Rogue One - 6.5/10
Plictiseala tot filmul, l-au salvat ultimele 20 de minute.
Rogue One - 6.5/10
Plictiseala tot filmul, l-au salvat ultimele 20 de minute.
Nocturnal Animals (2016) - 8.5/10
M-am uitat la el si mi-a placut enorm
The Last of Us, pardon, Logan, bun film, 8/10.
^I see what you did there. :D
John Wick 2 - 10/10
Actiune cat cuprinde, daca v-a placut primul o sa va placa si asta cu siguranta
Hacksaw Ridge - 9/10
Foarte frumos filmul, Mel Gibson just knows his sh*t (and I also have a sweet spot for WW2 movies). Andrew Garfield a jucat si el deosebit de bine, ca si restul actorilor de altfel, singurul lucru care mi-a displacut au fost efectele speciale, sunt de acum vreo 10-15 ani :)). Dar bugetul clar s-a dus mai mult in gunfights si gore, fiind evidentiate brutal de bine.
Deocamdata nu am mai vazut alt film din cele nominalizate, urmeaza sa le vad saptamana asta, asa ca nu ma pot decide. Dar probabil ca daca lua asta Oscarul iar incepea lumea cu "'muricanii patrioti hurr-durr ww2 heroes neverforgetti" asa cum sunt cu "'muricanii politically correct hurr-durr negri si rasism" acuma :))
Elle (2016) 7/10
Poți sa il vezi liniștit :)
Underworld: Blood Wars 5.0/10 Nimic deosebit, lupta dintre lycani si vampiri continua.Mai bun trailer-ul ca filmul.
Assassin's Creed 6.0/10 Jucand doar ultimul din serie, nu pot face o paralela corecta intre primul joc si film.Ideea de a calatori in timp pentru diferite misiuni si catararea pe cladiri, alaturi de saltul in gol, sunt singurele elemente care imi aduc aminte ca se incearca transpunerea unui joc video pe ecran.
^ Eu am cam inceput sa-mi innebunesc femeia, ii spun constant in ultima vreme, "asta e din jocul ala", "asta e din alalalt", samd.
Se "imprumuta" destul de mult din jocuri.. sau ma joc eu prea mult :)
Life sau un altfel de Alien, am văzut filme mai proaste, 6/10
Sa ma plang si eu de filmul asta cu Jackie Chan Kung Fu Yoga
2/10 doi pt efort
Nu are poveste,
CGI de tot *****ul
1ora 45 irosite! Cand puteam face altceva cu timpul asta
Mai bine Jackie s-ar pensiona!
Beasts of no nation
Beasts of No Nation (2015) - IMDb
- o capodopera, hidden gem, faceti-va o favoare si vizionati acest film daca n-ati facut-o. Nu cred ca am vazut ceva mai brutal din punct de vedere emotional si imagistic de la Schindler's List incoace. Faptul ca un film ca acesta nu are in palmares un Oscar sau alt premiu important e o crima impotriva umanitatii. La la my asz!! Moonlight my asz again!!
10/10 absolut!!!
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=oRsaclO0VbU
Sunt barbat in toata firea, nu sunt impresionat usor, dar mi-au dat lacrimile de cateva ori. Si asta s-a intamplat deoarece am realizat ca oricat de dur a prezentat regizorul personificarea unei tari blestemate, realitatea cu siguranta depaseste chiar si brutalitatea filmului.
WATCH THIS MOVIE!!
Kong: Skull Island, 8/10, asa ar trebui sa arate un prequel (ca tot sunt la moda mai nou).
Poveste decenta, regie buna, coloana sonora buna, efecte speciale bune, destule faze amuzante, vreo 2 actori de-a dreptul geniali (culmea, in roluri secundare) si nu in ultmul rand, monster fight! foarte bine pus in scena.
Nu mi-a parut rau ca am dat banii pe bilete (mai ales ca initial planuisem sa vedem Logan, dar nu am ajuns la timp si-am mers la Kong).