Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 293

Thread: Despre precomenzi

1. #81 SP
    Junior Member Terapeutul's Avatar
    Dragi colegi de forum si de '' suferinta'' asteptarii U4 , lamuriti-ma si pe mine daca puteti. Am fost in magazinul Altex in 1 feb si am platit atunci bundlle-ul ps4 + joc U4. Pe cand sa ma astept ca ajunge la mine ? Mersi mult.

2. #82 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Am primit pe mail bonusul la precomanda
    Altex face mișto de mine.

3. #83 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Me2, ceea ce e ft dubios, stiind ca ar trebui sa avem codul in pachet, in mod normal...

4. #84 SP
    Member Hazer's Avatar
    Si eu. Am un pre-order bonus in cutia jocului, si altul de la Altex pe mail. Care e faza?

5. #85 SP
    Pai tu sa zici, ca ai jocu E acelasi lucru ? Sau e ceva diferit ?

6. #86 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pai tu sa zici, ca ai jocu E acelasi lucru ? Sau e ceva diferit ?
    Sunt diferite, dar nu merge bagat niciunul momentan.

7. #87 SP
    E clar ca e diferit, dpdv al cifrelor/literelor, ca e ceva random generated. Sunt curios daca ceea ce deblochezi este acelasi lucru sau nu. Ramane sa vedem marti

---------- Post added 07-05-2016 at 11:22 ----------

So ? Azi n-a primit nimeni, nimic ? Eu tot sper sa sune...

8. #88 SP
    So ? Azi n-a primit nimeni, nimic ? Eu tot sper sa sune... Chiar as avea timp sa ma joc in weekend

9. #89 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    ???

10. #90 SP
    Member felixxx's Avatar
    A ajuns cineva prin MG Orhideea, ca ei mai aveau obiceiul sa puna jocurile mai repede la raft? Mersi

11. #91 SP
    O sa ajung eu p-acolo in 2h, dar nu-l iau cu 20 ron mai scump daca e la raft. Mor aici in asteptare, da tot dau 240 ron pe el

12. #92 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    O sa ajung eu p-acolo in 2h, dar nu-l iau cu 20 ron mai scump daca e la raft. Mor aici in asteptare, da tot dau 240 ron pe el
    Macar da de veste daca e la raft. Mersi

13. #93 SP
    Nimic la raft in orhideea. Doar niste carcase goale pt reclama. Am intrebat pe cineva si mi-a zis sec "pe 10!" Cref ca au mai intrebat si altii.

14. #94 SP
    Junior Member Sareth47's Avatar
    Am fost si eu azi si acelasi lucru.

15. #95 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Quote Originally Posted by Danny View Post
    ???
    Am sunat sa intreb, e pe stoc in Cluj la pretul de 279,99 lei.

16. #96 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    nu recoman acest magazin. eu am avut experiente neplacute cu ei, iar seful de acolo are un caracter de tot *******

17. #97 SP
    Member seven1994's Avatar
    Eu am vorbit cu un prieten din lista mea de ps4,ca am vazut ca se juca sambata uncharted.A spus ca a luat din Iulius mall,iar magazinul se numeste 4games.Poate e cineva interesat

18. #98 SP
    @Dant3, de data asta n-ai mai avut dreptate cu livratu de sambata. Sper sa vina azi...

19. #99 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Mie nu o sa-mi vina nici astazi, am sunat deja la curier. No problem... poate imi vin maine cele 2-3 electrocasnice care am comandat dar nu am nevoie de ele... FMM de "magazin online" jegos!

20. #100 SP
    Mda...eu nici nu am pe cine sa sun sa intreb, pentru ca nu am un AWB pe site...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast