Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 244 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 193 243 ... LastLast
Results 2,841 to 2,860 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2841 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Degeaba zici tu ca l-ai vazut acasa la home cinema. Cea mai buna varianta care exista pe net la ora actuala, este un TS, ceva ce nici pe un monitor de 15" nu poti savura. De sunet 5.1 nici nu poate fi vorba.

Sa stii ca exista multi oameni care merg la filmele care merita (nu te pune nimeni sa mergi la orice idiotenie) la cinema. Deja pretul biletului nu mai este de mult o problema, mai ales cu promotiile gen miercurea de la Orange.
    bine bre... va las pe voi sa aveţi ultimul cuv�nt... eu m-am dat cu opinia... nu trageţi... noapte buna
    enjoy your movies... and peace out!

2. #2842 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    bine bre... va las pe voi sa aveţi ultimul cuv�nt... eu m-am dat cu opinia... nu trageţi... ca sincer sunteti cam plictisitori cu faze din astea... enjoy your movies... and peace out!
    Trebuie sa intelegi ca toti au dreptul la opine pe acest forum si nu am nici o vendeta cu tine. Daca crezi ca suntem vre-un forum comunist atunci te inseli. Pur si simplu ti-am mai spus sa nu critici filme bune dupa felul cum le-ai vazut tu - nici macar 3D / HD / DVDRIP / XVID / R5 ci doar TS sau Cam Este normal sa te dezamageasca anumite chestii chiar daca nu iti dai seama de ce te dezamagesc. Cum zici si Razvan este 10 lei biletul la un film deci nu cred ca se pune problema la bani sa te duci macar o data pe luna la un cinematograf. Nu zic ca vad toate filmele la cinema ca as fi un ipocrit, dar macar ce postez aici si-mi dau cu parerea si recomand si este nou vad la un cinema.

3. #2843 SP

Thumbs down

Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Trebuie sa intelegi ca toti au dreptul la opine pe acest forum si nu am nici o vendeta cu tine. Daca crezi ca suntem vre-un forum comunist atunci te inseli. Pur si simplu ti-am mai spus sa nu critici filme bune dupa felul cum le-ai vazut tu - nici macar 3D / HD / DVDRIP / XVID / R5 ci doar TS sau Cam Este normal sa te dezamageasca anumite chestii chiar daca nu iti dai seama de ce te dezamagesc. Cum zici si Razvan este 10 lei biletul la un film deci nu cred ca se pune problema la bani sa te duci macar o data pe luna la un cinematograf. Nu zic ca vad toate filmele la cinema ca as fi un ipocrit, dar macar ce postez aici si-mi dau cu parerea si recomand si este nou vad la un cinema.
    ce film bun am criticat eu!? THOR mi-a placut enorm... doar atat ca o scena mi s-a parut putin ciudata... si sa nu iţi dai seama ce te dezamăgeşte la un film �nseamnă ca eşti idiot sau prost lemn...

3D eu nu suport deci nu ma duc la filme in 3D ci prefer prefer variantele normale
    HD nu prea ma omor dar nici nu refuz daca mi se ofera
    DVDrip dacă găsesc e bine, daca XVID la fel ca si R5 si daca gasesc TS si pot sa �l savurez pentru mine este super ok... nu prea am răbdare sa apara la cinema pentru ca durează... atunci c�nd am chef sa-l vad �l vad şi gata... nu aştept pana apare la cinema... apoi vine partea a doua de ce nu prea vad filmele la cinema: este faptul ca imi este greu sa-mi găsesc pe careva (tovarăşi, iubită, foste gagici... am persoane �n anturaj care sunt leneşe...) sa merg la el ca singur nu ma duc nici bătut... nu era un film care EU l-as fi văzut la cinema pentru ca gusturile mele sunt foarte nu siu ciudate rau... sunt foarte outlandish cand e vorba de filme...! mi-a plăcut enorm si cu asta basta...şi trec la următorul

Filme la care CHIAR as merge la cinema ar fi in luna mai: Priest: Răzbunătorul/13 mai şi Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides/20 mai şi dacă ar fi sa aleg unul dintre ele cred ca mai mult as merge pe Pirati... dec�t pe Priest...

dar naiba nu ştiu de ce ma cert cu voi... voi dacă vreţi sa mergeţi la el la cinema! duceţi-va... eu l-am văzut acasă pentru ca nu am mai avut răbdare!
    stima si respect... si pe bune... chill!

