-
1 Attachment(s)
Get him to the Greek 10/10
-o comedie excelenta,numai buna de vazut cu prietenii.Am ras cu lacrimi la unele faze.
-
Tron legacy: 9/10
Incredibil filmul, vazut la imax 3D, efecte de toata lauda, actori foarte buni si priceputi, dar mai ales soundtrack-ul genial. Ge-nial!
-
STONE - :no:
O fi avand actori mari si scenariu interesant, dar eu tot nu vi-l pot recomanda.
-
Tron:Legacy 9.5/10
Super filmul, mai ales la imax 3d =D>.
-
Tron Legacy - 1 / 10
L-am vazut in RealD 3D in Mall Vitan. TOTUL este un dezastru. Efectele 3D (alea 3 sau 4. cel mai 3D a fost trailerul de la inceput, la State de Romania), faptul ca 90% din film este 2D (da fratilor, filmul este 2D, l-am vazut foarte clar si fara ochelari. la fiecare 2 minute ii dadeam laoparte si se vedea perfect), interpretarea actorilor, coloana sonora, povestea. Totul este patetic. Am zis cel putin 30 de replici inainte sa le spuna aia din film. Am zis sfarsitul de la jumatea filmului. PATETIC.
Filmul ar fi primit 4 de la mine, dar faptul ca l-am vazut in romania, m-a facut sa disper. Nu inteleg de ce in sala erau cel putin 30 de copii sub 10 ani. Am trecut peste faptul ca tipau, plangeau, radeau incontinuu, dar cand tipu din spatele meu, a inceput de la inceputul filmului, sa-i citeasca lu fi-su FIECARE REPLICA cu voce tare si la fiecare 5 minute sa-i mai povesteasca ce se intampla in alea 5 minute (de parca ala micu nu se uita la film), m-am abtinut cu greu (mai mult cu insistentele prietenei) sa nu ma iau de el.
Pentru mine este cel mai prost film, de la Avatar incoace.
Nici nu ma obosesc sa caut link de imdb sau sa pun vre-o poza. Nu merita...
-
De obicei ma consolez cu "at least it's something, better than nothing" dar in cazul de fata, chiar mi-a parut rau de timpul pierdut, de bani, de tot. Mancam la Nordsee de suma aia, ca un porc. Eu l-am vazut in conditii umane si tot nota 1 i-am dat.
-
6 Attachment(s)
Quarantine- 8.5/10
Devil- 7/10
The Ring- 9/10
The Others-9/10
Catch Me If You Can- 10/10
5 Centimeters Per Second (By�soku 5 senchim�toru)- 10/10
superb din prima pana in ultima secunda, o poveste minunata, o coloana sonora de exceptie dar este prea scurt.
-
The clash of the Titans: 8.5/10 // Povestea putea fi exploatata mai bine, dar e un film destul de bun una peste alta.
300: 10 / 10 // Mi-a placut totul la el, nu prea pot gasi minusuri, cel putin nu minusuri notabile.
Titanic: 11 / 10 // Unul din cele mai bune filme facute vreodata fara doar si poate, impresionant.
-
Tron 3D @ IMAX
--------------------------------
--------------------------------
Nota 9.5/10
-
A Clockwork Orange - 9/10 - Mi-a placut foarte mult. Zambetul lui Alex e genial. Pur si simplu genial. =D>
-
RED - =D>
This is entertainment!
-
Due Date - 5/10
Doar 3-4 faze amuzante si nici alea cine stie ce... un cuvant: booooooring! NEXT!
-
Death Race 2 5/10 Merge si cu actorul asta,da nu se compara cu Jason...(dar,intradevar nici nu se putea sa joace Jason in el). Multe faze copiate din primul film...actiunea,dialogurile cam stupide... Nu mi se pare prea stralucita ideea filmului,mai repede mergea sa il faca inaintea primului film...chiar daca e la moda acum sa apara primul film dupa al doilea,in situatia asta nu prea se potriveste.Pacat de film,primul a fost foarte bun
-
1 Attachment(s)
The Girl with the Dragon Tattoo - 9/10
�n primă fază nu mă așteptam la un film demn de a fi menționat, surprinzător de bun, imprevizibil!
-
sa citesti cartea, filmul e asa si asa.
-
For a Few Dollars More - 9.8/10
Superb film, superba muzica ... dar nu e la fel de bun ca The Good, The Bad and The Ugly.
Cu asta am terminat de vazut Dollars Trilogy, o serie cu adevarat speciala. ZECE !
-
2 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
127 Hours 10/10
Un film impresionant. Viata pe muchie de cutit si drama, combinatia perfecta pentru un film excelent. In plus, este inspirat dintr-o intamplare reala, asta ridicandu-l si mai mult. Cei care doresc sa-l vada nu ar trebui sa ezite niciun moment :).
-
Red
:neo: :samurai: :cloud: :gun: :sniper: :violent: :ban: :neo:
Nota 8/10
Nu recomand la cinema Ma bucur ca nu m-am dus la cinema... dar oricum acasa merge excelent!
-
1 Attachment(s)
cica bazat pe jocul cu acelasi nume...
Forbidden Siren
8/10
il recomand celor care le-a plăcut/place genul J-horror şi celor care sunt familiari cu jocul şi cu seria Silent Hill! enjoy