadul de U4 nu mai intru :))
Sent from my iPad using Tapatalk