4. #2844 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Omule, eu zic sa o lasi mai moale. Eu cred ca e mai normal si cinstit sa postezi pareri despre filmele din colectia ta personala (si nu ma refer la folderul tau cu filme de pe net) sau filmele pe care le vezi la cinema. Daca ai vazut un film de pe net macar ai bunul simt si tine-o pentru tine. Acum incepi sa vorbesti de ce formate preferi, ca nu vrei HD ca e bun si DVDRip sau R5. Sincer, da-o naibii.

5. #2845 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Laurentiu: tu uiti un lucru. Nu poti face sex la cinematograf, cum poti face acasa uitandu-te la 300 filmat CAM. Pierzi tot farmecul...

6. #2846 SP
    foarte funny bravo pentru raspunsuri:applause:
    postul 400!

7. #2847 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Francesca - 8/10

Un film rom�nesc care prezintă extrem de bine anumite realități, partea dureroasă este că reușește să te facă să suferi oarecum deoarece sesizezi că realitatea este echivalentul filmului. După acest film simțeam revoltă �n s�nge și vedeam C4 amplasat pe Casa Poporului.
    Attached Images Attached Images 12.jpg

8. #2848 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Laurentiu: tu uiti un lucru. Nu poti face sex la cinematograf, cum poti face acasa uitandu-te la 300 filmat CAM. Pierzi tot farmecul...
    Ei nu poti...Du'te la scala sau Patria in timpul zilei

9. #2849 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Fast 5 10/10 (singurul factor pe baza caruia i-am dat rating a fost cat de mult mi-a placut)

+ Vin Diesel
    + Dwayne Johnson
    + Sung Kang (Han)
    + in principal caractere trecute care isi refac aparitia.
    + scenele de actiune
    + scenele auto
    + coloana sonora
    + ca am fost singur in tot cinematograful ( Cinema Piersic din Cluj) si asa m-am putut bucura pe deplin de film.
    + Finalul care ma face sa astept cu nerabdare urmatorul film din serie XD.

10. #2850 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Frate ... tocmai ti-am dat ignore, nu mai vreau sa vad note din astea la inregistrari video care doar filme nu se pot numi

11. #2851 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    + ca am fost singur in tot cinematograful ( Cinema Piersic din Cluj) si asa m-am putut bucura pe deplin de film.
    Adica ce ai facut?

12. #2852 SP
    Nu am facut nimic, pur si simplu m-am referit la faptul ca nu ma deranjat nimeni, fie cu sunete iritante (rasete, tusa, sau mancat de ceva zgomotos, telefoane mobile etc), sau sa se plimbe cineva prin fata in timp ce ma uitam la film... sa nu mai vorbesc ca asa am putut sa stau in cel mai bun loc din sala.

13. #2853 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Goal! The Dream Begins (2005)

Goal! Living the Dream (2007)

Desi n-are note prea mari pe IMDB, mi-a placut enorm. Este singurul film de calitate pura pe care l-am gasit in legatura cu fenomenul numit fotbal. Povestea este mai mult decat interesanta. Il recomand tuturor microbistilor, aveti ce vedea.

9/10

P.S. Nu incercati Goal 3, nu are legatura cu primele doua -> e mult sub ele dpdv calitativ !

Pana una alta ...

