Colosal rol da, in care incearca sa isi omoare familia :)) (daca imi aduc aminte bine)
Colosal rol da, in care incearca sa isi omoare familia :)) (daca imi aduc aminte bine)
You're Next (2013) ceva la filmele horror din ultima perioada, ma fac sa cred ca scenaristii sunt dobitoci... Dar acesta a avut o premiza faina, dar motivele pentru masacru mi s-au parut de-a dreptul tampite... in rest filmul a fost placut 5/10
THe Four (2012) X-men in China dar lasa de dorit si desi e si partea a doua si a treia, nu pot spune ca m-ar fi motivat sa le vad si pe acelea... 3/10
The Big Sleep (1946) 7/10 fast talking noir movie :) bun film! Considerat unul din piloanele filmelor Noir :)
Touch of Evil (1958) un film care prezinta foarte frumos cat de usor e sa cazi dintr-o parte in alta a justitie 8/10
Gravity (2013) nu pot spune ca mi-a placut atat de mult cat nu ma asteptam sa-mi displaca! Sau nu e genul meu de film! 5/10
The Third Man (1949) Confuz si plictisitor dupa o perioada de 20minute :) desi se vrea ca fi unul din elderii filmelor noir acest film nu ofera aceasi atmosfera cum au fost primele doua 4/10
Fist of Legend (2013) 9/10 poveste simpla, dar foarte fain realizat
Ernest & Clestine (2012) e ceva la filmele franceze de animatie care ma fac sa ma simt copil din nou :) si acesta nu sare departe de calitatea buna pe care o ofera aceste filme. 9/10
Oldboy (2013) parca originalul a avut mai mult suflet pus in el, asta in schimb pica prost la stomac! e prost regizar, prost jucat si pur si simplu prost in toante sensurile 3/10
2Guns (2013) Cop buddy movie... care e interesant de vizionat. 7/10 dar nimic mai mult :)
Raze (2013) cand am vazut prima oara afisul ma tot gandeam daca tipa de pe poster nu e Jeremy Renner, dar apoi am aflat ca chiar exista tipa si o cheama Zoë Bell... Cat despre film este un low budget care ofera niste scene de lupta foarte interesante, si atmosfera la fel sau chiar mai buna decat un blockbuster de la Hollywood. 10/10
Robocop (2014) Am avut si eu ocazia sa vad remake-ul de la Robocop! Nu-s fan al originalui sau il consider ceva mai mult decat un film SF, deci cu asta spuse, pot zice ca Nu mi-a placut! Adica personajelenu-s defel interesante, si parca povestea e boring like heck 5/10
3 Days to Kill - 6/10 -> Cu siguranță nu este cel mai bun film de acțiune care va apărea în acest an, dar poate fi un exemplu despre cum ar trebui să arate un film de familie și despre modul în care ar trebui prezentat acesta. (Review)
Game of Thrones acuma incep sezonu 3 ( sezonu 1 si 2 l-am vazut cap coada :D ) e incredibil de bun alaturi de the walking dead.
Enough (2002) -Drama, cu Jennier Lopez in rolul principal ; Nu prea impresioneaza ea cum o face in muzica , insa mesajul transmis a fost ok . IMDB ii ofera nota 5,5 ,insa eu ii dau un 7 .
Dallas Buyers Club - 9/10 Lupta împotriva destinului și a sistemului medical din 1985, alimentată de dorința de supraviețuire, schimbarea propriului sistem de valori și de legarea unei relații atipice de prietenie fac din Dallas Buyers Club nu doar un film demn de Premiile Oscar, ci o lecție de viață ce trebuie învățată! (Review)
The Book Thief - 8/10 Povestea este una despre prietenie, despre cunoaştere şi autocunoaştere, despre supravieţuire şi dreptate, despre curaj şi speranţă. Este ca o pagină de istorie care aduce în prim-plan dorinţa de autodepăşire şi de transformare a celor din jur. (Review)
Pompeii 3D - 7/10
N-a fost rau filmul, dar nici nu am avut cine stie ce asteptari. Efecte bune, nu neaparat demne de 3D, dar facute cum trebuie, iar actorii au jucat ok, mai ales Jon Snow caruia i s-a potrivit rolul de gladiator mic si agil.
