Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 149 of 244 FirstFirst ... 49 99 139 147 148 149 150 151 159 199 ... LastLast
Results 2,961 to 2,980 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2961 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    de doua saptamani de cand sunt in sesiune, nu fac altceva decat sa invat, sa ma uit la filme si sa dorm. asa ca o sa dau si eu cateva note la ultimele filme vazute.

1) The Devil's Advocate (1997) - IMDb 9/10
    un film fantastic, cu 3 actori fenomenali Al Pacino, Charlize Theron, Keanu Reeves.

2) Scarface (1983) - IMDb 8/10
    foarte bun, insa sub asteptarile mele. nu m-a atras in mod deosebit, in afara de talentul lui Al

3) Adaptation. (2002) - IMDb 8/10
    mi-a placut foarte mult, cel putin spre final, din pacate incepe greu si daca nu ai rabdare vei inchide Tv. vedeti ca nu este un film usor, dar nici nu se ridica la nivelul lui Black Swan. (veti afla niste chestii interesante despre orhidee)

4) Idiocracy (2006) - IMDb 5/10
    scurt, doar cateva faze amuzante, public tinta cu un IQ destul de mic, pas. i-am dat 5 datorita inceputului, o intriga foarte interesanta si care te pune pe ganduri, insa din pacate restul filmului = porcarie.

LE: http://youtu.be/BXRjmyJFzrU?hd=1 (intro-ul de la Idiocracy)
    Attached Images Attached Images devils_advocate_ver2.jpg 600full-scarface-poster.jpg adaptation-2002.jpg idiocracy24.jpg

2. #2962 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Sanctum

Suspansul si peisajele sunt cap de afis pentru acest film.
    Aia cu "dupa un caz real" cred ca e abureala.
    Prea clasic felul in care se imputineaza personajele in timp ce se deruleaza evenimentele...
    Mie mi-a placut mult, altfel nu veneam sa-l recomand aici.

NOTA: 9,7
    sanctum.jpg

3. #2963 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Young Teen F*cking - 8/10
    O comedie destul de buna, ma asteptam la ceva gen American Pie, dar nu a fost chiar asa, recomand intr-o dupa-amiaza calduroasa sau o seara plictisitoare.

4. #2964 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    The Adjustment Bureau - 8 / 10

Un film excelent. Un scenariu foarte bun care te pune pe ganduri (un fel de Limitless), jucat ireprosabil, cu o poveste incredibila.

Pur si simplu superb. M-a cucerit de la primul trailer si nu mi-a inselat asteptarile.

Btw eagle-eye, filmul se numeste Young People ****ing

adjustment-bureau-345071l.jpgadjustment-bureau-article-pic.jpg

5. #2965 SP
    Da, asa e... tipul la care l-am vazut il avea trecut sub numele asta.

---------- Post added 22-06-2011 at 12:57 AM ----------

Love and other drugs - 8.5/10
    Ma asteptam la o comedie romantica de duzina... in schimb am vazut o comedie/drama romantica foarte buna. Nu stiu de ce, dar mi-a placut enorm filmul asta... probabil pt ca Maggie semana cu fosta mea prietena

6. #2966 SP
    Senior Member boga's Avatar
    X First Class - 7/10 - X First Class (2011) - IMDb

Dupa ce am vazut originea lui Wolverine in urma cu doi ani, acum am avut ocazia sa ma intorc si mai mult in timp si sa descopar cum a stat treaba in trecut cu Profesorul X si cu Magneto. Dar si cu Wolverine.. si nu numai.

