nu ştiu daca la mai recomandat careva... dar o fac si eu pentru ca-mi place serialul FARSCAPE
Recomand Chuck,este de genul actiune-comedie,se difuzeaza pe NBC.In acest moment se filmeaza pentru sezonul 4,dar puteti sa gasiti si celelalte sezoane 1,2 si 3 pe "itunes varianta ilegala"
Am terminat si eu The Mentalist (cele 2 serii). Foarte ok. Recomand. Numai pentru farmecul lui Jane si merita tot serialul. Asta nu inseamna ca nu e inteligent scenariul or something. E un fel de Criminal Minds cu un farmec aparte![]()
nu stiu daca House MD a fost recomandat (n-am stat sa citesc si celelalte pagini) dar va sfatuiesc sa nu-l ratati.
A da, si Flashforward este un serial foarte bun, genul care se joaca cu mintea ta si stai la 5 dimineata sa te uiti... but beware: exista doar un sezon pt ca a fost anulat serialul. Dar merita vazut sezonul ala![]()
Un nou serial care a fost difuzat aseara pe BBC ( or smthing like that )
Sherlocking - A fan site dedicated to the BBC series Sherlock.
Cred ca nu mai are rost sa zic ce se intampla in serial nu ?
Din primu serial pare promitator ...acum vedem cum evolueaza.
Ah da...un mare + e faptu ca scenariu e scris de Mark Gatiss si Steven Moffat ( doctor who )
Am urmarit o vreme dar e pur si simplu PLICTISITOR si sub orice critica serialu ( warehouse )
Ah da ...mai recomand "Castle" (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjI1NDQxODk0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjAxNTUzMw@@._ V1._SX100_SY133_.jpg@@AMEPARAM@@BMjI1NDQxODk0Nl5BM l5BanBnXkFtZTcwNjAxNTUzMw@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEP ARAM@@SY133
SUPERB serial,mai ales pentru cei inebuniti dupa seriale gen CSI / The Mentalist and stuff![]()
ma cum a fost PRISON BREAK? se merita sa imi pierd tipul cu el?
@AngelicToucH.... eu doar recomandam...
nu obligam pe nimeni sa se uite... tie nu ti-a placut cum nici mie nu mi-a placut Castle care sincer mi se pare al naiba de boring... deci... o seara faina
Prison Break este un serial foarte bun - dar dupa primul sezon se cam strica, sau cel putin asa mi s-a parut mie. Merita vazut![]()
As vrea si eu recomandari de seriale. Pana acum am vazut cam asa: Prison Break,Lost,House,Friends,Chuck,The Vampire Diaries,South Park,Two and a Half Men,Flash Forward,Dexter(2 sezoane jumate),Heroes(mai am 3 episoade).Recomandari?
@Prison Break
Mie mi-au placut sezoanele 1 si 3, dar 1 a fost clar cel mai bun. Cred ca am vazut primele episoade de 6 ori. Sezonul 4 e 0..
Breaking Bad mi s-a parut absolut genial.
nu mai am rabdare pana la anu cand apare s3.![]()
Bookmarks