Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 123 of 244 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 223 ... LastLast
Results 2,441 to 2,460 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2441 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Get him to the Greek 10/10
    -o comedie excelenta,numai buna de vazut cu prietenii.Am ras cu lacrimi la unele faze.
    Attached Images Attached Images get-him-greek.jpg

2. #2442 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Tron legacy: 9/10

Incredibil filmul, vazut la imax 3D, efecte de toata lauda, actori foarte buni si priceputi, dar mai ales soundtrack-ul genial. Ge-nial!

3. #2443 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    STONE -

O fi avand actori mari si scenariu interesant, dar eu tot nu vi-l pot recomanda.

4. #2444 SP
    Member MihaY's Avatar
    Tron:Legacy 9.5/10

Super filmul, mai ales la imax 3d .

5. #2445 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Tron Legacy - 1 / 10

L-am vazut in RealD 3D in Mall Vitan. TOTUL este un dezastru. Efectele 3D (alea 3 sau 4. cel mai 3D a fost trailerul de la inceput, la State de Romania), faptul ca 90% din film este 2D (da fratilor, filmul este 2D, l-am vazut foarte clar si fara ochelari. la fiecare 2 minute ii dadeam laoparte si se vedea perfect), interpretarea actorilor, coloana sonora, povestea. Totul este patetic. Am zis cel putin 30 de replici inainte sa le spuna aia din film. Am zis sfarsitul de la jumatea filmului. PATETIC.

Filmul ar fi primit 4 de la mine, dar faptul ca l-am vazut in romania, m-a facut sa disper. Nu inteleg de ce in sala erau cel putin 30 de copii sub 10 ani. Am trecut peste faptul ca tipau, plangeau, radeau incontinuu, dar cand tipu din spatele meu, a inceput de la inceputul filmului, sa-i citeasca lu fi-su FIECARE REPLICA cu voce tare si la fiecare 5 minute sa-i mai povesteasca ce se intampla in alea 5 minute (de parca ala micu nu se uita la film), m-am abtinut cu greu (mai mult cu insistentele prietenei) sa nu ma iau de el.

Pentru mine este cel mai prost film, de la Avatar incoace.

Nici nu ma obosesc sa caut link de imdb sau sa pun vre-o poza. Nu merita...

6. #2446 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    De obicei ma consolez cu "at least it's something, better than nothing" dar in cazul de fata, chiar mi-a parut rau de timpul pierdut, de bani, de tot. Mancam la Nordsee de suma aia, ca un porc. Eu l-am vazut in conditii umane si tot nota 1 i-am dat.

7. #2447 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quarantine- 8.5/10

Devil- 7/10

The Ring- 9/10

The Others-9/10

Catch Me If You Can- 10/10

5 Centimeters Per Second (By�soku 5 senchim�toru)- 10/10

superb din prima pana in ultima secunda, o poveste minunata, o coloana sonora de exceptie dar este prea scurt.
    Attached Images Attached Images l_1082868_919d1cae.jpg devil-movie-poster.jpg ring-cover-3.jpg catch_me_if_you_can.jpg cover-others.jpg 5cm_logo.jpg

8. #2448 SP
    Member Merdiso's Avatar
    The clash of the Titans: 8.5/10 // Povestea putea fi exploatata mai bine, dar e un film destul de bun una peste alta.
    300: 10 / 10 // Mi-a placut totul la el, nu prea pot gasi minusuri, cel putin nu minusuri notabile.
    Titanic: 11 / 10 // Unul din cele mai bune filme facute vreodata fara doar si poate, impresionant.

9. #2449 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Tron 3D @ IMAX

--------------------------------
    --------------------------------

Nota 9.5/10

10. #2450 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    A Clockwork Orange - 9/10 - Mi-a placut foarte mult. Zambetul lui Alex e genial. Pur si simplu genial.

11. #2451 SP
    RED -

This is entertainment!

12. #2452 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Due Date - 5/10
    Doar 3-4 faze amuzante si nici alea cine stie ce... un cuvant: booooooring! NEXT!

13. #2453 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Death Race 2 5/10 Merge si cu actorul asta,da nu se compara cu Jason...(dar,intradevar nici nu se putea sa joace Jason in el). Multe faze copiate din primul film...actiunea,dialogurile cam stupide... Nu mi se pare prea stralucita ideea filmului,mai repede mergea sa il faca inaintea primului film...chiar daca e la moda acum sa apara primul film dupa al doilea,in situatia asta nu prea se potriveste.Pacat de film,primul a fost foarte bun

14. #2454 SP
    Member Bogdan's Avatar
    The Girl with the Dragon Tattoo - 9/10

�n primă fază nu mă așteptam la un film demn de a fi menționat, surprinzător de bun, imprevizibil!
    Attached Images Attached Images drg.jpg

15. #2455 SP
    sa citesti cartea, filmul e asa si asa.

16. #2456 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    For a Few Dollars More - 9.8/10

Superb film, superba muzica ... dar nu e la fel de bun ca The Good, The Bad and The Ugly.

Cu asta am terminat de vazut Dollars Trilogy, o serie cu adevarat speciala. ZECE !

17. #2457 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Megamind - 6 / 10

O animatie bunicica. Tocmai buna de vazut cu prietena. Dpdv al realizarii, exista multe jocuri care arata mult mai bine decat aceasta animatie. Povestea este interesanta, pe alocuri amuzanta.

Megamind (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTAzMzI0NTMzNDBeQTJeQWpwZ15BbWU3MDM3NTAyOTM@._ V1._SX90_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTAzMzI0NTMzNDBeQT JeQWpwZ15BbWU3MDM3NTAyOTM@@@AMEPARAM@@SX90@@AMEPAR AM@@SY140
    Attached Images Attached Images megamind-photo.jpg megamind05.jpg

18. #2458 SP
    Member hibrid13's Avatar
    127 Hours 10/10
    Un film impresionant. Viata pe muchie de cutit si drama, combinatia perfecta pentru un film excelent. In plus, este inspirat dintr-o intamplare reala, asta ridicandu-l si mai mult. Cei care doresc sa-l vada nu ar trebui sa ezite niciun moment .
    Attached Images Attached Images 127-hours.jpg

19. #2459 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Red

Nota 8/10
    Nu recomand la cinema Ma bucur ca nu m-am dus la cinema... dar oricum acasa merge excelent!

20. #2460 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    cica bazat pe jocul cu acelasi nume...
    Forbidden Siren
    8/10
    il recomand celor care le-a plăcut/place genul J-horror şi celor care sunt familiari cu jocul şi cu seria Silent Hill! enjoy
    Attached Images Attached Images sairen.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 123 of 244 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 223 ... LastLast