Vedeti ca a aparut un "preair leak" ... s4e01.Este .flv
Nu, eu inca sunt la sezonul 2, il urmaresc in paralel cu The Tudors, alt serial bestial. Pls no spoilers!
nu stiu ce sa zic, seriile 1 si 2 mi-au placut enorm dar seria 3... average. poate isi revine cu seria 4.
Am inceput sa ma uit pentru a 2 a oara la el la doar 3 sau 4 luni dupa ce l am terminat. Este prea tare serialul asta.
este interesant serialul..am vazut si eu cateva episoade dar nu pot spune ca ma dau in vant dupa acest serial
Mi a placut, dar nu m a atras asa cum m au atras primul si al 3lea. Nu m am uitat cu aceeasi placere.
O fi si din cauza ca m am uitat in paralel cu House .
acu sincer, injura cineva dupa cum s-a terminat sezonul 4 ?
a trecut o luna si inca am golul in stomac, doar cand ma gandesc
Dupa parerea ,ea a fost finalul de sezon perfect. In 1,2 si 3 Dexter iesea castigatorul si tot firul povesti din acel sezon se termina. Asa se schiba radical totul. Nu exista alt sfarsit la acest sezon care sa te faca sa astepti mai tare sezonu l5.
Pai dude, Dexter sezonul 4 este ultimul din serie, in cazul in care nu ai urmarit cu atentie sezonul 4.
Ciudat este ca pe Showtime nu scrie nimic de asta.
Iar pe The Internet Movie Database (IMDb) la Michael C Hall nu scrie nimic cum ca ar mai juca in Dexter sau ca lucreaza la el.
Bine, suntem dabea la inceput, se pot intampla multe.
Daca tu stii ceva news oficiale, da linkuri.
Bookmarks