De Friends am uitat sa scriu (normal ca l-am vazut pe tot :P) si am vaut si 3rd Rock from the Sun :)
De Friends am uitat sa scriu (normal ca l-am vazut pe tot :P) si am vaut si 3rd Rock from the Sun :)
Louie (TV Series 2010) - IMDb
Lucky Louie (TV Series 2006–�) - IMDb
Ambele cu Louis C.K.
Cougar Town si Modern Family is chiar misto. Ar mai fi Men of a Certain Age care merita incercat. Is comedii toate.
Misfits
Misfits (TV Series 2009–�) - IMDb
(16+, umor negru )
Superba serie :D
5 tineri delicventi care muncesc in folosul comunitatii , sunt surpinsi de o furtuna care le da super puteri.
Recomand Burn Notice - un serial cu si despre spioni si probleme lor mai mult sau mai putin obisnuite.
La inceput am fost reticent, dar a inceput sa imi placa incetul cu incetul. Daca esti atent poti prinde cateva ponturi si trucuri:evil:.
Are 4 sezone complete, al cincilea sezon a avut premiera pe data de 23 iunie 2011 iar al saselea a fost comandat deja de USA Network.
Sper sa va placa!
Aștept cu nerăbdare sezonul 2 =D>
http://www.youtube.com/watch?v=s-B8RjzOwG8
Care este mai bun, True Blood sau The Vampire Diaries?
true blood :D
Ce seriale puteți să �mi recomandați asemănătoare cu Game of Thrones, Boardwalk Empire, Heroes, Prison Break?
Eu sincer daca nu vad la TV un serial n-am chef sa cumpar toata seria sau un sezon pe DVD.:D
Poti sa urmaresti serialele pe anumite site-uri. Eu am vazut Desperate Housewives, Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Heroes (acum incerc sa ma uit la ultimul sezon, desi mi se pare tras de par), House (la care sunt de abia la inceput). Am incercat sa ma uit si la How I met your mother, dar nu mi s-a parut atat de amuzant pe cat se zice ca e:)
Mai vechi, dar cel mai bun: Sopranos
Pe ce canale/siteuri vizualizati serialele?
sidereel.com sau torrent :))
vplay.ro sau pur si simplu cauti "seriale online" si gasesti:)
weeds este un serial care merita vazut. Saptamana trecuta a inceput sezonul 7.
Glumeeeeeeeeeeeeeeeesti? Tocmai am vazut ultimul sezon (3) din Lie to me si cand am vrut sa vad cand urmeaza si al 4-lea citesc cuvantul "cancelled". :|
DE CE?!?!? :((:((... I freakin' loved that show!
Recomand '' The Walking Dead ''. In sfarsit ceva cu zombie de calitate! :yes::yes:
True Blood, without any doubt