300: Rise of an Empire - 7/10 - Cine este in cautare de film cu actiune spectaculoasa si cadre foarte reusite, sa nu mai stea pe ganduri si sa vizioneze filmul. Daca cineva vrea poveste reusita (demna de vreun premiu) inseamna ca nu a vazut primul film si nu are ce cauta in sala de cinema. Singurul film in ultimele 5-6 luni la care nu m-am plictisit. Nu am avut asteptari mari (chiar am crezut ca o sa fie foarte prost), am vrut actiune nebuna in 'slow motion' si asta am primit :evil:. Este si 3D, nu avea nevoie de asa ceva :bash:.
LE: cica interzis minorilor sub 15 ani, dar pentru restul este normal sa vada sfartecari si decapitari /:).
Cum se compara cu primul film?
Am vazut si eu acum 300: Rise of an Empire. Am mers la cinema crezand ca e o continuare, dar nu e asa (nu in totalitate). Nu e nici sequel, nici prequel. Filmul prezinta lupta atenienilor cu persii care se intampla paralel cu lupta spartanilor din primul film. Mi-a placut ca au aratat cum a devenit Xerxes regele-zeu. Sangele e mai prost facut ca in primul film, nu inteleg de ce mai ales ca tehnologia a evoluat. 3D-ul are doar unele momente cand e bine folosit.
Per total: actiune, actiune slow-motion, efecte vizuale smechere, erou si antierou interesanti.
Pentru mine primul a fost de nota 8, deci este foarte asemanator, dar nu mai bun (nimic nu il intrece pe Leonidas :D). Cum zice si calin_kalf, Sullivan Stapleton (Themistokles) si Eva Green :x (Artemisia) sunt interesanti si fac o treaba destul de buna. 2-3 secvente sunt foarte spectaculoase si bine filmate. Cam pe la jumatatea filmului o sa fie cea mai buna scena :-$. Merita vazut la cinema.
Kari-gurashi no Arietti (The Secret World of Arrietty) - 8/10 - Un film anime pentru toata familia. Nu ezitati si vizionati o aventura placuta, o sa ramaneti fermecati. Are o poveste pe care am mai vazut-o in o gramada de filme, dar este prezentata intr-un mod foarte placut. Stilul grafic este curat si foarte frumos + un soundtrack de zile mari. Recomand acest film pentru toata lumea :)>-.
PS: mergeti pe varianta japoneza.
The Wolf of Wall Street (2013) - IMDb 9.5/10 =D>
Are cateva cliseuri dar in rest a fost ceva special. Combinatia perfecta dintre drama si comedie.
Poate ca nu multi au "digerat" bine ending-ul dar a fost realist.
Filth - 7/10 - Avem comedie, avem drama, avem acting bun (actor principal), avem sex O:). Cine vrea bubuieli si lasere, sa caute in alta parte. Filmul reuseste sa amestece foarte bine comedia cu drama, dar se pierde in anumite momente si iti da impresia ca unele secvente sunt de umplutura. Per total, filmul este bun si foarte comic.
LE: nu a fost nimeni la Need for Speed? Sunt curios cat de slab este :D.
Posibil ca nota de pe IMDB sa vina de la posesorii de Matiz care au plecat in tromba dupa ce au vazut filmul :sparta:.
Prietenii mi-au spus ca e mult mai bun decat orice film din seria Fast and Furious, ba chiar ar vrea sa mearga o a doua oara la cinema sa-l vada. O sa-l vad si eu zilele astea.