Un film bun, in care pe mine cel mai mult m-a surprins interpretarea deloc rea a celor doi protagonisti, relativ necunoscuti pentru mine. Pe McAvoy il stiam din Last King of Scotland si Wanted, dar acest Fassbender nu-mi suna niciun clopotel. Kevin Bacon face si el un rol negativ excelent. In rest, efecte speciale care te fac sa nu regreti mersul la cinema si impresia ca a durat un pic prea mult. But then again, a avut si multe de spus.

x-menfirstclassmovieposter.jpg

7. #2967 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    ^

Sa fim seriosi, puteau sa-l faca pe HANK sa NU arate ca O PISICA! In rest filmul a fost incredibil, eu fiind fan super-heroes . Un 8/10 de la mine.

La Vita e Bella - 9/10

Prima oara cand l-am vazut aveam 12 ani si nu l-am inteles pe deplin. Acum, dupa 6 ani, am realizat ce inseamna sacrificiul facut de Guido, cum si-a salvat fiul de suferinta provocata de lagarele mortii ale nazistilor, iar la final, salvandu-i chiar si viata. Chiar o sa incerc sa utilizez arta vointei a lui Schopenhauer. Pentru cine nu l-a vazut inca si doreste sa vizioneze un film care mascheaza tragedia evreilor prin comicul numit Roberto Benigni, il recomand cu cel mai mare drag.

8. #2968 SP
    Member Iulian's Avatar
    Taxi Driver (1976) IMBb Link - 8/10
    Am zis sa trec iarasi prin niste titluri ce merita revazute, am inceput cu Taxi Driver. De Niro in tinerete, imaginea New Yorkului prezentata de Scorsese, superb film.

Heat (1995) IMDb Link - 9/10
    Rivalitatea intensa dintre Hanna si McCauley este bine schitata. Ambele parti sunt de neoprit cand vine vorba de munca lor, negandindu-se la persoanele din jur in timp ce actioneaza.

Habar n-am la ce sa ma mai uit in ultimul timp, titlurile vechi nu mor niciodata.
    Attached Images Attached Images taxi_driver_poster.jpg heat.jpg

9. #2969 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Star Wars - The Original Trilogy

+ Personajele geniale ( C-3PO, R2-D2, Luke, Leia, Han Solo, Yoda, Chewbacca, Darth Vader, bastinasii de pe Endor.... toate personajele)
    + Planetele foarte speciale ( cele 2 stele de pe Tatooine )
    + Death Star
    + The Force
    + Efectele foarte bune pentru anii '70
    + TOTUL

O trilogie geniala, care a reusit sa reinventeze genul SF. Chiar si dupa 30 de ani tot ramane printre cele mai bune SF-uri care exista.
    Attached Images Attached Images star-wars-logo.gif

10. #2970 SP
    1) Gardienii destinului (2011) - IMDb 8/10
    plotul filmului nu m-a atras deloc, cand cautam filme pe imdb, insa avand in vedere ca este primul film regizat de George Nolfi pot sa spun ca m-a surpins in mod placut. filmul te va tine alert, iar personajele sunt foarte bine construite si chiar ajungi sa le indragesti. chiar daca nu sunt un mare fan a lui Matt Damon, mi-a placut de el in acest film. recomand daca vreti sa va relaxati intr-o dupa amiaza de duminica

2) Necunoscutul (2011) - IMDb 8/10
    I love Teroare in Paris (2008) - IMDb, iar noul film a a lui Liam Neeson nu este deloc rau. fiind un fan al suspansului si thriller-ului, Unknown a fost cam tot ce-mi doream de la un astfel de film. don't miss it

3) X-Men Origins: Wolverine (2009) - IMDb 6/10
    destul de plictisitor, insa din pacate nu pot sa-l compar cu restul filmelor din serie, deoarece le-am vazut acum o lunga perioada de timp. de cand are wolverine frate ?
    Attached Images Attached Images adjustment-bureau.jpg unknown-2011.jpg x_men_origins_wolverine_ver4.jpg

11. #2971 SP
    Senior Member siNcE's Avatar

12. #2972 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Sanctum

Suspansul si peisajele sunt cap de afis pentru acest film.
    Aia cu "dupa un caz real" cred ca e abureala.
    Prea clasic felul in care se imputineaza personajele in timp ce se deruleaza evenimentele...
    Mie mi-a placut mult, altfel nu veneam sa-l recomand aici.

