Nope, premiera e lunea. Dar e si miercuri tot la 10 dupa filmul de duminica ;)
Nope, premiera e lunea. Dar e si miercuri tot la 10 dupa filmul de duminica ;)
De ce aveam eu impresia ca martea e premiera? Ieri de-abia asteptam sa vina ziua de azi sa ma uit... :)) fail.
care imi poate recomanda un serial
care sa fie ceva de capul lui?
Ce gen?
True blood, Californication, Fringe, Dexter, House, daca vrei gen american pie caută blue mountain state
ceva sa se asemene cu Supernatural
Deci nu pot sa cred... s-a terminat si Supernatural, si House... si Stargate Universe... si Fringe, si Greys Anatomy, si Desperate Housewives... S-a dus naibii viata sociala in perioada asta. Iar bag maraton de cate 20-30 de ore de film :D
Mai e un episod din House.
si Supernatural season 7 din toamna
Pot sa spun ca recomand House cu cea mai mare incredere. Ultimul episod a fost de-a dreptul genial/nebun . Ultimele 4-5 episoade au fost din ce in ce mai bune.
smallville s-a terminat de tot :((. aia veste rea :D
True Blood:
True Blood: Season 4 - Eight Minute Sneak Peek (HBO)
http://www.youtube.com/watch?v=HBKnqrtsxq8
Recomandati-mi si mie niste seriale de comedie, vechi sau noi, dar care chiar sa merite (nu 30 rock sau the office ca nu ma amuza deloc). Cred ca am vazut cam tot ce exista, dar ma gandesc ca poate mai sunt chestii de care nu stiu.
Am vazut asa: Bundy, Seinfeld, Simpsons, Family Guy (cu astea 2 sunt la zi), That 70's Show, Scrubs, War at home, Everibody hates Chris, King of Queens (desi nu toate sezoanele ca nu le-am gasit nicaieri), Two and a half men, How i met your mother, Big Bang Theory (cu astea 3 sunt la zi) si poate mai sunt cateva, dar nu le mai tin minte :D (am incercat sa ma uit si la mizeria de ****s my dad says dar nu m-a prins deloc)
Astept recomandari :) (si nu imi plac serialele "serioase" sau supranaturale, chiar daca au putina comedie in ea, inclusiv House, Lost sau chestii cum vampiri)
Ms de recomandari. Californication nu ma atrage deloc, dar Reaper pare interesant, desi are doar 2 sezoane. Sigur il voi vedea.
Nu suport sa ma uit pe vplay. Nu-mi place sa depind de net la asa ceva.
Mai astept si alte propuneri :)
Modern Family. Mie imi place la nebunie:)