M-am uitat la cateva episoade din Touch si mi-a placut. Am inceput cu el pentru ca sunt obisnuit cu Sutherland. Imi place ca Sutherland e intr-o alergatura continua ca si in 24. :)) Urmatorul pe lista e Homeland ;)
Vreun serial de comedie bun, dar nu sit-com?
Louie ;)
Nu-mi place.
Si Louie e fain, dar... devine enervant la un moment dat :)). Oricum, n-am stiut niciodata ca Louis C.K. are si un serial :|. E demential omul!
Dar caut ceva gen Go On sau Modern Family... un umor asa mai casual, nu negru sau foarte acid, something light but still packing a punch :))
Ai incercat The Middle ?
Voi incerca tot ce-i mai sus :))
Cum a fost ultimul episod din Homeland :o
Foarte bun Homeland.
Acum m-am apucat de Person of Interest, bun și acesta :D Creat de Jonathan Nolan (scenaristul The Dark Knight trilogy și fratele lui Cristopher Nolan :D)
mi se pare mie sau au dat-o un pic in bara la Breaking Bad cu treaba cu trimiti copii undeva, nevastasa se comporta ca o nebuna si nimeni nu isi da seama de nimic. sfarsitul sezonului 4 mi s-a parut cel mai tare din tot serialul. oricum per total super tare pacat ca tre sa mai apara cateva episoade si gata.
Pe mine ma enerveaza Skyler aia, imi vine s-o dau la caini cand o vad :))
mda, pe mine si Walt a inceput sa ma enerveze, a luat-o razna :))
eu acum urmaresc OZ este un serial cu viata in puscarie. mai stiti xeva in genu asta sau in genu sopranos?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The wire... The Wire (TV Series 2002–2008) - IMDb
Mi se pare la acelasi nivel cu oz, nu pot sa ma hotarasc care e mai bun pt mine.
m-am apucat sa ma uit din nou la Friends. superb, la fel de amuzant ca prima data.:)
Recomand Transporter - The series
http://www.youtube.com/watch?v=MFY6t2KRtq0
Se uita careva la The Office ? :P