Eu unul i'as arde pe rug pe toti asa numitii jurnalisti "de scandal". Terfelesc toate numele prin noroi, iar cand respectivii riposteaza sau se apara, "ziaristii" se plang cat ii tin plamanii ca au fost agresati de vedete...pai du'te dracu bai dobitocule si ia'ti un job adevarat...stresezi omul la evenimente mondene cu interviuri, aici sunt de acord ca e persoana publica, dar in viata lui privata nu te bagi! JURNALISTII TERORISTII!
Si legat de Madalina Manole, daca intr'adevar e cum spun toti ca era depresiva si etc imi pare rau, daca nu, a distrus deja 4 vieti...viata e facuta sa o traiesti asa cum e, sunt oameni cu probleme mult mai mari, si isi traiesc fiecare clipa ca si cand ar fi ultima.
Eu unul sunt de parere ca suicidul e o consecinta a unor afectiuni psihice foarte grave...nu pot sa cred ca exista persoane lucide care se trezesc dimineta si se intreaba "hmm, ce sa fac azi? stiu, hai sa ma sinucid".
Anyway, RIP madalina manole.
Sindromul Madalina Manole: 15 pacienti de la Socola vor sa se sinucida de ziua lor.
15 pacien?i de la Spitalul ie?ean Socola au spus medicilor c? vor s? se sinucid? de ziua lor | Ieseanul
Media nu face altceva decat sa spele creiere!!! Ne distrug copiii care primesc doar informati negative de la acesti criminali ai societatii. Nu e deajuns ca Romania e intr-un colaps,ei promoveaza prostia crimele sinuciderile (iar noi ii sustinem privindu-i)e clar ca facem parte din cel mai josnic plan,dar important e sa ne mobilizam noi cei tineri si pur simplu sa nu-i mai bagam in seama sa nu mai privim stirile eu personal de 3 ani nu ma mai uit la programele romanesti!!!Discovery,national geografic,animal planet , sunt o metoda excelenta de detasare si educare.Din totdeauna a tinut de propria persoana sa fim fericiti si acum e la fel!!!
+1 ...dupa cum ziceam si mai sus,de cativa ani eu nu mai pup televiziunile din romania,prea multa prostie.Cat timp am Boomerang Discovery si Animal Planet sunt o creatura fericita.
Bookmarks