si al doilea ?
Eu ma uit la Brooklyn Nine Nine.
Al doilea e Justified (dupa cum am mentionat). Cu Timothy Olyphant - unul din actorii mei favoriti. Rednecks, secte, droguri, you name it. Lui i-as da nota 9. Am vazut 5 sezoane daca nu ma insel.
Referitor la Daredevil, serialul e ok dar e putin tras de par. In concluzie, merita vazut daca nu va deranjeaza faptul ca unul orb se bate cu cativa tipi inarmati in acelasi timp... si castiga![]()
Helix. serie originala produsa de SyFy
seznoul 2 este asemanator ca plot si pacing cu un joc resident evil
Am inceput sa ma uit la POWER, din pacate are decat un sezon cu 8 episoade.... din primele 2 episoade imi place foarte mult, il recomand !!!
Recomand si eu Daredevil mai ales daca v-au placut/va plac seriale de genul Arrow si The Flash.
Daredevil e o clasa mai sus fata de restul. Are niste personaje si dialoguri superbe, acțiunea chiar e pe planul 2.
Mult mai bun ca si Gotham ca si realizare cinematografica si artistica. Nu e un simplu film cu super eroi.
Zicea unu mai devreme ca e un film in care un orb ii bate pe toti.
Ce ineptie!
INEPȚÍE, inepții, s. f. Faptă sau vorbă prostească, stupidă; prostie, stupiditate, absurditate.
Eu am vazut primul episod din DD si nu m-a atras. Dar o sa ma uit in continuare la tot sezonul, probabil ca incepe greu...
Nu trebuie sa fie neeaparat cu vreo insulaceva gen fenomenen dinastea ciudate... lumi paralele .. chestii
![]()
E o ineptie sa te uiți la adaptări ale unor comic books si sa te plângi ca eroul are puteri peste oamenii obișnuiți.
Oare cum ai reacționat la Superman?
fara sa te superidar asta este "super puterea" lui, este un erou marvel pana la urma, e ca si cum te-ai uita la un film cu superman si spui ca: este ok filmul atata timp cat nu va deranjeaza ca zboara, ca e foarte puternic, ca opreste gloantele si ca este extraterestru etc. este puterea lui ca supe-erou
LE: nu vazusem postul de mai sus![]()
Bookmarks