Messengers 2: The Scarecrow
Primul nu mi'a placut,a avut foarte putine faze interesante,dar sequel-ul...wow.Face toti banutii.
Messengers 2: The Scarecrow
Primul nu mi'a placut,a avut foarte putine faze interesante,dar sequel-ul...wow.Face toti banutii.
Stie careva daca a aparut pe net de downlodat Urzeala tronurilor? Tot caut insa nu gasesc....Se da doar pe HBO un episod pe saptamana
Water for elephants - 9 / 10
Un film superb. O interpretare foarte buna. Un scenariu excelent. Astea sunt cuvintele care-l caracterieaza.
Dupa rolurile cel mult mediocre din Twilight si rolul foarte bun din Remember Me, Robert "Parkinson" m-a uimit cu rolul interpretat magistral in acest film. Nu stiu de ce continua sa joace in "mediocritatea" aia de film, cand este clar un actor foarte talentat.
Roluri deasemenea excelent interpretate, pe langa foarte multi actori necunoscuti, si de Reese Witherspoon si Christoph Waltz.
Am ramas foarte placut surprins de acest film si cu siguranta il voi revedea. Ca film asemanator, pot spune Big Fish.
Daca nu avea rolul in mediocritatea aia, nu era observat si, mai ales, bogat. Sper ca acolo or sa se opreasca rolurile proaste, totusi...
Am uitat sa precizez CEL MAI MARE MINUS.
Era sala plina de "fane", nu doar de sex feminin, ce suspinau si chitzaiau la aproape fiecare aparitie a lui (aici includem si mamele unor odrasle). ORIBIL.
stai asa...ca serialul asta se difuzeaza pe HBO Romania,nici nu are cum sa apara pe net daca abea au aparut 2,3 episoade din sezonul 1
no ... FAST FIVE sau pe romaneşte Furios şi iute �n viteza a 5-a (nu sunt fan, nu mi-a plăcut niciodată seria...) dar am sperat că poate ăsta e diferit... 7/10
a da şi l-am văzut acasă �n calitatea aproximativ r5... sunt lansate, pe net de către IMAGINE!
sincer Dwayne Johnson se vede ca scrie pe el wrestling... for **** sake his scary... Dar �n rest nu prea mă impresionează... adică povestea nu e originală şi parcă nici actorii nu prea se străduie să facă filmul mai plăcut la vizionare... sper totuși că cu 6 care cică ar fi ultimul din serie să vină cu ceva mai cu moț
ok este o intamplare cu acest serial, dar celalalte seriale care sunt date gratis (stiu ca trebuie sa platesti lunar compania de cablu) in SUA si pe care noi nu le putem urmari ce ar trebui sa facem? pe vplay doar le urmaresti nu le copiezi, e ca si cum ai vedea niste secvente de film pe pe youtube. ca probabil nu au drepturile serialelor sa le puna pe site e treaba lor, eu atata timp cat nu copiez nimic si doar fac streaming la un videoclip, nu stiu de ce as fi un pirat (arrr...). sa inteleg ca toata lumea de pe acest thread se uita direct la fox showtime, ABC si alte canale de pe ocean cand se difuzeaza serialul lor preferat (bineinteles in afara de HBO). in fine... e ultimul meu comentariu.
te-am facut eu pirat cumva?
pe vplay.ro nu se respecta dreturile de autor, oricine poate urca filmele pe care le doreste
cei de la vplay.ro se ocupa cu pirateria.
acuma ce faci tu e treaba ta, atata timp cat cineva nu promoveaza accesarea acestui site pe mine cel putin nu ma deranjeaza.
Vplay pute doar pentru ca trebuie sa astepti 20 de min infernale. In rest nu ma intereseaza cu ce se ocupa, nu faci absolut nimic ilegal ca te uiti.
hai sa facem o colectie de linkuri de prost gust ... ce frumos ne distram ... hai intrati mai multi cu noi in hora.
Kitsch - Wikipedia - cautare prost gust pe google. nameless, sa stii ca nu joci corect pt. ca tu nu ai pus link.
On: Reservoir Dogs 10/10
Are si scene amuzante si mafioti si urechi taiate. Zici ca Van Gogh o fost regizor :X
Se poate sa nu te lauzi cu filmele de pe .net? Adica... pe mine unul nu ma intereseaza ca tu crezi ca filmul nu este original. Eu speram sa aflu asta singur. Pe 29 cand apare in Romania. Una este sa spui la doua, trei, 100 de zile dupa premiera cat de original este, alta e sa vorbesti de un film ce inca nu a fost lansat.
Inca ceva: decat sa pui diacritice, nu crezi ca efortul e mai util folosit sa scrii corect? His scary?
Bookmarks