Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 81 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1606

Thread: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale

1. #861 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Daca omul o zis Archer, atunci Archer este.
    Archer (TV Series 2009– ) - IMDb

2. #862 SP
    svg
    Member svg's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Daca omul o zis Archer, atunci Archer este.
    Archer (TV Series 2009– ) - IMDb
    De acesta vorbeam.

3. #863 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dzeule mare! Constantine devine serial! Si uitati aici echipa:

Executive Producer/Writer - Daniel Cerone (The Mentalist, Dexter)
    Executive Producer - David S. Goyer (Batman Begins, The Dark Knight Rises, Man of Steel)
    Director - Neil Marshall (Game of Thrones, The Descent)

Must see for me!

4. #864 SP
    Member Kupy's Avatar
    Nu ar vrea oare Keanu sa joace?

5. #865 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Joaca Edward Kenway in locul lui. Daca nu v-ati dat seama din trailer actorul care joaca rolul lui Constantine si-a imprumutat vocea si pentru rolul lui Kenway din Assassins Creed 4.

6. #866 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Before Batman...there was Gotham

7. #867 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Before Batman...there was Gotham
    Frumos! Acum, sper sa vina careva si cu un serial S.F. bun. Mai se stie ceva de Battlestar Galactica?

8. #868 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Pai incepusera cu asta, si vad ca nu se mai aude nimic. Am vazut miniseria, foarte buna de altfel.

9. #869 SP
    Member denists66's Avatar
    Va recomand cu caldura DaVinci's Demons. Serialul este absolut superb din toate punctele de vedere.

10. #870 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In caz ca sunteti maniaci ca mine pt. seriale bune si asteptati sa se termine sezonul pentru a va delecta cu tot odata, am o mica lista cu serialele ale caror sezoane tocmai s-au incheiat!

The Tomorrow People S01
    The Fades S01
    House of Cards S02
    Ressurection S01
    Vikings S02
    Arrow S02
    Castle S06
    Criminal Minds S09
    Elementary S02
    Greys Anatomy S10
    Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. S01
    Person of Interest S03
    Justified S05
    Intelligence S01
    Reign S01
    Star Crossed S01
    The Big Bang Theory S07
    The Blacklist S01
    The Following S02
    The Originals S01

Si daca nu ma insel sunt pe final urmatoarele:
    Hannibal S02
    Supernatural S09
    Revolution S02
    Grimm S03

Alte seriale care sunt "in asteptare" la mine:
    The 100 S01
    From Dusk Till Down S01
    The X-Files S02
    Continuum S03
    Warehouse 13 S05
    24 S09
    Da Vincis Demons S02
    Game Of Thrones S04
    True Blood S07

Terminate deja (si probabil mai vedem la anul un nou sezon):
    Suits S03
    Helix S01
    Banshee S02
    True Detective S01
    Sherlock S03
    Doctor Who S07
    Ripper Street S02
    The Walking Dead S04
    Homeland S03
    Haven S04
    Boardwalk Empire S04
    Copper S02
    Ray Donovan S01
    Under the Dome S01
    Hemlock Grove S01
    Shameless S04
    Boss S02

In caz ca am ratat ceva, let me know. Eu oricum nu stiu cand Dzeu imi voi gasi timp sa le vad pe toate... La naiba cu viata asta, cu zi de doar 24h... si mai trebuie sa si dormim, sa si muncim... de jocuri nu mai vorbesc

11. #871 SP
    iry
    I'm so ****ing pissed. Au anulat o caruta de seriale, doamne fereste...incep sa cred ca mai bine ma uit la movies si gata.
    CW serialele reinnoite: Arrow (S3), Beauty and the Beast (S3), Hart of Dixie (S4), Reign (S2), Supernatural (S10), The 100 (S2), The Originals (S2), The Vampire Diaries (S6).
    Seriale anulate: Nikita, Star-Crossed, The Carrie Diaries, The Tomorrow People.

Ma bucur pentru The 100 (e bun decat deloc, fanii SF stiu de ce), Arrow, Supernatural (caruia i se oferise sezonul 9 la cererea fanilor mai mult, acum sunt nevoiti sa mearga pe sezon 10, audiente foarte bune ). TVD au dat-o rau in balarii, o aiureala totala.

The Tomorrow People l-am vazut pe tot, la inceput promitea foarte mult, pe parcurs s-a cam stins. Anyway merita sa zicem un sezon 2, pacat.
    Star-Crossed also, SF and stuff. A lasat mult de dorit, cu toate ca idee era geniala.

