Ar trebui sa vezi si Sacalul
He dies by a woman
The Jackal (1997)
Ar trebui sa vezi si Sacalul
He dies by a woman
The Jackal (1997)
Sa te uiti si la Se7en. Morgan Freeman rulz.
Intradevar este un film exceptional mai ales in 3D insa as fi dorit mai multe explicatii:.
eu nu cred ca asta e focus-ul filmului, iar Pandora nu e aproape de Earth. it's quite far, spune la inceput cat timp (cu noua tehnologie) dureaza de a ajunge pe Pandora.
IMAX 3D.. lucky you !
Yeah lucky me...probabil, dar ce am constatat dupa ce m-am trezit azi dimineata este ca am uitat multe parti din film, foarte frustrant ma face sa ma mai duc sa-l mai vad o data. Poate asta este smecheria lui James Cameron, mesaj subliminal in film, a doua zi uiti, a treia zi back to the cinema lol.
Hachiko - A dog's story
Hachiko: A Dog's Story (2009)
Personal nu ii pot acorda nota, pentru ca nu este genul acela de film bazat pe efecte sau chiar pe poveste. este mai mult un film care iti trezeste niste sentimente, mai ales daca ai sau ai avut un companion cum este hachi. ma refer la un caine. este o poveste induiosatoare si bazata pe un fapt adevarat. acting-ul este destul de bun. este un film de duminica si nu cred ca prea multi or sa il placa asa de mult. dar mie personal mi-a placut mult prea mult si mi-au dat 2-3 lacrimi, lucru care pana acu nici un film nu a reusit. poate cu exceptia lui Marley and me![]()
V for Vendetta (2005) - 9/10 - mi-a placut foarte mult filmul si imi pare rau ca l-am vazut asa tarziu. Imi plac foarte mult referirile la istorie si felul cum sunt conturate personajele.
Taken (2008/I) - 7/10 - filmul incepe interesant, dar se continua ca un film de ProTV cu one-man-army. Bleah.
The Invention of Lying (2009) - 8/10 - Ricky Gervais rullz!Imi place de el in film si de interpretarea lui Jennifer Garner si ideea e buna, dar parca ideea putea fi "exploatata" mai mult.
Bookmarks