Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 244 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 189 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #1761 SP
    Member HawK's Avatar
    The Girl Next Door 10/10
    The A-Team 10/10
    Attached Images Attached Images girlnextdoor.jpg team-555367l-imagine.jpg

2. #1762 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by scofield91 View Post
    Clash of the Titans - 7,5/10 ..... mi-a parut tare rau ca au modificat filmul in format 3d, altfel ar fi fost si mai bun. Scenariul,actorii, personaje foarte bune, iar Sam Worthington, Liam Neeson si Gemma Arterton au fost la inaltime
    Scenariu bun? wtf parca a fost o tema pentru copii de cls a 5a cel mult, replici total penibile...Actorii au fost la inaltime? parca erau de sticla, niciun pic de naturalete...Liam Neeson cred ca a facut cel mai prost rol din viata lui. 1h40" de chin...Iar tipa...la prima vizionare nu cred ca bagi in seama interpretarea proasta pentru ca ii admiri aspectul, dar la a 2a vizionare(fereasca sfantul de asa tortura) se schimba total parerea. Overall un film uber hyped si uber lame. 3/10.

3. #1763 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Scenariu bun? wtf parca a fost o tema pentru copii de cls a 5a cel mult, replici total penibile...Actorii au fost la inaltime? parca erau de sticla, niciun pic de naturalete...Liam Neeson cred ca a facut cel mai prost rol din viata lui. 1h40" de chin...Iar tipa...la prima vizionare nu cred ca bagi in seama interpretarea proasta pentru ca ii admiri aspectul, dar la a 2a vizionare(fereasca sfantul de asa tortura) se schimba total parerea. Overall un film uber hyped si uber lame. 3/10.
    In sfarsit cineva care este de aceeasi parere cu mine Credeam ca sunt eu prea critic si ma gandeam ca daca ii mai da lumea 5 note peste 7, poate, in urmatorul an, imi faceam curaj sa-l revad, da...mai bine nu ma risc

4. #1764 SP
    Old School - 6 / 10

O comedie simpatica, care intra in categoria filmelor de duminica dimineata pe PRO TV. Unele glume bune, aceleasi replici si situatii ca la restu comediilor de fel.

Old School (2003)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM2MTgwOTAyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjIxMDAwMQ@@._ V1._SX98_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTM2MTgwOTAyOV5BMl 5BanBnXkFtZTcwMjIxMDAwMQ@@@@AMEPARAM@@SX98@@AMEPAR AM@@SY140
    Attached Images Attached Images normal_oldschool12.jpg

5. #1765 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    __Pathology ______The number 23 _____I am Legend
    ___85/100____________95/100___________90/100
    Attached Images Attached Images pathology-finalp-big.jpg number.jpg i_am_legend_ver4.jpg

6. #1766 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    __Pathology ______The number 23 _____I am Legend
    ___85/100____________95/100___________90/100
    The number 23 9,5
    I am legend 10

7. #1767 SP
    Junior Member Myrddin's Avatar

8. #1768 SP

9. #1769 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    UN rahat de film care sincer mai bine nu se facea... A stricat tot farmecul serialului...
    1/10...
    Attached Images Attached Images last-airbender-430921l-imagine.jpg

10. #1770 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    The A-Team 9/10 . Super film
    The Girl Next Door (2007)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUwMDcyNjE1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTA1Njg0MQ@@._ V1._SX100_SY129_.jpg@@AMEPARAM@@BMTUwMDcyNjE1MF5BM l5BanBnXkFtZTcwOTA1Njg0MQ@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEP ARAM@@SY129 10/10 daca esti slab de inima nu il recomand . A nu se confunda cu The Girl Next Door comedia nu are nici o treaba doar coincidenta de nume .

