Zorro cu Alain Delon (1975) - 11/10 :applause:
Un film de nota 11! Exceptional! Merita vazut!
Zorro cu Alain Delon (1975) - 11/10 :applause:
Un film de nota 11! Exceptional! Merita vazut!
Scoop (2006) -Bomba zilei (2006) - IMDb"target="_blank">Bomba zilei (2006) - IMDb
Un film simpatic marca Woody Allen , subiectul este prezentat intr-un mod destul de "ciudat" ( cel putin asa va parea la inceput) si distributia nu dezamageste .Pentru cei carora le plac filmele lui Allen , nu veti fi dezamagiti .
Nota: 8/10
Hangover 2 - 9/10
O continuare destul de reușită. Merită văzut!
Legends of the Fall (1994) 6.5/10
Ma asteptam la ceva mai mult de la filmul asta, dar a fost doar lung si dezamagitor. Actiunea a fost captivanta doar la inceput, iar sfarsitul filmului nu mi s-a parut tragic, ci mai degraba sec.
Cloverfield (2008) - 7.3/10 imdb
-un SF excelent, cu accente horror, filmat in stilul "Blair Witch".
-Este cam scurt 85 min iar finalul.......
-Nota 8,5 de la mine
Attachment 132116
Pentru diseara ...am in plan A Bridge too Far (1977) - 7.3/10 imdb
+ WWII, 175 minute, Sean Conery, Ryan O'Neal.
- O sa ma trezesc greu maine dimineata :)
Attachment 132117
Source Code - 7.5 / 10
Un film interesant, de actiune, care ma duce cu gandul la un serial foarte vizionat de mine, cand eram mic (Quantum Leap), destul de monoton pe alocuri dar cu un sfarsit foarte bun.
Merita vizionat.
Attachment 132119Attachment 132120
The Bourne Trilogy - 9 / 10
Nu cred ca mai este nevoie de detalii. Le-am revazut a 4a oara. Una din cele mai bune trilogii de actiune. Pur si simplu superb.
Attachment 132121
Iti recomand si The Departed. (Cartita). Daca nu l-ai vazut, merita
Source Code (2011) 9.5/10 :)
Un film excelent si,in opinia mea,probabil cel mai bun pe care l-am vazut anul acesta.(se poate incadra aici si Limitless )
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=NkTrG-gpIzE
Return to Oz
http://img.movieberry.com/static/pho...057/1_midi.jpg
The Thing from Another World
http://zerode.files.wordpress.com/2010/10/the-thing.jpg
interesante filmele... dar nu prea mult... 8/10 pt ambele
Battle:LA 10/10
Un film foarte bun dupa parerea mea.Extraterestrii sunt sa spunem 'noi' ptc nu sunt ca si omuletii verzi care apar dintr-o farfurie zburatoare ci sunt dintr-un fel de metal.Anyway eu recomand acest film cu caldura
Attachment 132947
Insomnia 7.5/10
Un film cat de cat ok cu Robin Williams si Al Pacino. Idee de baza a fost interesanta, dar sfarsitul nu "a incoronat opera", dupa cum se zice..
Ironclad - 9/10
Robin Hood was a pussy!
The Joneses 5/10
Attachment 132977
Un film cu o idee interesanta dar dezamagitor in cele din urma. Nu se intampla multe in film, iar cand ai in sfarsit impresia ca se intampla ceva, filmul se termina brusc.
BUTCH CASSIDY AND THE SUNDANCE KID
weird movie... 7/10
inceptul a fost interesant dar prea s-a labartat
Attachment 133036
Eternal Sunshine of the Spotless Mind 8/10
-un film foarte bun, nu ma asteptam la asta din partea lu Jim Carrey care de obicei se scalambaie in toate filmele
The Fourth Kind 5/10
- un film interesant, dar o facatura. Nimic nu e real din ce se prezinta, desi se sustine ca sunt fapte reale. Macar filmul o are pe Milla Jovovich :evil:
Attachment 133077Attachment 133078
Forrest Gump - 10/10
Unul dintre cele mai bune filme out there... nu stiu cum de nu l-am vazut pana acum.
The last of the Mohicans 10/10 . Pentru ce reprezinta este cel mai bun film facut ever!
Ultimul mohican (1992) - IMDb
Seven Samurai 10/10
fain film... film clasicAttachment 133175