Damn, I miss so much Stargate Universe...

12. #872 SP
    Junior Member Zetrix's Avatar
    OMFG deci o sa avem 4 seriale in acelasi timp cu personaje din DC Comic: Arrow, Ghotam, Constantine si ultimul DAR nu cel de din urma THE ****IN FLASH !
    A aparut trailer si la The Flash si arata awesome, cred ca o sa fie preferatul meu dintre cele 4 seriale:

13. #873 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Au anulat Revolution si Almost Human printre multe altele si erau chiar ok ambele.

14. #874 SP
    iry
    Exact, blame FOX fackers. Au anulat de-a lungul anilor seriale foarte bune. Revolution, iarasi ma uit la el de la inceputuri, avea audienta ok, nu inteleg de ce dracu l-au anulat.

15. #875 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sincer sa fiu, Revolution ala mi s-a parut o mare porcarie. Ideea era foarte interesanta, dar actorii au fost extrem de slabi. Am urmarit primul sezon, dar atat.

Dupa ce Breaking Bad s-a terminat, eu personal am ramas cu House of Cards care a avut un sezon doi foarte bun, si Game of Thrones. True Detective mi-a placut mult, dar e gata. Am renuntat pe parcurs la Suits care a devenit o telenovela, HIMYM l-am lasat de ani buni impreuna cu Two and a Half, Big Bang e aceasi chestie de ani de zile si i-am zis pas, Modern Family m-a plictisit dupa 2 sezoane si Californication desi a inceput de curand, sunt extrem de neinteresat dupa ce de la sezonul 3 a luat-o la vale. Mai e Louie care a reaparut, insa nu am avut timp sa il vad.

Va recomand Cosmos cu Neil Degrasse Tyson. Este un serial/documentar excelent si prezentat intr-un fel cum doar Tyson poate. E extrem de vizual, efecte impresionante si poate chiar inveti unele lucruri urmarindu-l. Imi pare rau ca astfel de seriale nu sunt la fel de urmarite si populare precum alte, scuzati franceza, rahaturi precum 2 Broke Girls, Banshee, Arrow, Vampire Diaries, etc.

16. #876 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mie mi-a plăcut mult Revolution, sezonul 2 e mult mai bun

LE: Au mai anulat un serial care mi-a plăcut foarte mult, FlashForward...

17. #877 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Californication desi a inceput de curand, sunt extrem de neinteresat dupa ce de la sezonul 3 a luat-o la vale.
    How can you not love them ?

A fost un inceput de sezon cam slabut intradevar dar si-au mai revenit cat de cat desi tot nu se compara cu primele sezoane.

18. #878 SP
    iry
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Mie mi-a plăcut mult Revolution, sezonul 2 e mult mai bun

LE: Au mai anulat un serial care mi-a plăcut foarte mult, FlashForward...
    O da, bravo Dant3. Era superb serialul. Din seria FOX and SYFY sux, remember: Firefly & Stargate Universe.
    Damn, ce nenorociti

19. #879 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    @Trefla: Pai tocmai, calitatea a luat-o in jos de mult timp. Nu consider ca merita sa pierd cate 10 ore per sezon pentru un serial mediocru, prefer sa ma uit la mai putine dar bune. Cu un film e altceva, 2 ore si s-a terminat, dar 10 ore nu e putin deloc.

20. #880 SP
    Admin MonkY's Avatar

Recomandari Seriale

Ce sa le faci? Se pare ca S.F.-urile prind mai putin decat serialele siropoase

Tudy, sa stii ca la mine e cam invers. Au inceput sa nu-mi mai placa filmele artistice, fata de seriale. Am impresia ca in maxim 90 de minute nu pot evolua personajele... parca e totul pe fast forward. Taieturi peste taieturi, scurtaturi pentru a se incadra in timp... Si nu ai timp sa intelegi anumite personaje, sau sa le vezi in mai multe ipostaze. Nu e timp pt. multe rasturnari de situatie sau de o poveste expusa pe larg. Ce sa zic, i'm a "series" guy.

P.S. Eu ma uit si la seriale care nu-mi plac in mod exceptional, doar pentru a vedea ce se intampla cu un anumit personaj, sau caut stereotip-uri, sau imi imaginez ce as fi modificat eu la script. La naiba, cateodata ma uit si doar pt. ca-mi place cum joaca un singur actor din toata distribuitia. Pacat ca nu am suficient timp....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 81 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast