Am terminat si cu sezonul doi, intr-adevar e altceva, dupa primul sezon care e ft plictisitor, merita dar aveti rabdare cu sez 1
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Am terminat si cu sezonul doi, intr-adevar e altceva, dupa primul sezon care e ft plictisitor, merita dar aveti rabdare cu sez 1
am terminat si eu serialul(breaking bad)...wooow, nu ma asteptam sa fie at�t de bun
Pentru aceia dintre voi care se plictisesc incercati si Suits. Este serialul momentului.
Recomand cu caldura The Sopranos, m-a captivat de la primul episod si nu ma mai pot desprinde de elam ajuns sa stau noptile intregi sa ma uit la el
![]()
Daca va e dor de Supernatural si vreti alternative, incercati: Grimm. Dar aveti un picut de rabdare, primele episoade sunt dezastru la capitolul efecte, story, etc...
Daca vreti ceva politist si nu aveti ce, incercat un serial mai vechi: Dark Blue (facut de Bruckheimer - pacat ca dupa 2 serii a fost anulat). Si dupa el, incercati Human Target. Si Person of Interest, desigur
Si pentru ca vorbeati de 24, incercati noul serial cu Kiefer Sutherland: Touch.
Iarasi un film politist bun (si comedie as putea adauga, odata ce avem ca protagonist pe Nathan Fillion - ex Firefly): Castle.
Iar pentru cei care rezista la serialele britanice, le recomand un SF/comedie/drama de nota 10: Misfits. E un fel de Heroes realist (si repet, britanic!)
Pentru fanii Dr. Who (like i am), a nu se rata Torchwood. Un serial SF britanic care la seria a patra a fost preluat de americani (care n-au avut ce face si au adaugat o tona de scene gay - so beware!).
Pe mine m-a dezamagit touch, mi-a placut intr-adevar person of interest, eu o sa răm�n doar la următoarele seriale:
-fringe
-how i met your mother
-person of interest
-breaking bad
-homeland
-spartacus(desi nu-mi place noul actor)
LE am �ncercat sa urmaresc clanul soprano si imperiul din atlantic city, nu sunt genul meu
A urmărit sau urmăreşte cineva serialul "suits"? E bun?
Din pacate Lie to Me este cancelled. Astia de la Fox sunt dusi rau de tot... opresc cam tot ce are succes sau e diferit!
Suits e foarte bun, daca-ti plac serialele de tip "legal show".
Bookmarks