Elizabeth Town
Foarte frumos.
9/10
The Last House on the Left (2009)
...nota 2.
Tot am văzut reclame pe net...pe XBL...de la prieteni recomandări...
...c�nd colo, un thriller banal.
Chiar planuiam sa ma uit la The Last House on the Left, e HORROR in adevaratul sens sau o incercare banala?
Mi-a facut cadou colectia de filme " Blade " in format BD . Nu prea eram interesat de filmele astea dar am zis ca merita sa incerc. Deci :
-Blade ;
-Blade II ;
-Blade trinity.
A christmas Carol in 3D - 10/10
pe scurt, este primul meu film 3D, dar si cel mai tare film vazut anul acesta. Nu am vazut in viata mea asa ceva. Absolut tot filmul este in 3D, absolut totul iti da senzatia de acolo. Foarte bine realizat.
pe langa asta, mai dau un 10+ filmului Alice in Wonderland, de Tim Burton. Desi am vazut doar traileru, in 3D, pot spune, ca un MARE fan Tim Burton, ca o sa fie, de departe, unu din cele mai bune filme ale sale. Tehnologia 3D folosita la maxim, iar actorii...nu mai trebuiesc numiti...
Law Abiding Citizen 2009
![]()
Nota 10+/10
Despre film: genial, exceptional, super, bestial, criminal, opera de cinematografie, s.a.m.d. (Si astea vin de la un cinefil destul de pretentios)
Regizat de F. Gray Gray, autorul filmelor The Negotiator, A Man Apart si The Italian Job.
Cu: Gerard Butler si Jamie Foxx
Gen: Thriller, Drama, Action
Durata: 108 minute
Il recomand tutuor indiferent de genurile fiecaruia.
2012 - un film caracteristic ProTv. Clisee mai multe doar in filmele apreciate de retardateii americani mai gasesti. Regia si scenariul la fel de penibil, pacat de actori care nu erau chiar de mana a 2a... Singurul lucru interesant: efectele speciale. (care daca nu erau intrerupte de scenele jenante poate ca faceau filmul ceva mai acceptabil).
Nota 5 sa zicem.......
PS Daca v-a placut Inglourious Basterds nu aveti ce cauta la 2012.
Argumenteaza te rog. Ce ai inteles prin "actorii nu sunt chiar de mana a doua" ? Si imi place Garfield, macar nu e plin de atatea clisee...iar momentele funny sunt funny, nu ca in 2012 faza cu gaina. Daca ai 13 ani Laurentiu te inteleg, dar cand vei creste iti vei da seama despre ce vorbesc.
![]()
Bookmarks