What?A primit 10 pentru ca joaca Emma Stone
![]()
A****a no Joe 9/10 boxing movie
Nu se compara cu Rocky dar merita atentia, celor care le place genul acesta de filme
PS: se bazeaza pe o banda desenata care a fost si desen la un moment in viata lui
Fright Night(2011) - Fright Night (2011) - IMDb"target="_blank">Fright Night (2011) - IMDb
L-am vazut azi la cinema ( 3D ) si in opinia mea nu merita. Acting mediocru , povestea nu este cine stie ce , are "cateva " efecte cu adevarat bune si coloana sonora nu dezamageste . Singurul lucru cu ADEVARAT bun la acest film a fost melodia de la final , la credits( Hugo - 99 problems ).Este o combinatie de comedie / semi-horror ,dar faze sa te sperie ( sa tresari ) ... nimic !
Nota : 5.5 /10
Origins Wolverine 9/10
Un film dragut despre viata lui Wolverine.Abia astept sa apara si partea a doua.
Nu cred ca ar mai fi cineva care sa poata juca rolul lui Wolverine in afara de Hugh Jackman.
Bunraku 8/10
poveste ciuci... dar vizual e drăguţ... Nu e Sin City dar cine mai vrea un Sin City? dar in fine... filmul nu prea are o poveste doar vizual este ceva de capul lui şi colac peste pupăză... cică e filmat �n Buftea! Aici �n plaiurile pitoreşti
"In a world with no guns, a mysterious drifter, a bartender and a young samurai plot revenge against a ruthless leader and his army of thugs, headed by nine diverse and deadly assassins"
The Brides of Dracula (1960) 7/10
cotinuarea din seria Hammer's Dracula... al doilea din 9! parca pare mai stabil decat primul. Si pare mai interesant dar din pacate nu avem parte de Dracul in acest film... ci de alt vampir.
Am vazut numeroase filme in ultima vreme dar numai unu peste mediocritate:
The Pursuit of Happyness - 10/10
PS: Comediile aparute la cinema in ultima vreme sunt varza. Toate. Varza. Varza varza varza. Toate. Defapt toate filmele aparute la cinema in ultima vreme sunt varza.
PPS: Toate.
Drive - 5/10
Plictisitor, plictisitor si iarasi plictisitor. Toate scenele interesante sunt cele din trailerMacar am vazut cum sunt locurile premium de la cinemaul din Baneasa
Phone Booth - 8/10
Interpretarea lui Colin Farrel si vocea lunetistului fac tot filmul. Daca nu aveti ce face intr-o zi va recomand sa-l vedeti![]()
Am vazut ieri Friends with benefits , la cinemaul din Baneasa. Am facut rezervare de vineri si am prins locuri premium! M-au impresionat mai mult scaunele... Filmul merita un 7.5-8/10.
Ca sa-mi continui singur tortura
Dracula: Prince of Darkness (1966)
Dracula Has Risen from the Grave (1968)
Taste the Blood of Dracula (1969)
cum sunt filmele? idioate! dar sunt faine daca iti lasi creierul la intrare si te uiti la ele fara a cauta ceva anume (ce inseamna viata, de ce existam sau chestii din astea), povestiile sunt ok, fara efecte speciale si ceea ce face jocul actorilor mult mai atractiv si mai greu! decat SFX care sa-ti fure ochii. le dau pentru toate 3 8/10
mai am inca 3 din serie...![]()
Am vazut si eu flmul. Desi ma trezesc spunand asta des, despre filme mai ciudate, eu cred ca Drive s-a vrut o reinterpretare a genului "film noir". Un fel de experiment inceput in anii 80 si terminat astazi. Pur si simplu mi-a placut! Ritmul lent, tihnit al replicilor. Actiunea initial plictisitoare, piperata cu elemente ce ies din cotidian. Jocul simplu, nu exagerat al actorilor. Viziunea artistica asupra unui film cu masini si curse. Eu in aproape fiecare cadru am vazut un element artistic sau cel putin un cadru clasic de film negru (in special in dialoguri).
Din punct de vedere artistic, ii ofer filmului 10/10.
Din punct de vedere hollywoodian, ii ofer filmului 8/10.
Vietile altora (2006) - IMDb - "Vietile altora" (2006).
Un film serios, ce reda atmosfera anilor 70-80 din Berlinul de Est. 9/10 pt atmosfera si suspans.
Arn - Tempelriddaren (2007) - IMDb "Arn: Cavalerul templier" - cu unele mici neajunsuri, un film foarte bun, genul Ironclad si Robin Hood, dar produs de suedezi. 7/10
M-am apucat de seria Transformers. Dar nu prea am timp.
The Green Mile - 9.8 / 10
Revazut a 8-a oara, cred. Ceva superb, emotionant. Ceva...perfect. Nu are pic de actiune si nu te plictiseste niciodata.
Zookeeper - 5 / 10
M-am uitat pentru Kevin James. Imi place la nebunie actoru asta. Totusi, nu imi pot da seama cum a putut accepta sa joace in mediocritatea asta de film, care nu este nici comedie, nici drama, nici nimic. Asta era film de Eddie Murphy.
Grown Ups - 8 / 10
Dupa dezamagirea Zookeeper, am vrut sa vad, cu prietena, o comedie buna si cum asta a fost ultima de anu asta, vazuta, am zis sa o revad. Am zis mai demult parerea despre film. Este a 4a oara cand l-am vazut in ultimile luni si inca-mi place![]()
Super 8 - 9/10
Super gr8 movie!![]()
Bookmarks