Revolution promite mult si cred ca o sa vedem cel putin 4 sezoane![]()
Nu vad ce promite. Interpretarile sunt jalnice, scenele de asa zisa actiune sunt plictisitoare iar scenariul previzibil. Nu cred ca o sa mai vedem multe episoade.
Recomand urmatoarele seriale eu fiind un cinefil convins:
1 Sons Of Anarchy ( in special daca esti rider ) dar nu numai
2 House M.D
3 White Collar
4 Californication
5 Suits
6 Common Law
7 Method & Red
8 FlashForward
9 Two and a half men ( pana cand intra in scena Ashton Kutcher )
10 Dexter
11 Seinfeld
12 Married with children
13 Joey
14 Kung Fu Panda: Legend of awsomeness
15 Jericho
16 Southpark
Si mai pot...daca mai doreste cineva niste idei.![]()
Au luat-o la pas cu Go On, pana acum sunt 3 episoade, dar este foarte amuzant. Mi-e teama totusi sa nu se intample ca si cu Mr. Sunshine, nu e imensa diferenta intre cele doua...
recomand serialul:
Outstanding Comedy Series : "Modern Family" (2009)
Outstanding Drama Series: "Homeland" (2011)
Outstanding Miniseries or Made for Television Movie: Game Change (2012) (TV)
Outstanding Lead Actor in a Comedy Series: Jon Cryer for "Two and a Half Men" (2003)
Outstanding Lead Actor in a Drama Series: Damian Lewis for "Homeland" (2011)
Outstanding Lead Actor in a Miniseries or Movie: Kevin Costner for "Hatfields & McCoys" (2012)
Outstanding Lead Actress in a Comedy Series: Julia Louis-Dreyfus for "Veep" (2012)
Outstanding Lead Actress in a Drama Series: Claire Danes for "Homeland" (2011)
Outstanding Lead Actress in a Miniseries or Movie: Julianne Moore for Game Change (2012) (TV)
Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series: Eric Stonestreet for "Modern Family" (2009)
Outstanding Supporting Actor in a Drama Series: Aaron Paul for "Breaking Bad" (2008)
Outstanding Supporting Actor in a Miniseries or Movie: Tom Berenger for "Hatfields & McCoys" (2012)
Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series: Julie Bowen for "Modern Family" (2009)
Outstanding Supporting Actress in a Drama Series: Maggie Smith for "Downton Abbey" (2010)
Outstanding Supporting Actress in a Miniseries or Movie: Jessica Lange for "American Horror Story: Asylum" (2011)
Outstanding Variety, Music Or Comedy Series: "The Daily Show with Jon Stewart" (1996)
Outstanding Reality Competition Program: "The Amazing Race" (2001)
IMDb | Road to the Emmys | 2012 Primetime Emmy Award Nominations
A vazut cineva Comedians in cars getting coffee?
- Person of interest a re�nceput in forţă, recomand!
- Fringe e la ultimul sezon, destul de bun episodul.
- Homeland ft bun!
Am vazut si al 3-lea episod din Revolution, mi se pare foarte misto serialul.
Si primul episod din noul sezon Doi barbati si jumatate, n-a fost chiar cine stie ce.Ma asteptam ca dupa ultimele episoade din sezonul trecut sa se imbunatateasca si sa-l puna pe Jake in prim plan pt ca el e cam cel mai amuzant din serial, contrar asteptarilor n-a prea aparut in acest epsiod.Sa vedem ce urmeaza...
Am observat ca nimeni nu a zis nimic de Burn Notice. L-am inceput saptamana trecuta si pot sa zic ca este fain.
se merita sa ma uit la the Walking Dead ?e bun ?
va rog sa-mi raspundeti daca se merita sau daca nu se merita si de ce se merita sau nu se merita..
Bookmarks