Nu recomand noul sezon X-Files. Am asteptat atat, am crezut ca va fi ''BOOM'' si e de fapt un 'FAS'.
The Shannara Chronicles e ok in schimb.
Nu recomand noul sezon X-Files. Am asteptat atat, am crezut ca va fi ''BOOM'' si e de fapt un 'FAS'.
The Shannara Chronicles e ok in schimb.
lol pentru The Shannara Chronicle. nu am incredere in MTV
mie imi place Dosarele X. e exact cum era si inainte
recomand The Expanse - SF
The Expanse e tare, efectele sunt extrem de bune pentru un serial Syfy.
Am văzut Mozart in the Jungle recent, comedie faină, iar actorii sunt aleși perfect.
Also, Knick. Cinemax scoate show-uri din ce în ce mai bune.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Am văzut primul episod din The Expanse, nu mi-a plăcut deloc deși sunt mort după SF-uri. O să mai încerc totuși vreo 3 episoade. Cred ca la primul episod din Breaking Bad am mai căscat de 100 de ori , sper să își revină, chiar îmi lipsește un SF bun
Personajele mi s-au parut naspa la inceput, dar am stat pentru univers. Daca pana la episodul 4 (inclusiv) nu te prinde, n-are rost.
Nu e cine stie ce, eu am vazut tot sezonul insa nu m-a impresionat. M-am uitat tot asa din lipsa de un serial bun SF. Asta e mai rasarit putin decat celelalte seriale SF, are niste efecte speciale mai bune si o poveste cat de cat decenta, care progreseaza foarte incet din pacate. Sper ca in sezonu 2 sa se miste treburile mai repede ca altfel ma va plictisi repede.
Mi s-au parut si mie slabe spre penibil de proaste episoadele din noua serie X Files. Mare pacat, sunt mai mult o parodie decat lucruri serioase si dubioase cum erau pe vremuri. Au fost din ce in ce mai proaste si dupa ce le-am vazut pe primele 5, voi spune pas. Sper ca anul asta sau viitorul cand apare Twin Peaks din nou, macar ala sa pastreze calitatea de la seria originala.
American Crime Story m-a dezamagit si el, mi se pare foarte prost jucat si are in comun cu Horror Story doar miscarea camerei uneori, atmosfera e inexistenta iar personajele prost dezvoltate si prezentate. Pacat, avea potential.
Se uita cineva la Vinyl? Am vazut jumate din primul episod aseara (are ~2 ore) si inca nu stiu ce sa cred despre el.
Deci sezonul asta din House of Cards a fost cel mai bun sezon, dupa primul. That ending was... chilling.
Dap de acord a fost foarte bun, mi-a placut foarte multpacat ca s-a terminat si mai trebuie sa asteptam un an.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Recomand cu toata caldura mini-seria "Houdini"
L am vazut de n ori, e si la tv pe HBO
Houdini (TV Mini-Series 2014) - IMDb
Bookmarks