Knights of Badassdom (2013) ce faci cand ai un concept interesant si un budget mediocru? Ei bine vi cu o capodopera! Am asteptat filmul asta de ceva vreme si nu pot sa spun ca m-a dezamagit nici o secunda! L-am iubit fiecare minut :x 9/10
Saving Mr. Banks (2013) MI-a facut pofta sa vad Mary Poppins 1964, si filmul acesta a fost genial de frumos si te atasezi de personajele principale. Mai ales cum il joaca Tom Hanks pe Disney, dar si Emma Thompson joaca genial de fain. 10/10
The World's End (2013) vreau asta sa fac cu prietenii mei! Sa bem cate o bere in fiecare oras din Romania :)) ce road trip genial ar fi! Filmul in schimb este la fel de genial! 8/10
V/H/S (2012) nu stiu daca ati vazut vreodata un film care sa nu faca nici o logica :)) ei bine acesta este pentru mine, si ca sa fie tacumul complet avem si partea a doua V/H/S 2 (2013) care e la fel de ciudat ca si prima parte. Le voi da notele la comun pentru ca le-am vazut unul dupa altul si creierul meu le-a luat drept unul doar 7/10
L'auberge Espagnole (2002) la recomandarea unui amic, am decis sa ma uit la acest film, si sincer nu am fost impresionat 4/10
The Secret (2006) acelasi prieten mi-a recomandat si acest documentar si pot sa zic ca nu mi-a deschis ochii cum i-a deschis lui ochii. 5/10
The LEGO Movie (2014) Fiind in Danemarca, toti au fost sa vada acest film! Asa ca m-am dus si eu... Comedia buna, animatia si mai buna decat ma asteptam! 9/10 singura chestie care nu prea mi-a placut a fost faza cu oamenii in realitate.
KungFu Fighter (2013) Acest film este cu totul altceva decat ce promite trailerul lui! 3/10
I,Frankenstein (2014) Mai bine faceau un alt Underworld, ca ultimul a fost de cacao! Iar acest film nu are nimic prea atractiv in el decat... stai nimic! 6/10 pentru efort
Bayonetta:Bloody Fate Movie (2013) si in schimb avem acest film! D-zeu cu mila cat de satisfacator a fost 10/10
Russian Dolls (2005) continuarea celui de mai sus si la fel de confuz ca si primul! Ma refer la L'auberge Espagnole (2002) 3/10
The Purge (2013) cred ca ar fi putut sa fie ceva mai promitator! dar din pacate nu s-a ridicat la nivelul Manhuntului la care ma asteptam de la el dar sa speram ca continuarea va fi mai buna. 7/10
Color of the Night (1994) un film prost cu un actor bun in el! WTF??? pe bune WTF? 2/10
Her (2013) un film despre sex virtual si sex cu masinarii! dar cred ca nu e mintea mea destul de dezvoltata incat sa priceapa aceasta
Scooby Doo Wrestlemania Mystery (2014) well s-a ajuns si la asta! Damn.... damn 5/10
Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014) animatie Marvel care s-a meritat! God Thank you Lord! 9/10
Need for Speed - 7/10
Ma plictiseam astazi cu un prieten, si am zis sa mergem sa vedem un film. Filmul e diferit fata de F&F, as putea spune ca e chiar mai bun. Un feature care chiar mi a placut, unde se vede mana celor de la EA, este acel first person view, din masina.
In ceea ce priveste actorii: Aaron Paul, impecabil, asa cum ne am obisnuit, Imogen Poots care e de a dreptul adorabila, si Dominic Cooper care nu mi a placut, ceilalti actori sunt prezenti in scenele amuzante din film, cam atat din pacate, nimic marcant. Masinile prezente in acest film sunt =D>, in special Mustangul.
Cireasa de pe tort a venit la final, cand am aflat ca filmul nu a folosit CGI pentru stunts and stuff.
Piesa de la final, a fost foarte bine aleasa, gave me goosebumps, se potriveste perfect cu scena respectiva.
Eu zic ca merita sa il vedeti, si daca nu va place acest gen de film, merita pentru Aaron Paul.
https://www.youtube.com/watch?v=iFiNlLt8sJw
Noah - 7/10 Deși nu consider că Noah va fi cel mai bun film cu tentă religioasă al anului și că filmul se ridică la nivelul ultimelor două proiecte ale lui Darren Aronofsky, modul în care spectatorul este pus în fața unui adevăr crunt despre natura umană și în situația de a alege dacă ești sau nu de acord cu deciziile personajelor, fac din acesta un film ce merită văzut. (Review)