Daca omul o zis Archer, atunci Archer este.
Archer (TV Series 2009– ) - IMDb
Daca omul o zis Archer, atunci Archer este.
Archer (TV Series 2009– ) - IMDb
Dzeule mare! Constantine devine serial! Si uitati aici echipa:
Executive Producer/Writer - Daniel Cerone (The Mentalist, Dexter)
Executive Producer - David S. Goyer (Batman Begins, The Dark Knight Rises, Man of Steel)
Director - Neil Marshall (Game of Thrones, The Descent)
Must see for me!
Joaca Edward Kenway in locul lui. Daca nu v-ati dat seama din trailer actorul care joaca rolul lui Constantine si-a imprumutat vocea si pentru rolul lui Kenway din Assassins Creed 4.
Pai incepusera cu asta, si vad ca nu se mai aude nimic. Am vazut miniseria, foarte buna de altfel.
Va recomand cu caldura DaVinci's Demons. Serialul este absolut superb din toate punctele de vedere.
In caz ca sunteti maniaci ca mine pt. seriale bune si asteptati sa se termine sezonul pentru a va delecta cu tot odata, am o mica lista cu serialele ale caror sezoane tocmai s-au incheiat!
The Tomorrow People S01
The Fades S01
House of Cards S02
Ressurection S01
Vikings S02
Arrow S02
Castle S06
Criminal Minds S09
Elementary S02
Greys Anatomy S10
Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. S01
Person of Interest S03
Justified S05
Intelligence S01
Reign S01
Star Crossed S01
The Big Bang Theory S07
The Blacklist S01
The Following S02
The Originals S01
Si daca nu ma insel sunt pe final urmatoarele:
Hannibal S02
Supernatural S09
Revolution S02
Grimm S03
Alte seriale care sunt "in asteptare" la mine:
The 100 S01
From Dusk Till Down S01
The X-Files S02
Continuum S03
Warehouse 13 S05
24 S09
Da Vincis Demons S02
Game Of Thrones S04
True Blood S07
Terminate deja (si probabil mai vedem la anul un nou sezon):
Suits S03
Helix S01
Banshee S02
True Detective S01
Sherlock S03
Doctor Who S07
Ripper Street S02
The Walking Dead S04
Homeland S03
Haven S04
Boardwalk Empire S04
Copper S02
Ray Donovan S01
Under the Dome S01
Hemlock Grove S01
Shameless S04
Boss S02
In caz ca am ratat ceva, let me know. Eu oricum nu stiu cand Dzeu imi voi gasi timp sa le vad pe toate... La naiba cu viata asta, cu zi de doar 24h... si mai trebuie sa si dormim, sa si muncim... de jocuri nu mai vorbesc![]()
I'm so ****ing pissed. Au anulat o caruta de seriale, doamne fereste...incep sa cred ca mai bine ma uit la movies si gata.
CW serialele reinnoite: Arrow (S3), Beauty and the Beast (S3), Hart of Dixie (S4), Reign (S2), Supernatural (S10), The 100 (S2), The Originals (S2), The Vampire Diaries (S6).
Seriale anulate: Nikita, Star-Crossed, The Carrie Diaries, The Tomorrow People.
Ma bucur pentru The 100 (e bun decat deloc, fanii SF stiu de ce), Arrow, Supernatural (caruia i se oferise sezonul 9 la cererea fanilor mai mult, acum sunt nevoiti sa mearga pe sezon 10, audiente foarte bune). TVD au dat-o rau in balarii, o aiureala totala.
The Tomorrow People l-am vazut pe tot, la inceput promitea foarte mult, pe parcurs s-a cam stins. Anyway merita sa zicem un sezon 2, pacat.
Star-Crossed also, SF and stuff. A lasat mult de dorit, cu toate ca idee era geniala.
Damn, I miss so much Stargate Universe...
OMFG deci o sa avem 4 seriale in acelasi timp cu personaje din DC Comic: Arrow, Ghotam, Constantine si ultimul DAR nu cel de din urma THE ****IN FLASH !
A aparut trailer si la The Flash si arata awesome, cred ca o sa fie preferatul meu dintre cele 4 seriale:
Exact, blame FOX fackers. Au anulat de-a lungul anilor seriale foarte bune. Revolution, iarasi ma uit la el de la inceputuri, avea audienta ok, nu inteleg de ce dracu l-au anulat.
Sincer sa fiu, Revolution ala mi s-a parut o mare porcarie. Ideea era foarte interesanta, dar actorii au fost extrem de slabi. Am urmarit primul sezon, dar atat.
Dupa ce Breaking Bad s-a terminat, eu personal am ramas cu House of Cards care a avut un sezon doi foarte bun, si Game of Thrones. True Detective mi-a placut mult, dar e gata. Am renuntat pe parcurs la Suits care a devenit o telenovela, HIMYM l-am lasat de ani buni impreuna cu Two and a Half, Big Bang e aceasi chestie de ani de zile si i-am zis pas, Modern Family m-a plictisit dupa 2 sezoane si Californication desi a inceput de curand, sunt extrem de neinteresat dupa ce de la sezonul 3 a luat-o la vale. Mai e Louie care a reaparut, insa nu am avut timp sa il vad.
Va recomand Cosmos cu Neil Degrasse Tyson. Este un serial/documentar excelent si prezentat intr-un fel cum doar Tyson poate. E extrem de vizual, efecte impresionante si poate chiar inveti unele lucruri urmarindu-l. Imi pare rau ca astfel de seriale nu sunt la fel de urmarite si populare precum alte, scuzati franceza, rahaturi precum 2 Broke Girls, Banshee, Arrow, Vampire Diaries, etc.
Mie mi-a plăcut mult Revolution, sezonul 2 e mult mai bun
LE: Au mai anulat un serial care mi-a plăcut foarte mult, FlashForward...
@Trefla: Pai tocmai, calitatea a luat-o in jos de mult timp. Nu consider ca merita sa pierd cate 10 ore per sezon pentru un serial mediocru, prefer sa ma uit la mai putine dar bune. Cu un film e altceva, 2 ore si s-a terminat, dar 10 ore nu e putin deloc.
Ce sa le faci? Se pare ca S.F.-urile prind mai putin decat serialele siropoase
Tudy, sa stii ca la mine e cam invers. Au inceput sa nu-mi mai placa filmele artistice, fata de seriale. Am impresia ca in maxim 90 de minute nu pot evolua personajele... parca e totul pe fast forward. Taieturi peste taieturi, scurtaturi pentru a se incadra in timp... Si nu ai timp sa intelegi anumite personaje, sau sa le vezi in mai multe ipostaze. Nu e timp pt. multe rasturnari de situatie sau de o poveste expusa pe larg. Ce sa zic, i'm a "series" guy.
P.S. Eu ma uit si la seriale care nu-mi plac in mod exceptional, doar pentru a vedea ce se intampla cu un anumit personaj, sau caut stereotip-uri, sau imi imaginez ce as fi modificat eu la script. La naiba, cateodata ma uit si doar pt. ca-mi place cum joaca un singur actor din toata distribuitia. Pacat ca nu am suficient timp....
Bookmarks