The Way Back 8/10 ( pt actorii romani nota 10 )
The Way Back 8/10 ( pt actorii romani nota 10 )
I Saw The Devil (2010) 9/10
Pe cat de dur si violent pe atat de bun, captivant si interesant din punct de vedere al desfasurarii actiuni al suspansului la intensitate mare si al interpretarii personajelor.
Nu sunt amator de gen, imi plac filmele de orice fel, dar sa fie solide, bine facute, sa nu te lase indiferent.
PS: AVERTISMENT ! ACEST FILM ESTE INTERZIS MINORILOR DATORITA SCENELOR DE VIOLENTA SI CRUZIME EXCESIVE. FILMUL A FOST INTERZIS IN COREEA IN VARIANTA UNCUT.
Rio - 6 / 10
O animatie bune, pe alocuri amuzanta, realizata frumos, pasarile sunt chiar foarte ok realizate, efectele 3D sunt ok. Problema filmului este ca nu are acel ceva care sa te faca sa-l vezi cu placere. Parca este doar acolo si atat. Dupa ce l-ai vazut, ramai doar cu cateva faze amuzante si cu 1-2 melodii in minte. Personajele nu sunt cu adevarat memorabile...
Este un film bunicel, care in mod clar nu merita o continuare.
Once Upon A Time In The West
Frumos filmul, se vede ca e regizat de Sergio Leone. E mult mai calm si mai bazat pe story decat filmele din "Dollars Trilogy". Plus ca are un soundtrack pe masura.
The Rite - 7/10
Nu e prea horror, de fapt nu e mai deloc, in schimb mi-a placut ca e inspirat din fapte reale si chiar te pune un pic pe ganduri... asta si Anthony Hopkins jucand fenomenal. Si o chestie foarte ciudata care mi s-a intamplat:
Paul - 7.5/10
Un film destul de bun, nu are multe faze amuzante, in schimb toate sunt foarte foarte funny. recomand, arata extraterestrii asa cum nu ne-am gandit niciodata ca ar fisi anume fumati, betivi si drogalai.
Riiiiiight!!!! Thanks man, acum dorm linistit ca nu voi fi posedat. Oricum e de-ajuns sa-mi cunoasca secretele si gandurile ca pana si ei ar fi scarbiti!
ON: Battle:Los Angeles 7/10
Ce sa zic, un film SF tipic Hollywood, gloante, efecte si puscasi marini care se plimba prin camp deschis si urla unul la altul. DAR mi-a placut ca a avut actiune 80% din film, non-stop chiar, singurele parti in care nu a avut actiune au fost la inceput si la sfarsit evident, aveau nevoie si ei de o introducere/incheiere![]()
ON: Battle:Los Angeles 7/10
Ce sa zic, un film SF tipic Hollywood, gloante, efecte si puscasi marini care se plimba prin camp deschis si urla unul la altul. DAR mi-a placut ca a avut actiune 80% din film, non-stop chiar, singurele parti in care nu a avut actiune au fost la inceput si la sfarsit evident, aveau nevoie si ei de o introducere/incheiere[/QUOTE]Pe mine m-a plictisit total filmul,o porcarie.
Eu il am in calculator de 1 saptamana de cand mi-a zis muski de el,dar nu am avut curajul sa ma uit inca la el,m-am uitat la trailer si mi s-a parut mult prea dur pt gusturile mele....Tb sa-l vad pana la urma ca is curios cum e dar daamn scenele alea
...astept sa fiu intr-o dispozitie f buna si o zi cu soare afara
![]()
Funny People 6/10
Nu mi s-a parut amuzant deloc. Glume exagerate si obscene cu rolul de a amuza, dar mi s-au parut foarte seci.
Nu toate filmele cu Adam Sandler sunt amuzante.![]()
@ tudyniuz Filmul asta a fost o DRAMA de la inceput la sfarsit. Asta s-a vrut sa fie si asta a iesit. Intr-adevar, a avut si cateva momente mai amuzante, dar in primul rand a fost o drama.
Pe IMDb scrie Comedy/Drama. Partea de drama a fost slaba avand in vedere talentul actorilor pentru o drama, iar partea de comedie a fost seaca.
Daca are Funny People ca titlu nu inseamna neaparat ca este o comedie.Just sayin', filmul a fost in primul si primul rand o drama.
Riddick trilogy (Pitch Black (2000), The Chronicles of Riddick: Dark Fury (2004), The Chronicles of Riddick (2004)) 10/10
este Riddick what cane I say more? De abia astept sa apara la 4-lea...
"On October 27, 2010, Vin Diesel confirmed that at least one more sequel was planned, and that the plot would most likely revolve around Riddick's return to Furya"
Bookmarks