Haha, ce tare. DeadlyGod, exact asta e ultimul film care l-am vizionat si eu.
9
Nota: 8/10
Foarte, foarte funky ! Si da, imi aminteste foarte mult de LBP. Asta am zis si cand am vazut prima data trailerul mai demult: "OMFG LBP FILMUL !".
G.I. Joe Rise of Cobra 6.5/10
+efectele
+o parte din actiune
-prea exagerat la unele faze.
-scriptul/povestea ilogice in unele faze mai era de lucru in domeniul asta.
-modul in care fuge snake in unele secvente
Bleach Fade to Black 9/10.
Flashforward Episode 2 ...10/10 e fenomenal serialu' asta.Toti de pe pamant cad inconstienti pentru 2 minute si fiecare persoana vede 2 minute din viitor.
Trailer
Daca tot am ajuns sa discutam de seriale aici, mai recomand urmatoarele (din noul val) :
Trauma - despre o echipa de interventie gen SMURD
The Vampire Diaries - un Twilight combinat cu Beverly Hills 90210
Dragonball Evolution : 6/10
+unele parti nostime
- prea putine personaje
-prea putine miscari , batalii scurte etc
Street Fighter : The legend of Chun Li
9/10
+luptele lungi si foarte spectaculoase
+personajele
-nu stiu prea bine personajele asa ca in unele locuri am pierdut firu povestirii(da aicea eu is de vina
)
Am vazut umpic din filmu ala si mi se pare o ratare sincer, lucrul care ma deranjat cel mai tare este ca au dato in bara rau cu urmatoru fapt: De cand ii Street Fighter-ul Chun Li a fost chineza aici actrita ii o caucasiana oarecare, si Vega care era un spaniol aici este un Chinez oarecare. Sincer cum o poti da in bara asa rau ?
Nu e chiar asa...intr-un mod bizar Kristin Kreuk seamana cu Chun Li ...+ ca e super mumoasa.I se potriveste de minune rolu' ....poate ca sunt obisnuit eu cu ea din Smallville da cine stie.
Nu contest faptul ca arata bine, dar totusi nici "Chun Li material" mi se pare a fiiiar la Vega...
Indiana Jones @ HBO. Toate filmele. 10/10. Desi are momente de actiune SF, este genial! Cine nu apreciaza stilul Indiana Jones, mai bine s-ar uita la altceva.
The Taking of Pelham 1 2 3
10/10
John Travolta never fails
.Hack/GU Trilogy 8/10
+animatia CG reusita
+actiunea
-povestea ii prea "grabita"
-miar fi placut totusi sa fie anime ca si .Hack//Roots
Recomand .Hack//Roots inainte dar nu este neapaprat necesar ptr vizionarea filmului.
Bookmarks