NOTA: 9,7
    Subscriu. Un film superb marca James Cameron. Recomand!

13. #2973 SP
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Subscriu. Un film superb marca James Cameron. Recomand!
    vedeti ca nu james cameron l-a facut, directorul aka regizorul este Alister Grierson, iar JC este doar unul dintre producatori. el i-a ajutat mai mult la partea tehnica (3D), deoarece filmul foloseste tehnlogia dezvoltata de JC pentru filmul Avatar . numele lui apare mare pe afis doar ca sa atraga atentie, publicitate. sa fim seriosi nu scoate JC un film care face doar 80 de milioane de dolari worldwide intr-o luna. el momentan lucreaza la urmatoarele 2 filme care vor fi tot in universul creat odata cu filmul avatar .

14. #2974 SP
    Hannah - 8/10
    La inceput eram cam sceptic, dar m-a cam prins filmul asta . BTW, soundtrack facut de Chemical Brothers - awesome!

15. #2975 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    de cand are wolverine frate ?
    Sabretooth (comics) - Wikipedia, the free encyclopedia

Tipic pentru filmele bazate pe benzi desenate, rescriu toata istoria.

16. #2976 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    I am Legend 2007 10/10
    Un film foarte bun. Chiar nu stiu cum am reusit sa nu il vad pana acuma
    Are actiune, are drama, are suspans, destul de multe faze horror cu o poveste foarte buna si un actor pe masura, Will Smith.
    A fost un film pe placul meu. Recomand tuturor!

17. #2977 SP
    The Anger Management - 10/10
    Revazut, inca ma umfla rasul, actori de exceptie, glume bune, ce mai... o capodopera. De ce i-am dat 10? Pentru ca poate fi vizionat inca o data, si inca o data, si inca o data si de fiecare data razi de te **** pe tine!

18. #2978 SP
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    I am Legend 2007 10/10
    Un film foarte bun. Chiar nu stiu cum am reusit sa nu il vad pana acuma
    Are actiune, are drama, are suspans, destul de multe faze horror cu o poveste foarte buna si un actor pe masura, Will Smith.
    A fost un film pe placul meu. Recomand tuturor!
    apropo de I am legend. finalul oficial nu este cel bun/corect, nu respecta cartea, acesta a fost schimbat la insistentele producatorilor de la Hollywood pentru a crea o drama de intensitate mai mare (sinucidere, grenada etc.). insa studioul a filmat si finalul alternativ (cel corect) si daca o sa-l vizionati filmul se schimba complet, la 180 de grade. de ce zic asta? contrar asteptarile noastre, nu oamenii infectai erau "monstrii", ci will smith era "monstru". mutantii traiau organizati dpdv social, comunicau intre ei si chiar reusesc sa-i intinda o capcana personajului interpretat de will smith ca s-o elibereze pe fata care a fost capturata. ideea din carte e urmatoarea: Neville era vazut ca un pradator de mutanti si l-au si botezat "the legend", lor le era frica de acesta si nu voiai sa fie salvati de nimeni. practic eroul era de fapt un personaj negativ . parca e mult mai interesant finalul acesta, nu? imo daca ramaneau cu el, putea sa devina unul dintre cele mai importante filme din istorie.

19. #2979 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Parea a fi doar un alt film cu zombie, dar cu finalul asta chiar e altceva. Nici nu stiam ca altul era de fapt sfarsitul.

20. #2980 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Finalul asta a fost prezent din prima zi de lansare, atat pe DVD cat si pe BluRay. Producatorii l-au taiat, dar nu au vrut sa ramana pierdut si l-au scos ca bonus.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 149 of 244 FirstFirst ... 49 99 139 147 148 149 150 151 159 199 ... LastLast