Am terminat primul sezon din Grimm. A început prost şi plictisitor, dar am avut încredere în spusele voastre şi l-am continuat. Excelent final de sezon. Suspans pe tot parcursul ultimelor 6-7 episoade.
Am terminat primul sezon din Grimm. A început prost şi plictisitor, dar am avut încredere în spusele voastre şi l-am continuat. Excelent final de sezon. Suspans pe tot parcursul ultimelor 6-7 episoade.
Cu 3 posturi inainte am pus inclusiv trailer: http://www.consolegames.ro/forum/f62...ml#post1140745![]()
Recomand: The Leftovers (TV Series 2014– ) - IMDb
Revolves around mysterious disappearances, world-wide, and specifically follows a group of people who are left behind in the suburban community of Mapleton. They must begin to rebuild their lives after the loss of more than 100 people.
Celor carora le-a placut serialul Suits, le recomand sa incerce si House of Lies. Same "corporatism bulls*it", dar cu mai putini avocati de data aceasta. Smart made though (la fel ca si Suits), si poate chiar ceva mai funny. Va las cu melodia de final (a primului sezon):
Am incercat sa imi placa Extant. 4 episoade urmarite dar nu m-a prins pana acum. Doar eu sunt in situatia asta ?
House of Cards e foarte bun, m-a prins inca de la primul episod ceea ce rar se intampla. Sper sa nu se strice si asta pe parcurs.
Incearca The 100 super serialul, l-a recomandat Monky in posturile anterioare, abea astept sezonul 2.
The Last Ship mi-a fost recomandat, acum nu stiu ce sa spun urmeaza sa il incep, observ ca pe imdb este clasat in SCI-FI si are o nota bunicica.
Kratos, pe langa cele recomandate mai sus, ca seriale SF ai mai putea incerca si:
Continuum - are ups and downs, dar de la mine are un 8/10
Helix - as spune ca e mai mult horror decat sf, but it's ok with me - 7/10
Under the Dome - sper din tot sufletul ca seria a doua sa fie mai buna - 7/10
Falling Skies - must see, e foarte bine facut - 9/10
Defiance - ma asteptam la mult mai mult, dar sper ca seria 2 sa revina in forta - 6.5/10
Revolution - pacat ca l-au oprit fix cand incepuse mai interesant - 7/10
The 100 - foarte bun (am mai discutat despre el) - 9/10
Apropos, a vazut cineva noua serie X-Files? Merita sau e "same old stuff"?
Cred ca am incurcat-o eu pe tanti Gillian Anderson... dupa ce am vazut-o in Hannibal. Too many series, damnit
In alta ordine de idei, va recomand From Dusk Till Down. Sunt la al 5-lea episod... ma asteptam la un picut mai mult, dar tot merita vazut. A primit un 7/10 pt. pana acum pt. ca Robert Rodriguez si pentru ca Tarantino
Bookmarks