Noul Spartacus adica sezonul 2 ? :D
Noul Spartacus adica sezonul 2 ? :D
Well.. yes :)
Nu prea ma pasioneaza pe mine serialele, dar pe asta chiar il asteptam. Am incercat si Atlantic City, dar nu e genu meu. Si mai trag niste sperante cu Urzeala Tronurilor.. care cred ca are premiera in aprilie :-?
Spartacus: Gods of the Arena a fost foarte bun. Pacat ca nu am mai auzit nimic de o continuare a lui Blood and Sand...
pe mine m-a dat pe spate spartacus (atat sezonu 1 cat si sezonu 2). Singura chestie ce nu mi-a placut la ele: erau muuult prea scurte. Cei drept erau si episoade de 40 de min si avea o gramada de efecte, da as fi vrut sa dureze mai mult. Gods of the Arena a fost mortal :x :x. Cred ca mi-a placut mai mult decat Blood and Sand.
Din cate am auzit eu, urmatorul sezon din Spartacus va fi si ultimul (probabil din cauza cheltuielilor imense care le faceau pentru realizarea fiecarui episod... pacat. As fi vrut sa va si sezonu 10 din Spartacus si tot nu ma plictiseam :)) ).
Spartacus Blood and Sand va avea un sezon 2.
"Spartacus: Blood and Sand" (2010) - Episode list
Am inceput sa ma uit la Heroes. Am gasit primul sezon la Diverta cu 39.99 RON si am zis ca merita.
Am vazut primele 10 episoade pana acum si devine foarte interesant. Acum sper doar sa gasesc si restul sezoanelor la preturi atat de bune.
Fanii seriei pot cumpara primul sezon pentru ca merita. Are 7 discuri cu cate 3 episoade pe fiecare. Se vede bine si are subtitrari in mai multe limbi.
Nota 8/10 pana acum.
Heroes IMDb
Eu inca sunt la sezonul 3, pe primele 2 le-am devorat, acum a inceput sa scartaie... parca nu mai e misterul ala care era in primele 2 sezoane...
Trebuie sa fac o rectificare. Pachetul cu cele 7 discuri al primului sezon a fost 31.99 RON nu 39.99. Oricum, foarte tare serialul.
Am vazut aseara primu episod din Gods of the Arena. Mi s-a parut foarte ok, chiar mai brutal si mai explicit.. la toate capitolele, decat Blood and Sand. Lucy Lawless ramane mama lor :))
:banana: Abia astept sa iasa ! O sa fie EPIC in adevaratul sens.
Keep an eye on this one folks ! ;)
Game of Thrones (TV Series 2011) - IMDb
Tocmai ce am vazut ultimul episod din sezonul 4 Californication. That's how a season should end! Vreau sa apara 5 mai repede..
Pentru cei care nu s-au apucat de serial, nu stiti ce pierdeti, este de departe cel mai bun serial pe care l-am vazut.
sa inteleg ca va fi ulti ultimul episod din sez 4:|? hai ca ma uit si eu acum. m-ati facut curiosi, nici nu mai mananc :)
Am auzit ca sezonul 5 apare la inceputul lui 2012.
Sper ca sezonul 6 sa inceapa tot in 2012 incat sa il prindem inainte de sfarsitul lumii:)) Lasand gluma la o parte, vad ca din nou avem mult de asteptat pentru Californication. S-ar putea sa isi piarda din fani, asa cum ar putea pati si The Walking Dead pana in noiembrie.
Urmatorul sezon din Dexter cand apare ? :)
:)Quote:
Showtime has confirmed that a sixth season of Dexter has been set, and production will start spring 2011 in Los Angeles. But as far as any other location, there is no set date.