Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 191 of 244 FirstFirst ... 91 141 181 189 190 191 192 193 201 241 ... LastLast
Results 3,801 to 3,820 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3801 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    The Last Stand, off ce a îmbătrânit Arnie, un 5/10 de la mine

2. #3802 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Star War Episode 6 Return of the Jedi. Masterpiece e putin spus.

3. #3803 SP
    Banned gicu_caloricu's Avatar
    Star Trek Into Darkness

4. #3804 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    O Good Day to Die Hard : Si mai greu de ucis (2013) - IMDb 8 din 10

Un film de actiune ok din partea mea. Stiu ca nu toata lumea este de acord cu nota mea dar spre apararea mea vreau sa spun ca am inceput sa ma uit la film cu gandul ca va fi alt sequel de cacao marca Bruce Willis, Arnold & co... si mi-a depasit asteptarile. Un film care cel putin o data poate fi vazut la cinematograf.

Urmeaza in cursul saptamanii : Star Trek (3D) si Fast and Furious 6 (digital 2D). Revin cu pareri

5. #3805 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Fast and Furious 6 - 8.5/10

6. #3806 SP
    is the man! trickz's Avatar

Si eu am vazut filmul (Furious 6). Film bun, de duzina. Nu e nici arta, nici geniu, dar pentru specia lui, e foarte bun!

7. #3807 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Tai Chi Master Jet Li intr-un film dragut! Nimic special la el cum e de asteptat dar ma tinut ocupat
    Movie 43 cred ca cel mai rahat posibil! Sa-mi bag pix-ul in priza ca nu cred ca am vazut un film mai prost ca asta!
    Iron Monkey unul din filmele cu Donnie Yen care pot sa spune ca mi-a placut! Chiar interesant si scenele de lupta faine
    Iron Monkey 2 In schimb sequel sa-mi dau o palma... al naiba de ciudat! Prea multe povesti incearca sa ne vare pe gat!
    Twin Dragons Film cu Jackie Chan care pot spune ca nu e printre preferatele mele! Efectele sunt interesante pentru vremea aia dar nu e nimic special la el
    Fast 6 Am intrat la film cu asteptari nu cine stie ce! Cred ca singurul motiv pentru care m-am dus la el a fost pentru cat fight dintre Gina Carano si Michelle Rodriguez!

Oh buna scena! Chiar mi-a placut. In rest filmul e mediocru dar sper ca urmatorul sa fie demential!
    Warrior Daca ar fi un motiv pentru care m-am apucat de Muay Thai cred ca as putea sa zic ca Tom Hardy in acest film! cred ca singurul minus ar fi ca se termina brusc! Dar in rest acest film e langa Rocky
    Sword of the Stranger o animatie din 2007 care vizual arata asa de frumos si scenele de lupta sunt incredibile
    The Shadow Primul Batman in opinia mea! Chiar nu aveam vreo asteptare de la film dar am fost foarte placut surprins de dansul!
    12Rounds Reloaded nimic special ca si prima varianta! Dar parca Cena era mai carismatic. Dar film de actiune si cam atat
    Attached Images Attached Images tumblr_mlux3zt1hq1rrlt09o1_500.jpg ts.jpg 936full-sword-stranger-poster.jpg warrior-844967l.jpg ff6-new-movie-poster.jpg 539.jpg 1996-ironmonkey2-p17-l.jpg 7822.jpg movie-43-poster03.jpg tai-chi-master-20110428093830.jpg

8. #3808 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Tai Chi Zero
    Tai Chi Hero

9. #3809 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Fast & Furious 6
    - A avut si plusuri si minusuri insa per total a fost placut de urmarit, coloana sonora buna, actiune destula si are loc de continuare.
    Nota: 8,5

10. #3810 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Bullet to the Head 4/10
    Greu de ucis...6/10
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1369430563222.jpg uploadfromtaptalk1369430573957.jpg

11. #3811 SP
    Senior Member axton's Avatar
    The Great Gatsby -Marele Gatsby (2013) - IMDb"target="_blank"> Marele Gatsby (2013) - IMDb

Ca si idee nu e rau deloc ...insa este mult prea lung , cel putin 45 min din film sunt complet inutile . Leonardo, Tobey si Joel Edgerton isi fac treaba foarte bine ,unele scene cu petrecerile arata fenomenal , iar la final devine cu adevarat interesant .
    Nota:7/10
    Attached Images Attached Images the_great_gatsby_1366717676_2013.jpg

12. #3812 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Sinister si The Orphanage

Sinister - Jump scares, jump scares, jump scares. Nimic mai mult. Poveste . Parca e prea grabit, a ajuns prea repede la final.

