Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 157 of 244 FirstFirst ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 207 ... LastLast
Results 3,121 to 3,140 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3121 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Friends with Benefits

am crezut ca nu o sa-mi placa filmul dar am fost foarte surprins cat de fain a fost... nu e capodopera dar a scos de la mine niste rasete si zambete...
    Attached Images Attached Images friends-benefits-680366l.jpg

2. #3122 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Horrible Bosses - 7 / 10

O comedie buna, care te binedispune, cu glume cu bun simt si actori foarte buni.

Nu cred ca exista persoana care sa lucreze si sa nu aiba momente in care sa gandeasca asa. I know i do

Merita vazut
    Attached Images Attached Images psycho-20maneater-20tool-20-20horrible-20bosses.jpg horrible-bosses.jpg total-20sleazy-20tool-20-20horrible-20-20bosses.jpg slave-20driving-20psycho-20-20horrible-20-20bosses.jpg

3. #3123 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Horrible Bosses - 7 / 10

O comedie buna, care te binedispune, cu glume cu bun simt si actori foarte buni.

Nu cred ca exista persoana care sa lucreze si sa nu aiba momente in care sa gandeasca asa. I know i do

Merita vazut
    Unde l-ai vazut ?

4. #3124 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La cinema Merita fiecare banut. A ras toata sala

5. #3125 SP
    Battle Royale, Battle Royale 2: Requiem & Tokyo 10+01
    primele doua sunt un must see daca va plac filmele cu maceluri cat despre al treilea nu chiar... e copie dupa primele doua

8/10 pentru toate... what can I say I like this kind of movies
    Attached Images Attached Images battle_royale1.jpg battleroyale2.jpg 875707003827.jpg

6. #3126 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Everything Must Go (2010) - IMDb
    My note 7/10 pentru un personaj diferit fata de ceea ce facea Will Farrel
    O drama cu parti comice pe ici colo numai buna de vizionat intr-o seara dupa o zi grea sau intr-o Duminica.M-a surprins schimbarea de personaj a lui Will Ferrel.Un personaj serios care trece printr-o drama a vietii si calmul cu care acesta o abordeaza.

Hachiko: A Dog's Story (2009) - IMDb
    My note : 8.5/10 pentru ca te misca.
    O drama dupa o poveste adevarata, foarte impresionanta.I cried at the end like a baby .Orice iubitor de animale,empatic sigur va avea ochii in lacrimi pana la sfarsit.Tot filmul te transpune intr-o stare emotionala chiar de la inceput,Richard Gere e perfect pentru starea lui boema in acest film care ,parca te pregateste pentru sfarsit.E un must see pentru cei ce apreciaza adevaratele valori din viata,loialitatea.
    Attached Images Attached Images everything-must-go.jpg hachi.jpg

7. #3127 SP
    Member StarKiller's Avatar
    Fast Five 8/10

Wtf?O singura cursa in tot filmul?Hmp...asta nu se mai numeste Fast n' Furious.A meritat nota 8 pentru faza cu seiful,cea cu trenul si pentru ca are actori foarte buni.
    Sper ca 6 sa fie mai bun.
    Attached Images Attached Images fast-five-banner.jpg

8. #3128 SP
    nu stiu daca se pune aici sau nu... dar Bleach Movie 4 The Hell Verse 10/10
    stima si respect pentru filmul acesta de animatie... mie unuia mi-a placut... si nici macar nu-s fan Bleach...
    Attached Images Attached Images bleachposterlarge.jpg

9. #3129 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Sillent Hill 9.5/10

Un film superb dar singurul minus ar fi finalul...care m-a cam lasat in ceata.
    Attached Images Attached Images silent_hill.jpg

10. #3130 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Life As We Know It
    7/10
    Attached Images Attached Images life_as_we_know_it.jpg

11. #3131 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Soul Surfer - o poveste adevarata

Citat din film:
    "Am invatat ca viata se aseamana cu surfingul.
    Cand esti prins in zona de impact, trebuie sa iesi imediat la suprafata pentru ca nu stii ce iti rezerva urmatorul val.
    Si daca ai incredere totul este posibil. TOTUL !"

Acest film biografic e fabulos si are la baza memoriile scrise de Bethany Hamilton.
    In centrul actiunii se afla o adolescenta impatimita de surfing. De fapt s-a nascut pe placa de surf, am putea spune.
    Numai ca viata pe unii decide sa-i puna la incercare mai mult decat pe altii.
    In acest caz eroina, o da, o eroina in cel mai profund sens al cuvatului isi pierde bratul stang in urma atacului unui rechin.
    Dar fata asta fiind un monument de peseverenta si curaj nu renunta la ideea de a castiga competitia nationala de surf.
    Dupa accident se re�ntoarce �n mai puţin de-o lună pe placa de surfing...

Urmariti acest film si poate expresii ca "ma plictisesc" sau "nu pot" vi se vor parea nepotrivite pt. voi undeva in decursul vietii voastre.
    Capacitatea cuiva de a trece peste un handicap fizic si de a se mobiliza sa il domine si sa se descurce in orice situatie este ceva fantastic.
    Lumea are nevoie de eroi din timp in timp. Eroine in cazul nostru. Bethany a fost una dintre ele.

