Nu e tocmai serial dar merita vazut acest reality show Face Off,in felu asta vedeti si voi cum prind unele caractere din filme horror/sf viata :D
SyFy Corner: Face Off (2011) � AnythingHorror Central
Nu e tocmai serial dar merita vazut acest reality show Face Off,in felu asta vedeti si voi cum prind unele caractere din filme horror/sf viata :D
SyFy Corner: Face Off (2011) � AnythingHorror Central
Am vazut primele 7 episoade din "How i met your mother" si este criminal.
"-Have you met Ted?"
O noua recomandare din partea mea: EPISODES
Episodes (TV Series 2011) - IMDb
http://www.youtube.com/watch?v=z4yH0...layer_embedded
How I met your mother e pur epic, atat de epic incat o sa-mi fac acest tricou :))
Taken ( 2002 )Taken (TV mini-series 2002) - IMDb
In living color - am vazut 5 sezoane si mi se pare cel mai tare show de comedie ever , mentionez 2 nume : Jim Carrey, Jammie Fox
http://www.youtube.com/watch?v=h_vvI26NnwE
X Files si The Walking Dead
Am inceput sa ma uit acum o saptamana la X-Files. Primele 2 sezoane sunt chiar foarte interesante, dar parca devine monoton pe la sezonul 3.
Recomand cu incredere oricui The Walking Dead. Chiar daca are doar 6 episoadea deocamdata, e promitator.
S-a terminat si Spartacus: Gods of the Arena :( Abia astept sezonul 3 in 2012 si din ce am inteles cred ca va juca in Gannicus in sezonul urmator. Pentru mine a fost si este cel mai bun serial cu mult peste restul.
10/10
Se pare ca noul Spartacus este Liam McIntyre.
The Big Bang Theory.Un serial de comedie genial,cel putin explicatiile pe care le dau detaliat te amuza uneori.
Recomand cu cea mai mare placere.
The Big Bang Theory (TV Series 2007–*) - IMDb
The walking dead.
Un serial pentru iubitorii de zombii(nu ei insusi , ci doar ideea de a violenta fatza de mortii reanimati)
Ca orice scenariu postapocaliptic cu zombii ,doar ca este foarte bine facut. Actiunea si felul cum joaca actorii te prinde din primele 15 min.
http://www.youtube.com/watch?v=R1v0uFms68U
dace vreti comedie uita-ti-va la "Sa manance cozonac" (Let them eat cake). Este vorba de Franta in 1782 pe cand Maria Antoneta era regina. Toti actorii sunt englezi si isi bat joc de francezi intr-un hal...ultima replica este arhi cunoscuta
Tocmai am ajuns la zi cu Chuck. Inainte sa-l incep am avut mari dubii dar acum mi-am schimbat total parerea. Pentru este unul dintre cele mai bune seriale facute vreodata!
Nota 10 cu felicitari! =D>
Daca va plac cele animate incercati Archer :D
Mie mi se pare misto.
FRINGE FRIGE FRINGE!
Tocmai am vazut primele 2 episoade, e pur si simplu epic. Un fel de zona crepusculara, dar cu o poveste continua. Dosarele X daca vreti. FOARTE interesant, recomand.
Lie to me este mai presus de multe alte seriale politiste imo. Numai eu stiu cate chestii am invatat din serialul asta... neaparat sa-l vizionati, nu stiu cum de nu m-am uitat pana acum la el.
Vad ca noul Spartacus a avut vineri premiera pe HBO. S-a uitat cineva? E ok? O sa ma uit si eu in seara asta ca vad ca e reluarea dupa Avatar. Prima serie mi-a placut la nebunie :x