eu sunt la al treilea episod (nevizionat inca)
nu am stat sa citesc toate postarile, eu recomand Beaking Bad, e foarte interesant, cu un profesor, laureat nobel pt chimie, care se apuca sa faca metamfetamine... in principiu e ceva de genu cat de departe poti sa mergi pt a asigura o viata buna celor dragi :)...eu acum am ajuns la ultimul sezon difuzat si am inteles ca la vara vor sa termine de tot serialul...
nu stiu daca v-ati uitat la grimm, e ceva genu supernatural, doar putin mai soft, pentru mien a fost o surpriza palcuta sa vad reinventate personajele fratilor grimm
Poftim: eu acum am ajuns la ultimul sezon difuzat si am inteles ca la vara vor sa termine de tot serialul...??? Ai vreo sursa pt stirea asta ? :(
LE: Nevermind, inclusiv pe Wikipedia e trecut ca in vara se termina...., my bad
http://en.wikipedia.org/wiki/Breaking_Bad
Da, a aparut demult stirea ca ultimele 8 episoade din Breaking Bad se difuzeaza vara asta. Practic sezonul 5 (16 episoade) e ultimul, fiind impartit in doua: 8 episoade in 2012, restul de 8 in 2013. Sad but true. Unul din cele mai bune seriale ale ultimilor ani, no doubt.
‘Breaking Bad’ Renewed For 5th & Final Season
Vince Gilligan on the End of 'Breaking Bad' - Hollywood Reporter
De fapt, acum ca ma gandesc mai bine cum s-a terminat prima jumatate a sezonului, cred ca e mai bine ca se termina cat inca e in glorie. Sunt o gramada de seriale care au fost prelungite fara rost (gen HIMYM > desi diferit ca gen, ce-i drept), si tocmai din cauza asta s-a cam dus impresia aia de OAU, freakin' awesome.
In orice caz, nu vreau sa dau spoilere, cine n-a vazut Breaking Bad, go for it; poate cel mai bun serial ever made (fara nicio exagerare).
Chiar e cel mai bun serial. Nu vreau sa se termine, o sa-mi lipseasca toate personajele, mai ales cei 2 :(
http://i.imgur.com/iakPrB3.gif
Au aparut primele doua episoade din al doilea sezon din Touch.
Astazi apare si urmatorul episod din The Walking Dead :zombieleft:
In caz ca va intereseaza un serial in stilul Codul lui da Vinci:
http://youtu.be/HUHdtSW2WEEQuote:
Hank Galliston (Anthony Edwards), publisher of a paranormal-enthusiast magazine, while trying to save his abducted wife Laila (Jacinda Barrett), learns that he must also save the world from an impending cataclysm.
Stiti cumva cand revine Suits?
Va recomand Luther
---------- Post added 06-03-2013 at 06:48 AM ----------
In vara si o sa aiba 16 episoade sezonul 3 dar nu stiu o data exacta.
Va recomand Homeland !!! Este primul serial care m-a prins din primele 10 minute de la 1 noaptea pana la ora asta am vazut 10 episoade si este genial ! Se mai uita cineva la el, oricum nu-l ratati !:)
Am început să mă uit la Breaking Bad, recomand! Superb serial! Am ajuns la sezonul 2, și devine din ce în ce mai bun!
Recomand Arrow.
N-am văzut serial mai prost ca Arrow, poate doar Smallville. Când mă uit la Arrow simt cum și actorii se chinuie să joace după prostia aia de script, zic asta deoarece refuz să cred că joacă atât de prost în mod natural. Toate personajele din Arrow sunt stereotipuri duse la extrem.
Păcat că e așa, Arrow este un supererou interesant având în vedere că este asemeni lui Batman(fără puteri), dar serialul nu-i face dreptate deloc.
Să-mi spui cum ți se pare Luther.
Recomand "How I Met Your Mother". Este genial serialul, m-am indragostit de actori de la primul episod!
Am văzut si primele 3 episoade din Luther, nu imi place(episodul 2 e jalnic), nu e genul de serial care sa ma faca sa imi doresc si alte episoade cat mai repede. Un sg plus pt serial, actorul de culoare care e bun. Pt mine 24, Lost, Spartacus si Breaking Bad rămân cele mai bune seriale de acţiune
---------- Post added 17-03-2013 at 04:17 PM ----------
E bun, mi-a plăcut mult, iti recomand Big Bang Theory, mi se pare mai bun decât HIMYM
Recomand House of Cards (TV Series 2013– ) - IMDb
Un serial politic extraordinar, cu Kevin Spacey in rol principal. Nu ma asteptam sa imi placa si nu ma asteptam la asa o performanta din partea lui Spacey. Credeam ca a ajuns in seriale pentru ca are probleme in cariera, dar jocul sau actoricesc este sublim.
E cel mai bun serial al momentului pentru mine, desi au aparut doar 13 episoade. Cred ca si asta e un motiv. Acum daca isi va pastra calitatea in timp, ramane de vazut, dar dupa primul sezon sunt de-a dreptul uimit de cat de mult mi-a placut.
Am văzut si eu primul sezon din The Walking Dead, nu ma aşteptam sa fie atât de bun. Recomand!
PS jocul m-a făcut sa încerc si serialul tv :D