Replica din film care defineste izbavirea, renasterea:
    "Nu as schimba nimic, deoarece daca ar fi altfel nu as putea sa imbratisez acum mai multi oameni decat as face-o cu amandoua mainile"

Un film pe val in 2011.
    Attached Images Attached Images soul_surfer.jpg 1301820499.jpg

12. #3132 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Source Code

Vesnica obsesie a omului, poate intr-o zi vom insela moartea.
    Asta cred ca e chintesenta filmului, in rest e plin de faze ilogice.
    Dar asta nu trebuie sa va dezarmeze de a viziona filmul, e doar science fiction, ce naiba.
    Un SF nu trebuie intotdeauna sa fie foarte logic si ancorat in realitatea in care ne aflam. Altfel nu ar mai fi un SF, nu? Asadar chiar daca ignora multe legi ale fizicii actingul fimului satisface si desi e greu de digerat iti lasa un gust placut.

PS. Ah, da, sa sfarsesti simtind buzele lui Michelle Monaghan... parca moartea nu mai e la fel.
    Ca nici asta nu mai e ce-a fost o data. Moartea, zic.
    Attached Images Attached Images source_code_1295991409_2011.jpg soruce-code.jpg

13. #3133 SP
    Member flightcrank's Avatar
    weekend ul trecut am revazut doua dintre filmele mele preferate.Celor carora la plac filmele de actiune le recomand cu caldura aceste doua filme.

Kill the Irishman (2011) - IMDb

Rise of the Footsoldier (2007) - IMDb
    Attached Images Attached Images 10_riseofthefootsoldier.jpg kill-irishman.jpg

14. #3134 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    The Fighter 8.5/10
    O drama reusita despre droguri,familie,ambitie etc.
    Attached Images Attached Images the_fighter_1287484713_2010.jpg

15. #3135 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Funny Farm (1988) -Funny Farm (1988) - IMDb"target="_blank">Funny Farm (1988) - IMDb

O comedie adevarata ... cel putin prima ora ! Recomand .
    Attached Images Attached Images funny-farm-10706-315.jpg

16. #3136 SP
    Easy A 10/10

O comedie foarte interesanta cu Emma Stone.
    Attached Images Attached Images rsds.jpg

17. #3137 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Vara asta am vazut destul de multe filme da mi-a fost lene sa le postez aici care au fost. :"> , Hai ca o sa le grupez si o sa spun care merita vazute si cam ce nota ar merita.

Filme de nota 9 sau 10: A beautiful mind, The Notebook, Singing in the Rain, The Sound of Music, Frequency, Star Wars I-VI, Captain America, The Butterfly effect 1 (must see)
    Filmul de nota 8: The Butterfly effect 3 (bun da nu la fel de bun ca si primul din serie)
    Filme de nota 7: Sucker Punch (efectele si tipele au fost singurele chestii "bune" din tot filmul ), The Butterfly effect 2
    Film de nota 5 sau 6 (nu ma pot hotari): Bad Teacher...pur si simplu la asta nu am putut sa rad si mai nimic nu mi-a placut. Cheap humor if you ask me.

Si ca intotdeauna am ajuns la aceeasi concluzie: nu se maii fac filme ca pe vremuri. Filmele in ziua de azi trebuie sa aibe efecte extrem de multe, eventual niste gagici imbracate cat mai sexy, violenta si sange optional. Povestea nu mai conteaza asa de mult...asta e optional. Pai la Singing in the Rain de exemplu nu puteam sa nu ma minunez cat de talentati erau actorii (cantau, dansau step, faceau ambele chestii deodata etc) De asemenea nu era nici un moment erotic de-a lungul povestii, o chestie care eu spun ca nu poate sa nu existe in filmele din ziua de azi (desi sincer de multe ori nu e necesar). Movies back then were way more pure .

Chiar azi vorbeam cu niste prieteni ca nu apar prea multe filme bune anual. Tin minte ca in perioada 2000-2006 sa zicem apareau extrem de multe filme bune. Nici nu stiai la care sa te uiti mai intai. Azi se pare ca nu mai am problema asta (parerea mea).

18. #3138 SP
    Member Mariush's Avatar
    I must correct you Tudoran. (500) Days of Summer (2009) - IMDb

Un film absolut extraodrinar, 10/10 (chiar merita nota asta comparand cu orice alt film de acest gen). Nu vreau sa va stric surpriza si sa il descriu

19. #3139 SP
    The Social Netork 8/10

Un film destul de bun, dar e enervant cum actiunea sare dintr-o parte in alta.Personajele vorbesc acum ceva si peste 5 secunde deja e alt subiect.
    Attached Images Attached Images social-network-2010.jpg

20. #3140 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by StarKiller View Post
    Easy A 10/10

O comedie foarte interesanta cu Emma Stone.
    Serios? 10/10? You gotta' be kidding me

ON:
    Gran Torino - 9/10
    Clint Eastwood. 'Nough said

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 157 of 244 FirstFirst ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 207 ... LastLast