The Expendables
9/10
A fost un film awesome!![]()
KING OF FIGHTERS
un căcat de film! ZERO BARAT! Un film care nici nu ar trebui exista... pentru curiosi link mai jos
Despicable Me - 8 / 10
O comedie frumoasa, cu destule efecte 3D cat sa merite sa suporti acei ochelari mizeri din cinema-uri.
+ minions-ii galbeni sunt absolut geniali si au niste voci criminale (sper sa faca un film numai cu ei)
+copila mica e super scumpica
-
That 70's Show
Un serial care a intrat in topul meu incepand cu primul episod. Toate sezoanele sunt la fel de bune, toti actorii joaca incredibil de bine, soundtrack ul este foarte bun, ideea este originala. Imi pare foarte rau ca s a terminat.
10/10
Flawless
Robin Hood 8.5
Simpatic, singura chestie enervantă a fost prezența unor critici de film care m-au deconectat pe toată durata filmului.![]()
Ma asteptam la mai mult din partea filmului... 7/10 Nu e grindhouse cum au fost celelalte filme... slab...
The Ring - 9/10 (Must See)
Am vrut un horror. Genul de horror la care te sperii. Nu m am speriat aproape deloc pe parcursul filmului, exceptia fiind scena cand vede tipa blonda caseta pentru prima oara, pentru ca m am trezit cu un paianjen (ma sperie paianjenii, deh) care coboara de pe tavan fix in fata ochilor. I killed that motherfu*ker.
Ma asteptam sa ma bag sub cearsaf de frica, avand in vedere cata lume mi a zis de cat de scary e, si ce traume au avut vre o saptamana dupa ce au vazut filmul.
Nu sunt genul de om care ma sperii greu (ma sperie paianjenii, deh), dar nici usor.
Cam asta este motivul pentru care i am dat 9/10.
In rest, povestea e de nota 10, actorii joaca foarte bine, filmul este foarte fain realizat creeand atmosfera necesara unui astfel de film.
Filmul l am vazut singur, cu lumina stinsa, liniste totala in casa si draperiile trase (to keep the monsters away).
Alte filme vazute recent:
Friday - 9/10 (Must See)
O comedie cu negri foarte reusita, la care razi cu pofta. De abia astept sa l revad, la anul.
How High - 9/10 (Must See)
Inca o comedie cu negri foarte buna.
Niggers- check
Weed - check
More weed - check
Weed growing lab - check
More niggers - check
Ghosts - check. wait, what ?
Public Enemy - 10/10 (Flawless)
Erm...just watch it. E cu mafie xD.
Maybe a lil bit late but... "The day the Earth stood still" 9/10 Ar fi trebuit mai multe replici intre acel extraterestru si personajul principal,dupa parerea mea se intelegeau mai mult prin semne/priviri![]()
Iron Man 2 (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM0MDgwNjMyMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTg3NzAzMw@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTM0MDgwNjMyMl5BMl 5BanBnXkFtZTcwNTg3NzAzMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140 9/10
Pura actiune :X
+ Mikey Rourke
+ Scarlett
+ Dronele
+ Soundtracku' ( AC/DC )
+ Efectele speciale + sunetu'
- intrarea pe scena la inceput care e lame...
Blue Mountain State - 9.5/10 (Must See)
E serial. E comedie. E bautura. E droguri. E femei, e frumoase. E sex. Faci pe tine de ras. E glume bune. E baieti (fotbalisti). E fotbal, e american. E un fel de American Pie. E Blue Mountain State.
E capra.
Repo Men (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA4MTUxODM0MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDg3MTgwMw@@._ V1._SX88_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjA4MTUxODM0MV5BMl 5BanBnXkFtZTcwMDg3MTgwMw@@@@AMEPARAM@@SX88@@AMEPAR AM@@SY140 10/10
+ Forest Whitaker
+ Soundtracku'
+ Ideea unui viitor in care o sa bata la usa omului sa ii ia inima / ficatu e dementiala..nu m-ar mira sa avem un viitor de genu asta.
+ Finalu' superb
+ Scena sadica / erotica de la sfarsit
Salt - 8/10
Per total un film bun, nu mi-a placut faptul ca Angelica este lovita din 10 in 10 minute in film lol
Zombieland 9/10
Cred ca al 2-lea film din "topul" meu pt. filme cu zombie (dupa Dawn of Dead).. un film frumos, amuzant![]()
The Expendables - 8/10 - the action movie genre at its best.
Cast impresionant, multe replici pline de umor, multe explozii bine realizate, bodycount pe masura. Cel mai bun film al lui Stallone, unul dintre cele mai bune ale lui Schwarzenegger /la egalitate probabil cu Hercule la New York/.
Must-see pentru fanii oricaruia dintre actorii din cast si pentru fanii action movies in general. O optiune cel putin interesanta pentru restul.
Sunt sigur ca daca ar fi jucat Al Pacino, De Niro , Anthony Hopkins, Sean Connery, Jack Nicolson in "Commando", "Terminator", "Total Recal", "Conan" etc; ai fi avut o alta parere si despre acesti actori. Sunt filme care sunt adresate unor anumiti actori si care trebuie sa joace asa cum le cere "scenariul".![]()
Ce am vazut eu recent? Destule filme. Am sa incep, in acest post, cu filmele care m-au plictisit sau dezamagit.
Twilight Saga: Eclipse. 0/10
Daca nu aparea acel Volvo dragut, din cand in cand, as fi fost tare dezamagit... Asa, regret doar ca nu am vazut filmul la Orange film ci la pret full. Ah, si mai regret ca nu am luat floricele sa mananc. Eram 5 oameni in sala, numai eu si prietena mea nu aveam floricele. Sunetul popcornului rontait ma exaspera si ma tinea treaz, in acelasi timp.
Poveste trasa de par, actiune putina, multe discutii si momente siropoase, nimic interesant pentru orice baiat intreg la minte.
Splice. -2(minus doua puncte)/10
Ma plictiseam cu un coleg. Ce sa facem noi? Hai sa mergem la filmul cel mai creepy din program. Ne-am trezit singuri in sala, la un film low budget in care toata lumea juca sub orice critica... Prin toata lumea ma refer, desigur la cele doua (trei, daca punem si creatura la socoteala) personaje principale, in rest neavand decat personaje episodice, mai inutile decat recuzita. O poveste clasica, deja cliseu, in care cateva gene sunt combinate si pam pam iese o chestie mica si odioasa, care devine foarte rapid o chestie mare si odioasa, fara elemente de horror sau actiune, pana in ultimele momente. ATENTIE, cei slabi de inima sa nu vada acest film. Inceputul o sa va plictiseasca, daca nu chiar o sa va adoarma, o sa va amorteasca simturile, ca finalul sa va oripileze! Nu credeam ca Adrien Brody o sa se coboare la un asa rol...
Citez dintr'un comment de pe IMDB:
Bookmarks