14. #2854 SP
    Member StarKiller's Avatar
    Fast Five 9/10

Un film dintr-o serie foarte iubita.Deabea in acest film se leaga toata povestea din Tokyo Drift si pana acum.
    Totusi ce face acest film unul extraordinar este ca The Rock si Vin Diesel joaca in el
    Attached Images Attached Images fast-five-banner.jpg

15. #2855 SP

Talking

Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Nu am facut nimic, pur si simplu m-am referit la faptul ca nu ma deranjat nimeni, fie cu sunete iritante (rasete, tusa, sau mancat de ceva zgomotos, telefoane mobile etc), sau sa se plimbe cineva prin fata in timp ce ma uitam la film... sa nu mai vorbesc ca asa am putut sa stau in cel mai bun loc din sala.
    Imi aduc aminte ca am fost la ultimul Die Hard (adică �n 2007) şi frate era full cinematograful... păcat de el ca sincer era fain cinema-ul... ce-i drept au cam pierdut din teren şi el şi Arta, sau Victoria (cluj) fata de Cinema City sau Odeon şi e un păcat...
    Discutam cu niste amici la un moment dat ca ar fi fain daca in loc sa faca competitie cu astea doua (cinema city sau Odeon) mai bine s-ar axa pe filme mai vechi sa le aduca si sa le difuzeze... filme clasice (Apocalypse Now (1979),The Battle of Algiers (1967), Bonnie and Clyde (1967), Enter the Dragon (1973),The Good, the Bad, and the Ugly (1968), Dracula (1931),Jaws (1975), King Kong (1933)) cred ca ar fi mai fain decat sa incerce sa fie la program cu cinematografele mai noi care difuzează 6 filme deodată...
    ca oricum şi filmele enumerate mai sus şi cinematografe menţionate mai sus sunt pe cale de dispariţie... si ar fi păcat...

16. #2856 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Fast Five 10/10
    Attached Images Attached Images fast_five_1300961551_2011.jpg

17. #2857 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    YouTube - THE HORDE - Official Trailer

A vazut cineva filmul? Se merita?
    Daca nici dupa 1440 de posturi habar nu ai ca trebuia sa pui intrebare aia aici atunci este nasol.

18. #2858 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Vroiam un raspuns rapid si stiam ca aici intra mai multa lume. Nu te mai umfla atata in pene ca nu am dat in cap la nimeni.
    Btw habar nu aveam de thread'ul ala. Acuma presupun ca sunt nasol... To bad

On: Shelter (2010) 9/10 - Un film de groaza destul de bun cu interpretari de roluri foarte bune. Destul de greu de inteles iar fazele horror puteau fi mai multe. Un film care merita vazut!

19. #2859 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Fast Five 7/10

Mi s-a parut un film de popcorn. Multa actiune, destule faze amuzante, nimic special din partea actorilor. Nu m-a impresionat cum vad ca v-a impresionat pe toti. Imi plac masinile dar in filmul asta au cam lipsit. Ele nu au mai fost partea principala a filmului ca in cele precedente. Poate datorita lipsei de masini mi s-a parut per total un film mai bun decat cele precedente, dar si-a pierdut din esenta si e doar un film de actiune.
    A fost unul din putinele filme unde am vazut sala plina din primul pana in ultimul rand.
    Pentru cei care nu l-au vazut inca si vor sa il vada, sa nu plecati la sfarsit, pentru ca mai este o faza dupa genericul de final care nu trebuie ratata.

P.S. Traducerea mi se pare absolut cretina: "Furios si iute in viteza a cincea"

20. #2860 SP
    ^Nu ca ar fii excelenta traducerea dar totusi ma mira cat de apropiat de titlul original au ales astia de data asta... deobicei aleg un titlu fara nici o legatura sau inteles...

Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    Imi aduc aminte ca am fost la ultimul Die Hard (adică �n 2007) şi frate era full cinematograful... păcat de el ca sincer era fain cinema-ul... ce-i drept au cam pierdut din teren şi el şi
    Cinema Piersic o duce bine, mai spre seara este plin, am fost la amiaza intr-o zii de lucru din acel motiv nu era lume.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 244 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 193 243 ... LastLast