Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 158 of 244 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 208 ... LastLast
Results 3,141 to 3,160 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3141 SP
    Member StarKiller's Avatar
    What?A primit 10 pentru ca joaca Emma Stone

2. #3142 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    A****a no Joe 9/10 boxing movie
    Nu se compara cu Rocky dar merita atentia, celor care le place genul acesta de filme

PS: se bazeaza pe o banda desenata care a fost si desen la un moment in viata lui
    Attached Images Attached Images 425px-ashita_no_joe_-28live-action-29-p1.jpg

3. #3143 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Blue Lagoon - 10/10
    Un film incredibil de frumos si pur. Imi placea la nebunie cand eram mic.

blue_lagoon.jpg

4. #3144 SP
    Charlie St. Cloud 10/10
    O drama exceptionala.
    Attached Images Attached Images charliestcloud.jpg

5. #3145 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Fright Night(2011) - Fright Night (2011) - IMDb"target="_blank">Fright Night (2011) - IMDb

L-am vazut azi la cinema ( 3D ) si in opinia mea nu merita. Acting mediocru , povestea nu este cine stie ce , are "cateva " efecte cu adevarat bune si coloana sonora nu dezamageste . Singurul lucru cu ADEVARAT bun la acest film a fost melodia de la final , la credits ( Hugo - 99 problems ).Este o combinatie de comedie / semi-horror ,dar faze sa te sperie ( sa tresari ) ... nimic !

Nota : 5.5 /10
    Attached Images Attached Images fright_night_1305324326_2011.jpg

6. #3146 SP
    Origins Wolverine 9/10

Un film dragut despre viata lui Wolverine.Abia astept sa apara si partea a doua.
    Nu cred ca ar mai fi cineva care sa poata juca rolul lui Wolverine in afara de Hugh Jackman.
    Attached Images Attached Images x_men_origins_wolverine_ver4.jpg

7. #3147 SP
    Bunraku 8/10

poveste ciuci... dar vizual e drăguţ... Nu e Sin City dar cine mai vrea un Sin City? dar in fine... filmul nu prea are o poveste doar vizual este ceva de capul lui şi colac peste pupăză... cică e filmat �n Buftea! Aici �n plaiurile pitoreşti
    "In a world with no guns, a mysterious drifter, a bartender and a young samurai plot revenge against a ruthless leader and his army of thugs, headed by nine diverse and deadly assassins"
    Attached Images Attached Images 669847-large.jpg

8. #3148 SP
    Dracula (1958) 6/10 dragut film dar nu foarte multe de capul lui
    Attached Images Attached Images dracula-1958.jpg

9. #3149 SP
    The Brides of Dracula (1960) 7/10
    cotinuarea din seria Hammer's Dracula... al doilea din 9! parca pare mai stabil decat primul. Si pare mai interesant dar din pacate nu avem parte de Dracul in acest film... ci de alt vampir.
    Attached Images Attached Images poster-brides-dracula-2.jpg

10. #3150 SP
    Member LeGenD's Avatar
    American History X

20/10

11. #3151 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Am vazut numeroase filme in ultima vreme dar numai unu peste mediocritate:

The Pursuit of Happyness - 10/10

PS: Comediile aparute la cinema in ultima vreme sunt varza. Toate. Varza. Varza varza varza. Toate. Defapt toate filmele aparute la cinema in ultima vreme sunt varza.
    PPS: Toate.
    Attached Images Attached Images 20pursuit-20of-20happyness-01.jpg

12. #3152 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Drive - 5/10
    Plictisitor, plictisitor si iarasi plictisitor. Toate scenele interesante sunt cele din trailer Macar am vazut cum sunt locurile premium de la cinemaul din Baneasa

Phone Booth - 8/10
    Interpretarea lui Colin Farrel si vocea lunetistului fac tot filmul. Daca nu aveti ce face intr-o zi va recomand sa-l vedeti
    Attached Images Attached Images drive-poster-ryan-gosling.jpg phone_booth.jpg

13. #3153 SP
    Member iUser's Avatar
    Am vazut ieri Friends with benefits , la cinemaul din Baneasa. Am facut rezervare de vineri si am prins locuri premium! M-au impresionat mai mult scaunele... Filmul merita un 7.5-8/10.
    Attached Images Attached Images friends_with_benefits_xlg.jpg

