Am inceput si eu Stranger Things. Genial, bine scris, bine jucat.
Nu voi mai fi nepasator la penele de curent sau la arderea becurilor de acum inainte![]()
Am terminat si eu The Night Of, foarte bun, cel mai bun "serial" din 2016. John Turturro a fost pentru mine cea mai mare surpriză, până acum nu dădeam doi bani pe el. E mult peste ce v-am recomandat mai sus. De la mine primește un 9/10. Nu aveți voie să îl pierdeți!!!
PS: Sper sa refacă HBO și sezonul 2.
Am văzut filmul de lung metraj, nu m-a impresionat.
PS Unește "numai" ca te vede nenea ăla![]()
Am terminat The Night Of, foarte palpitanta mini-seria, mi-a placut mult de tot. Recomand.
Also, tocmai ce-am vazut primul episod din Westworld si mi-a starnit interesul. Desigur, e inca devreme sa trag vreo concluzie, dar putine seriale incep asa bine si sper sa continue sa urce.
Si eu tocmai ce-am vazut primul episod din Westworld.. nu stiu ce sa zic, mixed feelings. Noroc cu ultimele minute, altfel, spuneam pas mai departe. Asa vreau sa mai vad un pic de el.
Eu am vazut primul sezon si mi-a placut. Partea de SF mi se pare bine integrata in viata cotidiana.
Luke Cage anyone? Cum e comparativ cu Daredevil si Jessica Jones? Intreb pentru ca mi se pare total neinteresant personajul, dar toata lumea-l lauda...
@eagle-eye: cel mai slab de pana acum dupa parerea mea. Bine, nici JJ nu a fost cine stie ce, dar asta parca e si mai boring. Nu l-am vazut pe tot inca, deabia vreo 6 episoade am apucat, insa ma ia cu somnul de fiecare data cand ma pun sa ma uit la el. Cel mai slab "villain" de pana acum si am inteles ca va veni altul in partea a 2-a a sezonului si mai slab, so...Luke Cage e mai likable decat JJ insa nu gasesc nimic interesant la el, e foarte slow in toate deciiziile ce le ia si povestea progreseaza foarte slow. In fine poate m-am saturat eu de prostiile astea cu super eroi, naiba stie.
Am vazut si eu pilotul de la Westworld, nu zic ca e slab dar nici nu m-a facut sa vreau deja sa vad episodul 2. Sper totusi sa fie bun, astept de la Fringe un sf care sa-mi placa si mie.
Westworld, primul episod free:
HBO GO - HBO oriunde
Bookmarks