11. #1771 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Zodiac - 100/100

"There's more than one way to lose your life to a killer"
    Attached Images Attached Images zodiac.jpg

12. #1772 SP
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    The Girl Next Door (2007) 10/10 daca esti slab de inima nu il recomand . A nu se confunda cu The Girl Next Door comedia nu are nici o treaba doar coincidenta de nume .
    Sunt deacord cu tine. Este un film de groaza "de toata frumusetea", ca sa zic asa. Este foarte bun si foarte bine realizat, este facut dupa fapt real. Nici azi, la app 3 ani de la vizionare, nu pot sa cred ca asa ceva s-a intamplat cu adevarat. Nu sunt slab de inger, dar chiar daca mi-a placut filmul asta, nu as mai putea sa-l revad, nu din scarba ci din mila...

13. #1773 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Sunt deacord cu tine. Este un film de groaza "de toata frumusetea", ca sa zic asa. Este foarte bun si foarte bine realizat, este facut dupa fapt real. Nici azi, la app 3 ani de la vizionare, nu pot sa cred ca asa ceva s-a intamplat cu adevarat. Nu sunt slab de inger, dar chiar daca mi-a placut filmul asta, nu as mai putea sa-l revad, nu din scarba ci din mila...
    Cat de diabolica poate sa fie mintea umana uneori . Clar nu e vb de scarba . Am pus pauza de 10 ori la unele faze sincer mi se ridica paru pe mine . Putine filme au reusit sa imi dea palpitati si asta este unu dintre ele.

On topic : Am revazut a 4-a oara The Girl Next Door (2004)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ0ODIyMzE1N15BMl5BanBnXkFtZTcwODEwODczMw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTQ0ODIyMzE1N15BMl 5BanBnXkFtZTcwODEwODczMw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140

Ps: Daca va placut cum a jucat tipa din The Girl Next Door va recomand The Quiet (2005)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ4NDA4NDIyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM5OTQzMQ@@._ V1._SX93_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTQ4NDA4NDIyOV5BMl 5BanBnXkFtZTcwNDM5OTQzMQ@@@@AMEPARAM@@SX93@@AMEPAR AM@@SY140 .

14. #1774 SP
    Member verde's Avatar
    Superbad 10/10 ,superba comedie!

15. #1775 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    The Ring
    8/10
    Eu sunt mai fricos de fire si e clar ca dupa acest film nu o sa mai pot dormi vreodata cand sunt homealone

Urmeaza The Grudge 1,2,3
    Attached Images Attached Images ring.jpg

16. #1776 SP
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    The Ring
    8/10
    Eu sunt mai fricos de fire si e clar ca dupa acest film nu o sa mai pot dormi vreodata cand sunt homealone

Urmeaza The Grudge 1,2,3
    Iti recomand si partea a 2-a daca nu ai vazut-o .The Grudge iti recomand filmele originale nu remake made in usa care sunt praf .

17. #1777 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Iti recomand si partea a 2-a daca nu ai vazut-o .The Grudge iti recomand filmele originale nu remake made in usa care sunt praf .
    Si eu la fel. The ring minciuna pe langa Grudge 2

On:

Dangerous Liaisons 10/10

Filmul dupa care s-a facut Trilogia "Cruel Intentions"

18. #1778 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    �ncă unul văzut... ce mai răm�ne dec�t
    The Expendables

dar pe moment am văzut PREDATORS! continuarea la filmul cu Arnold. Cum mi s-a părut filmul? Bun 8/10
    pentru mai puţine informaţii suntem rugaţi să apăsăm pe link-ul de mai jos... dacă �l găsiţi...
    Attached Images Attached Images predators-294850l.jpg

19. #1779 SP
    Date Night - 8 / 10

O comedie simpatica, care te binedispune, cu mult bun simt, fara injurii, fara prea multa sexualitate. O comedie placuta. Recomand cu cea mai mare placere.

Inca plang dupa R8-u ala...

Date Night (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BODgwMjM2ODE4M15BMl5BanBnXkFtZTcwMTU2MDcyMw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BODgwMjM2ODE4M15BMl 5BanBnXkFtZTcwMTU2MDcyMw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
    Attached Images Attached Images date-night-movie.jpg

20. #1780 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Quote Originally Posted by verde View Post
    Superbad 10/10 ,superba comedie!
    Genial film am ras cu lacrimi cand l-am vazut

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 244 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 189 ... LastLast