14. #3154 SP
    Ca sa-mi continui singur tortura
    Dracula: Prince of Darkness (1966)
    Dracula Has Risen from the Grave (1968)
    Taste the Blood of Dracula (1969)
    cum sunt filmele? idioate! dar sunt faine daca iti lasi creierul la intrare si te uiti la ele fara a cauta ceva anume (ce inseamna viata, de ce existam sau chestii din astea), povestiile sunt ok, fara efecte speciale si ceea ce face jocul actorilor mult mai atractiv si mai greu! decat SFX care sa-ti fure ochii. le dau pentru toate 3 8/10
    mai am inca 3 din serie...
    Attached Images Attached Images drac_risen_dc_2_site.jpg taste_the_blood_of_dracula-300x213.jpg dracula_prince_of_darkness_13.jpg

15. #3155 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Drive - 5/10
    Plictisitor, plictisitor si iarasi plictisitor. Toate scenele interesante sunt cele din trailer Macar am vazut cum sunt locurile premium de la cinemaul din Baneasa
    Am vazut si eu flmul. Desi ma trezesc spunand asta des, despre filme mai ciudate, eu cred ca Drive s-a vrut o reinterpretare a genului "film noir". Un fel de experiment inceput in anii 80 si terminat astazi. Pur si simplu mi-a placut! Ritmul lent, tihnit al replicilor. Actiunea initial plictisitoare, piperata cu elemente ce ies din cotidian. Jocul simplu, nu exagerat al actorilor. Viziunea artistica asupra unui film cu masini si curse. Eu in aproape fiecare cadru am vazut un element artistic sau cel putin un cadru clasic de film negru (in special in dialoguri).

Din punct de vedere artistic, ii ofer filmului 10/10.
    Din punct de vedere hollywoodian, ii ofer filmului 8/10.
    Attached Images Attached Images 261607xcitefun-drive-movie-poster-1.jpg review-drive-movie.jpg

16. #3156 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Vietile altora (2006) - IMDb - "Vietile altora" (2006).

Un film serios, ce reda atmosfera anilor 70-80 din Berlinul de Est. 9/10 pt atmosfera si suspans.

Arn - Tempelriddaren (2007) - IMDb "Arn: Cavalerul templier" - cu unele mici neajunsuri, un film foarte bun, genul Ironclad si Robin Hood, dar produs de suedezi. 7/10

M-am apucat de seria Transformers. Dar nu prea am timp.
    Attached Images Attached Images mv5bnduznjywndyynl5bml5banbnxkftztcwnju3odq0mq-._v1._sy317_.jpg mv5bmjy2nze0otq4nl5bml5banbnxkftztcwmzq4nte3mq-._v1._sy317_cr4-0-214-317_.jpg

17. #3157 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    The Green Mile - 9.8 / 10

Revazut a 8-a oara, cred. Ceva superb, emotionant. Ceva...perfect. Nu are pic de actiune si nu te plictiseste niciodata.

Zookeeper - 5 / 10

M-am uitat pentru Kevin James. Imi place la nebunie actoru asta. Totusi, nu imi pot da seama cum a putut accepta sa joace in mediocritatea asta de film, care nu este nici comedie, nici drama, nici nimic. Asta era film de Eddie Murphy.

Grown Ups - 8 / 10

Dupa dezamagirea Zookeeper, am vrut sa vad, cu prietena, o comedie buna si cum asta a fost ultima de anu asta, vazuta, am zis sa o revad. Am zis mai demult parerea despre film. Este a 4a oara cand l-am vazut in ultimile luni si inca-mi place
    Attached Images Attached Images green-mile-original.jpg green-mile-w1280.jpg zookeeper-poster03.jpg zooy.jpg grown_ups_xlg.jpg grown-2bups-2b04.jpg

18. #3158 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Jeux d'enfants (Love me if you dare) - 9/10

Un film ce trebuie vazut.
    Attached Images Attached Images s_114045_0364517_b4971f6e.jpg

19. #3159 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Super 8 - 9/10

Super gr8 movie!
    Attached Images Attached Images super-8-603075l.jpg

20. #3160 SP
    Member iUser's Avatar
    The Football Factory, 10/10
    Vazut a doua oara, cel mai bun film cu huligani! Merita 10!
    Attached Images Attached Images poster02.gif football-factory-original.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 158 of 244 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 208 ... LastLast