The Last Stand, off ce a îmbătrânit Arnie, un 5/10 de la mine
The Last Stand, off ce a îmbătrânit Arnie, un 5/10 de la mine
Star War Episode 6 Return of the Jedi. Masterpiece e putin spus.
Star Trek Into Darkness
O Good Day to Die Hard : Si mai greu de ucis (2013) - IMDb 8 din 10
Un film de actiune ok din partea mea. Stiu ca nu toata lumea este de acord cu nota mea dar spre apararea mea vreau sa spun ca am inceput sa ma uit la film cu gandul ca va fi alt sequel de cacao marca Bruce Willis, Arnold & co... si mi-a depasit asteptarile. Un film care cel putin o data poate fi vazut la cinematograf.
Urmeaza in cursul saptamanii : Star Trek (3D) si Fast and Furious 6 (digital 2D). Revin cu pareri :)
Fast and Furious 6 - 8.5/10
Si eu am vazut filmul (Furious 6). Film bun, de duzina. Nu e nici arta, nici geniu, dar pentru specia lui, e foarte bun!
Tai Chi Master Jet Li intr-un film dragut! Nimic special la el cum e de asteptat dar ma tinut ocupat :yes:
Movie 43 cred ca cel mai rahat posibil! Sa-mi bag pix-ul in priza ca nu cred ca am vazut un film mai prost ca asta! :no::no::no:
Iron Monkey unul din filmele cu Donnie Yen care pot sa spune ca mi-a placut! Chiar interesant si scenele de lupta faine :yes::yes:
Iron Monkey 2 In schimb sequel sa-mi dau o palma... al naiba de ciudat! Prea multe povesti incearca sa ne vare pe gat! :no:
Twin Dragons Film cu Jackie Chan care pot spune ca nu e printre preferatele mele! Efectele sunt interesante pentru vremea aia :) :yes: dar nu e nimic special la el
Fast 6 Am intrat la film cu asteptari nu cine stie ce! Cred ca singurul motiv pentru care m-am dus la el a fost pentru cat fight dintre Gina Carano si Michelle Rodriguez! http://www.youtube.com/watch?v=IMh8oSoWXFc
Oh buna scena! Chiar mi-a placut. In rest filmul e mediocru dar sper ca urmatorul sa fie demential! :yes::yes:
Warrior Daca ar fi un motiv pentru care m-am apucat de Muay Thai cred ca as putea sa zic ca Tom Hardy in acest film! =D>=D> :yes::yes: cred ca singurul minus ar fi ca se termina brusc! Dar in rest acest film e langa Rocky
Sword of the Stranger o animatie din 2007 care vizual arata asa de frumos si scenele de lupta sunt incredibile :) :yes::yes:
The Shadow Primul Batman in opinia mea! Chiar nu aveam vreo asteptare de la film dar am fost foarte placut surprins de dansul!
12Rounds Reloaded nimic special ca si prima varianta! Dar parca Cena era mai carismatic. Dar film de actiune si cam atat :yes:
Tai Chi Zero
Tai Chi Hero
Fast & Furious 6
- A avut si plusuri si minusuri insa per total a fost placut de urmarit, coloana sonora buna, actiune destula si are loc de continuare.
Nota: 8,5
Bullet to the Head 4/10
Greu de ucis...6/10
The Great Gatsby -Marele Gatsby (2013) - IMDb"target="_blank"> Marele Gatsby (2013) - IMDb
Ca si idee nu e rau deloc ...insa este mult prea lung , cel putin 45 min din film sunt complet inutile . Leonardo, Tobey si Joel Edgerton isi fac treaba foarte bine ,unele scene cu petrecerile arata fenomenal , iar la final devine cu adevarat interesant .
Nota:7/10
Sinister si The Orphanage
Sinister - Jump scares, jump scares, jump scares. Nimic mai mult. Poveste :no:. Parca e prea grabit, a ajuns prea repede la final.
The Orphanage - Asta mi-a placut. Foarte interesant twist-ul de la sfarsit.
The Great Gatsby 8/10 - nu cred că am mai văzut un film atât de fidel cărții
Recenzie: The Great Gatsby (2013) - O opinie diferită - Am doar 18 ani�|�Am doar 18 ani
Fast & Furious 6 6/10 - partea cea mai bună a filmului este bonus scene-ul, în care apare the next villain! >:)
Recenzia unei prietene: Fast and Furious 6 (2013) - Am doar 18 ani�|�Am doar 18 ani
Daca nu esti din acea categorie de "cinefili" care nu se uita la un film pentru simplu fapt ca filmul nu este in engleza, acest film merita vazut.
http://www.youtube.com/watch?v=hWZKDCAbEts
Warm Bodies - 5/10
Din trailer pare amuzant si chiar e, in cateva faze, dar 70% din film e vorbarie fara rost, iar actiunea cam lasa de dorit.
Mai multe recent... le scriu in ordinea vizionarii:
Safety Not Guaranteed - 5/10 (foarte plictisitor)
In Bruges - 8/10 (interesant, putin mai diferit fata de filmele hollywoodiene)
Seven Psychopaths - 9/10
The Departed - 10/10
Looper - 10/10
Tucker and Dale vs Evil - 9/10 (o comedie foarte reusita)
Moon - 9/10
Darkness Falls - 6/10 (m-am hotarat sa ma uit la el datorita unui comment de pe reddit dar s-a dovedit a fi un mare fail)
Parker - 9/10
Source Code - 10/10
The Hunt
Foarte interesant. Merita vazut. E actorul din Hannibal
Slăbuţ, 6/10
Parker, un 6.5/10, daca nu juca JS in film primea o nota mai mică :p
Doc Savage o dorinta de-a fi cred ceva gen Indiana Jones! Habar nu am, dar jocul actoricesc si filmul in sine pur si simplu NU! 3/10
Disney Tarzan m-am apucat de citit romanele scrise de catre marele Edgar Rice Burroughs si am zis sa revad sau sa vad ca nu cred ca l-am vazut vreodata filmul Disney bazat pe personajul creat de el! 8/10
Star Trek II: Wrath of Khan Cred ca pot sa zic ca numai pentru chimia dintre personaje (Spock & Kirk) ii dau o nota de 8/10 si scena aia mi se pare mult mai heart breaking aici decat in noul film (mentionat mai jos)
Bullet to the Head ca si filmul lui Arni il asteptam de multicep pe asta sa-l vad si mi-am facut curaj sa-l vad intr-un final! Nu stiu ceva i-a lipsit... ca m-am simtit foarte nemultumit la finalul lui 5/10
Star Trek Into Darkness film la fel de bun ca si primul! Si scena pe care o copiaza din original! Deci NU, nici nu se compara! Sincer! Nu 9/10
Warm Bodies oh for GOD's name! Cat de idiotic acest film e... si am avut nervul sa-l vad cap coada! 4/10
Legendary Assassin placut nimic special la dansul! 6/10 scenele de lupta ar fi ceva de capul lor ca in rest lasa de dorit!
Master of the Flying Guillotine nu aveam cine stie ce asteptari de la acest film dar al naiba sa fie! Daca nu a fost destuld e interesant, nu ca si THE CITY OF VIOLENCE dar destul de placut de vizionat 7/10
Empire Records genul ala de film care pur si simplu nu are o poveste si consider ca i-ar fi stat mai bine ca serial! Dar na cine-s eu sa comentez 5/10
The City of Violence Nu are o poveste foarte antrenanta dar recupereaza din plin ca actiune si ca felul de-a spune povestea si finalul e genial :) 10/10 de-abia astept sa-l cumpar pe DVD! fiind un MUST BUY!