Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 57 of 244 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 157 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #1121 SP
    Member drik's Avatar
    Find Me Guilty

8/10 O sansa buna pentru Vin sa puna putina burta, sa iasa din tipologia rolurilor ce l-au facut cunoscut si sa arate ca poate sa joace. Are nevoie de mai multe sanse de acest tip.

Acum imi permit o nota offtopic in special cauzata de ce a spus Enthroll.

Forumul acesta e plin in general de oameni care nu au dat niciodata de mediocritate, in nimic. Vad numai filme de 10 sau de 1, joaca numai jocuri ce merita 10 sau 1 si nu pot iesi deloc din ritmul asta extremist de a nota lucrurile. This is not trolling btw. E incredibil cate filme de 10 au iesit in ultimele luni daca e sa te iei dupa forumul asta sau cate jocuri perfecte daca e sa te iei dupa Ultimul Joc Devorat.

Revin. De acord cu tine fata de 2012 si ma bucur ca a indraznit cineva de nu dea 10 filmului Avatar. Am zis mereu ca Avatar e exact ca un joc de ultima generatie. Vine si iti ia ochii cu eyecandy si dintr-o data uiti ca trebuie si o poveste buna, o dezvoltare a personajelor decenta si putina, putina originalitate.

2. #1122 SP
    Member oBL1O's Avatar
    The Shawshank Redemption

Filmul asta chiar e un film de 10 deci nu pot sa-i dau decat.. 10.

3. #1123 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    The Imaginarium of Doctor Parnassus 6.5/10

Not quite my type...

4. #1124 SP
    Member octav's Avatar
    +Efecte superbe
    -Lung
    -Povestea filmului
    -prea mediatizat pentru ce ofera

5. #1125 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    300
    Attached Images Attached Images 300poster1lw4.jpg

6. #1126 SP
    Member Cata25's Avatar
    Pulp Fiction 9/10

Bun film.

Attached Images Attached Images pulp_fiction3.jpg

7. #1127 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Mai bine spun ultimele filme vizionate . Aseara m-am uitat la 4 filme cu zombie .
    1. Zombieland 9/10 (singura chestie care nu mi-a placut a fost ca avea prea putini zombie , mai ales la inceput )
    2. Brain Dead 9.5/10 (cel mai gory film care l-am vazut vreodata . Creepy si amuzant in acelasi timp daca ati vazut filmu atunci stiti la ce ma refer )
    3. Return of the living dead 10/10 (plot-ul a fost genial si avea un feeling super . A classic :X )
    4.28 days later 7/10 (nu mi s-a parut cine stie ce . Am atipit la un moment dat . Nici nu avea zombie ca avea un fel de mutanti care semanau cu zombie )
    Zombies FTW \m/
    Attached Images Attached Images zombieland_bluray.jpg braindead1.jpg return.jpg 28-days-later.jpg

8. #1128 SP
    Member Arslany's Avatar
    Cazul 39.
    Nu stiu daca va placea la multi, dar mie chiar mi s-a parut interesant.
    Nota personala: 9.5/10.

9. #1129 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    ultima scena contrazice total filmul si evenimentele precedente, like...
    nu au zis ca polul nord e undeva in Africa? nu prea se observa asta... deloc.
    cred ca se refereau la polul magnetic nu la cel geografic; este diferenta intre cele 2.

10. #1130 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Cirque du freake:Asistentul Vampirului 10/10
    +un film foarte bun care combina comedia cu actiunea
    Attached Images Attached Images cirque_du_freak_vampires_assistant.jpg

11. #1131 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Dante's Inferno - The Animation

dantes_infernojpg.jpg

Nota 10+/10

12. #1132 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Mr Bean in Vacanta - 10+++

Fugi grasane! - 8.7
    Attached Images Attached Images imgname-mr_beans_holiday-50226711-mr_bean_holiday.jpg runfatboyrunposter.jpg

13. #1133 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Dante's Inferno - The Animation

Attachment 47897

Nota 10+/10

Same here, superb.

14. #1134 SP
    Alvin si veveritele - 8.5

15. #1135 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Law Abiding Citizen - 20/10

16. #1136 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Iron Man [2008] - 8.5/10

17. #1137 SP
    The Simpsons - 9
    Was funny lol
    Attached Images Attached Images simpsons.jpg the_simpsons_movie_poster.jpg

18. #1138 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Fly Boys 10/10

Superb filmu ....cam enervanta fata,are o privire de persoana handicapata ,mai ales cand incearca sa vorbeasca in engleza...chiar zici ca e.

19. #1139 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Revin. De acord cu tine fata de 2012 si ma bucur ca a indraznit cineva de nu dea 10 filmului Avatar. Am zis mereu ca Avatar e exact ca un joc de ultima generatie. Vine si iti ia ochii cu eyecandy si dintr-o data uiti ca trebuie si o poveste buna, o dezvoltare a personajelor decenta si putina, putina originalitate.
    Desi sunt de acord cu toate motivele pentru care Avatar nu e de nota 10, eu indraznesc sa-i dau 10. Singurul motiv pentru care m-am dus sa-l vad a fost festivalul vizual la care am luat parte. Si desi povestea si personajele au fost penibile, m-a bucurat acest lucru.
    Pentru ca Avatar, in prostia si simplitatea lui, a realizat un nou milestone pe care viitorii regizori il vor folosi ca reper. Prin faptul ca desi e foarte spectaculos are si foarte multe minusuri, incurajeaza industria cinematografica catre un nou nivel in loc sa o dezarmeze.
    In concluzie: un 10 solist privind catre viitor.

On topic:

Lucky Number Slevin - 10/10

Rastunari de situatie, soc, surprize, actiune, drama si mister. Un film cu de toate. Recomand.

The Book of Eli - 8/10

Evenimentul cheie al filmului a fost de-a dreptul uimitor si neasteptat. Mi-au ramas intiparite in cap vocile care se auzeau peste tot in jurul meu: "nu cred asa ceva".
    Daca n-ar fi fost cliseul "damsel in distress" l-as fi considerat un film foarte bun.

20. #1140 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Hart's War 10/10.

Dau nota 10 pentru ca e primul film pe care'l vad cu Brucie dies hard Willice in care nu e el one man army si

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 244 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 157 ... LastLast