Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 62 of 81 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 1606

Thread: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale

1. #1221 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Nu recomand noul sezon X-Files. Am asteptat atat, am crezut ca va fi ''BOOM'' si e de fapt un 'FAS'.
    The Shannara Chronicles e ok in schimb.

2. #1222 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    lol pentru The Shannara Chronicle. nu am incredere in MTV

mie imi place Dosarele X. e exact cum era si inainte

recomand The Expanse - SF

3. #1223 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Better Call Saul - primul episod din sezonul 2 e alive and kicking! BOOYAH

4. #1224 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Recomand Mr. Robot.

5. #1225 SP
    Member Mousey's Avatar
    The Expanse e tare, efectele sunt extrem de bune pentru un serial Syfy.
    Am văzut Mozart in the Jungle recent, comedie faină, iar actorii sunt aleși perfect.
    Also, Knick. Cinemax scoate show-uri din ce în ce mai bune.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

6. #1226 SP
    Member flightcrank's Avatar
    American crime story si 11.22.63.

7. #1227 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am văzut primul episod din The Expanse, nu mi-a plăcut deloc deși sunt mort după SF-uri. O să mai încerc totuși vreo 3 episoade. Cred ca la primul episod din Breaking Bad am mai căscat de 100 de ori , sper să își revină, chiar îmi lipsește un SF bun

8. #1228 SP
    Member Mousey's Avatar
    Personajele mi s-au parut naspa la inceput, dar am stat pentru univers. Daca pana la episodul 4 (inclusiv) nu te prinde, n-are rost.

9. #1229 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am văzut primul episod din The Expanse, nu mi-a plăcut deloc deși sunt mort după SF-uri. O să mai încerc totuși vreo 3 episoade. Cred ca la primul episod din Breaking Bad am mai căscat de 100 de ori , sper să își revină, chiar îmi lipsește un SF bun
    Nu e cine stie ce, eu am vazut tot sezonul insa nu m-a impresionat. M-am uitat tot asa din lipsa de un serial bun SF. Asta e mai rasarit putin decat celelalte seriale SF, are niste efecte speciale mai bune si o poveste cat de cat decenta, care progreseaza foarte incet din pacate. Sper ca in sezonu 2 sa se miste treburile mai repede ca altfel ma va plictisi repede.

10. #1230 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by ilie11 View Post
    Nu recomand noul sezon X-Files. Am asteptat atat, am crezut ca va fi ''BOOM'' si e de fapt un 'FAS'.
    The Shannara Chronicles e ok in schimb.
    Mi s-au parut si mie slabe spre penibil de proaste episoadele din noua serie X Files. Mare pacat, sunt mai mult o parodie decat lucruri serioase si dubioase cum erau pe vremuri. Au fost din ce in ce mai proaste si dupa ce le-am vazut pe primele 5, voi spune pas. Sper ca anul asta sau viitorul cand apare Twin Peaks din nou, macar ala sa pastreze calitatea de la seria originala.

American Crime Story m-a dezamagit si el, mi se pare foarte prost jucat si are in comun cu Horror Story doar miscarea camerei uneori, atmosfera e inexistenta iar personajele prost dezvoltate si prezentate. Pacat, avea potential.

11. #1231 SP
    Se uita cineva la Vinyl? Am vazut jumate din primul episod aseara (are ~2 ore) si inca nu stiu ce sa cred despre el.

12. #1232 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Se uita cineva la Vinyl? Am vazut jumate din primul episod aseara (are ~2 ore) si inca nu stiu ce sa cred despre el.
    In seara asta o sa ma uit la Vinyl, mi-a zis un prieten sa ma uit ca e fain, acuma ramane de vazut cum o sa fie. Oare fiecare episod o sa dureze 2 ore sau asta e doar un Pilot foarte lung

13. #1233 SP
    Cred ca doar pilotul, restul probabil vor avea ~50 de minute.

14. #1234 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Am vazut primul episod...mi-a trezit curiozitate.

15. #1235 SP
    Deci sezonul asta din House of Cards a fost cel mai bun sezon, dupa primul. That ending was... chilling.

16. #1236 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Dap de acord a fost foarte bun, mi-a placut foarte mult pacat ca s-a terminat si mai trebuie sa asteptam un an.

Sent from my D6503 using Tapatalk

17. #1237 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Pentru mine, cel mai bun intro al oricarui serial:

18. #1238 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Recomand cu toata caldura mini-seria "Houdini"
    L am vazut de n ori, e si la tv pe HBO
    Houdini (TV Mini-Series 2014) - IMDb
    Attached Images Attached Images c8802e19553465.562dc5a6f20b1.jpg

19. #1239 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred că e o păcăleală

20. #1240 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    RO-MIRCEA, ce sti despre asta????????

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 81 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 ... LastLast