The Orphanage - Asta mi-a placut. Foarte interesant twist-ul de la sfarsit.

13. #3813 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    The Great Gatsby 8/10 - nu cred că am mai văzut un film atât de fidel cărții
    Recenzie: The Great Gatsby (2013) - O opinie diferită - Am doar 18 ani�|�Am doar 18 ani

Fast & Furious 6 6/10 - partea cea mai bună a filmului este bonus scene-ul, în care apare the next villain!
    Recenzia unei prietene: Fast and Furious 6 (2013) - Am doar 18 ani�|�Am doar 18 ani

14. #3814 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    So, care e cel mai horror film pe care l-ai/l-ati vazut?
    Daca nu esti din acea categorie de "cinefili" care nu se uita la un film pentru simplu fapt ca filmul nu este in engleza, acest film merita vazut.

15. #3815 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Warm Bodies - 5/10

Din trailer pare amuzant si chiar e, in cateva faze, dar 70% din film e vorbarie fara rost, iar actiunea cam lasa de dorit.

16. #3816 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Mai multe recent... le scriu in ordinea vizionarii:

Safety Not Guaranteed - 5/10 (foarte plictisitor)
    In Bruges - 8/10 (interesant, putin mai diferit fata de filmele hollywoodiene)
    Seven Psychopaths - 9/10
    The Departed - 10/10
    Looper - 10/10
    Tucker and Dale vs Evil - 9/10 (o comedie foarte reusita)
    Moon - 9/10
    Darkness Falls - 6/10 (m-am hotarat sa ma uit la el datorita unui comment de pe reddit dar s-a dovedit a fi un mare fail)
    Parker - 9/10
    Source Code - 10/10

17. #3817 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    The Hunt
    Foarte interesant. Merita vazut. E actorul din Hannibal

18. #3818 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Slăbuţ, 6/10
    Attached Images Attached Images 215px-identity_thief_poster.jpeg

19. #3819 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Parker, un 6.5/10, daca nu juca JS in film primea o nota mai mică
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1369604134759.jpg

20. #3820 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Doc Savage o dorinta de-a fi cred ceva gen Indiana Jones! Habar nu am, dar jocul actoricesc si filmul in sine pur si simplu NU! 3/10
    Disney Tarzan m-am apucat de citit romanele scrise de catre marele Edgar Rice Burroughs si am zis sa revad sau sa vad ca nu cred ca l-am vazut vreodata filmul Disney bazat pe personajul creat de el! 8/10
    Star Trek II: Wrath of Khan Cred ca pot sa zic ca numai pentru chimia dintre personaje (Spock & Kirk) ii dau o nota de 8/10 si scena aia mi se pare mult mai heart breaking aici decat in noul film (mentionat mai jos)
    Bullet to the Head ca si filmul lui Arni il asteptam de multicep pe asta sa-l vad si mi-am facut curaj sa-l vad intr-un final! Nu stiu ceva i-a lipsit... ca m-am simtit foarte nemultumit la finalul lui 5/10
    Star Trek Into Darkness film la fel de bun ca si primul! Si scena pe care o copiaza din original! Deci NU, nici nu se compara! Sincer! Nu 9/10
    Warm Bodies oh for GOD's name! Cat de idiotic acest film e... si am avut nervul sa-l vad cap coada! 4/10
    Legendary Assassin placut nimic special la dansul! 6/10 scenele de lupta ar fi ceva de capul lor ca in rest lasa de dorit!
    Master of the Flying Guillotine nu aveam cine stie ce asteptari de la acest film dar al naiba sa fie! Daca nu a fost destuld e interesant, nu ca si THE CITY OF VIOLENCE dar destul de placut de vizionat 7/10
    Empire Records genul ala de film care pur si simplu nu are o poveste si consider ca i-ar fi stat mai bine ca serial! Dar na cine-s eu sa comentez 5/10
    The City of Violence Nu are o poveste foarte antrenanta dar recupereaza din plin ca actiune si ca felul de-a spune povestea si finalul e genial 10/10 de-abia astept sa-l cumpar pe DVD! fiind un MUST BUY!
    Attached Images Attached Images city_of_violence_dvd.jpg 600full-empire-records-poster.jpg master-flying-guillotine.jpg legendary-assassin-poster-01.jpg warm_bodies_ver7.jpg star_trek_into_darkness_2.jpg bullet-head-poster-french-poster.jpg star-trek-ii-wrath-khan.jpg tarz.gif doc-2bsavage-2bel-2bhombre-2bde-2bbronce-2b01.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 191 of 244 FirstFirst ... 91 141 181 189 190 191 192 193 201 241 ... LastLast