Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 293

Thread: Despre precomenzi

1. #121 SP
    Junior Member Terapeutul's Avatar
    Aaa, nu arunc vina. Oricum atunci era 18 .04 pe site. Apoi stim ce s-a intamplat cu data de lansare . Dar de ce a trebuit sa platesc integral atunci ? Altfel mi-au spus ca nu pot comanda. Am platit și am făcut comanda atunci în speranța că voi primii pachetul când v-a fii pe stoc după Cum mi-a fost spus. Măcar atât avantaj sa ai când plătești integral ceva ce vei primii peste o perioada destul de lunga de timp. Dar e ok. Faza e ca nu merita sa plătești integral înainte un produs dacă tot nu ai nici un avantaj fata de cel care îl achiziționează în ziua lansării. Doar ai banii blocați.

2. #122 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Terapeutul View Post
    Am fost în magazin și le-am spus ca vreau sa comand pachetul. Mi-au spus ca trebuie sa îl plătesc atunci pe loc și când îl vor avea pe stoc îl voi primii. Chiar dacă nu era clar de ce sa plătesc integral înainte , am zis ca hai sa văd dacă nu cumva chiar îl voi primii când îl vor avea pe stoc
    Ne arati si noua chitanta pe care ti-au eliberat-o cei de la Altex cand ai platit acea suma? Multumesc.

3. #123 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @Pizzi așa mi-au făcut și mie când am luat prima consolă PS4 acum doi ani, nu cred ca minte băiatul

4. #124 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Dar nici nu am zis ca minte. Vroiam sa vad ce este trecut pe acea chitanta, de aceea l-am rugat sa ne arate si noua.

5. #125 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu am plătit consola cu Destiny înainte cu o săptămână, mi-au eliberat factură normală, chitanță și certificat de garanție. Le-am spus că nu e normal să primesc așa ceva înainte, si consola mai târziu, până la urmă am acceptat și le-am spus că vreau prelungire pt garanție, 10 zile.

6. #126 SP
    Junior Member Terapeutul's Avatar
    Ok. Când ajung acasă am sa postez chitanța dacă e nevoie. Oricum e chitanța pe suma de 1699 cât era atunci prețul , în 01 .Feb.

7. #127 SP
    Junior Member roberthotean's Avatar
    a ajuns si la mine

8. #128 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by roberthotean View Post
    a ajuns si la mine
    De la Altex ? In ce oras stai ?

9. #129 SP
    Junior Member roberthotean's Avatar
    emag, timisoara

10. #130 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Il iau seara asta intrebarea mea la ce ora ii da Unlock maine? oricum trebe sa il las la descarcat toata noaptea da sa stiu la cat pot sa il joc maine

11. #131 SP
    Member seven1994's Avatar
    Nu il gasim in niciun magazine din Bucuresti?

12. #132 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by em1n3m16 View Post
    Il iau seara asta intrebarea mea la ce ora ii da Unlock maine? oricum trebe sa il las la descarcat toata noaptea da sa stiu la cat pot sa il joc maine
    România 12 noaptea, UK ora două dimineața, US ora 7 dimineața.

13. #133 SP
    Deci la noi e ora 0 a smecheriei in uncharted?

14. #134 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Trebuie să recunosc că nu am înțeles gluma.

ON: Cum e până la urmă, s-a deblocat jocul pe RO?

LE: Am înțeles de la un prieten ca s-a deblocat, eu mai am de așteptat 6 ore jumate Spor la joacă!

15. #135 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Pana una alta eu nici măcar un numar de AWB nu am la precomanda de la Altex. Avand in vedere asta + unde locuiesc sigur nu-l primesc azi. Asta e, noroc ca ma tine Dark Souls ocupat

16. #136 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Pana una alta eu nici măcar un numar de AWB nu am la precomanda de la Altex. Avand in vedere asta + unde locuiesc sigur nu-l primesc azi. Asta e, noroc ca ma tine Dark Souls ocupat
    La mine doar la o singura comanda mai veche imi apare numar de AWB.
    Am cateva comenzi mai vechi (3-4 luni) la care apare "Comanda procesata partial" dar mi-au fost livrate integral.
    Concluzia: nu te lua dupa ce scrie acolo, asteapta sa te sune curierul.

17. #137 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    De fiecare data cand am comandat ceva de la ei cu o zi înainte de livrare aveam awb la comanda

18. #138 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Suna la Altex si cere nr de AWB pentru nr tau de comanda. Imediat ti-l ofera. Dupa aia, suna la Nemo si intreaba de AWB si gata. Eu asa am facut ieri. Mi-a luat fix 2 min.

19. #139 SP
    Dar cei de la Nemo nu te gasesc si dupa nume,trebuie neaparat awb?

20. #140 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Azi am primit SMS de la curier.
    Big Whoop, daca merg acum in magazin as putea sa-l cumpar, fara sa astept dupa curier... Pentru angajatii Altex, va rog nu mai induceti lumea in eroare cu notiunea de PRECOMANDA despre care se vede clar ca nu aveti habar... Este la fel de inutil ca si discutiile cu persoana de la relatii clienti. Astfel am evita multe injurii inutile la adresa societatii; un lucru care nu functioneaza nici in ruptul capului, nu trebuie fortat!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast