Prince of persia: The sands of time 10/10
-un film numai bun de vazut cu prietenii
Prince of persia: The sands of time 10/10
-un film numai bun de vazut cu prietenii
da am uitat....nota 10/10...a luat atitudine monky:X
"I hope they serve beer in Hell"
Desi filmul se bazeaza pe cliseul "a bachelor party that went wrong", are ceva diferit fata de restul...o comedie foarte buna 8.8/10.
lol Mr Deeds lol - 10
Scarface 8/10
+ Al Pacino
- Sfarsitul .
Pride And Glory 8/10
---------- Post added 03-06-2010 at 03:35 AM ----------
Alive ('93) 7/10
The Wolf Man (Character)
10/10 Clasic Horror :-S
Prince of Persia-Sands of Time
Am mers si eu la cinema sa vad PoP deoarece trilogia mi-a placut foarte mult :P. Sa vad cum s-a descurcat Jerry Bruckheimer cu PoP(cu Pirates of the Caribbean a facut o treaba fantastica, parerea mea :D ) . Pentru cei ce se asteapta ca filmul sa aiba aceeasi poveste ca si in joc...sa anuntat de Jerry inaintea lansarii filmului ca va avea o poveste diferita insa nu deviaza foarte mult, elementele de baza sunt acolo.
Sunt cateva lucruri care mi-as fi dorit sa
Nota: 9/10
Prince of Persia - Sands of Time (2nd run)
Foarte bun si tot 10/10 ii acord. Nu o fi el film de oscar de a fost cu mult peste asteptarile mele.
Donnie darko 10/10
The new world 9/10
The illusionist 9/10
The machinist 9/10
Shoot 'Em Up 8.5/10
Prince of Persia : The Sands of Time 6,5/10
Are multa actiune, are feelingul de prince of persia dar foarte putin, puteau sa faca mult mai multe cu daggerul, cateva secvente funny, altele foarte foarte neamuzante, chiar proaste, desi mi-a placut in Donnie Darko, Jake nu prea se potriveste in filmul asta, multe faze cheesy specific disney....
Merita vazut o data, nu o sa iesiti impresionati din cinematograf si nu o sa mai povestiti despre film in veci. Un film mediocru (alta culoare decat galben auriu nu o sa vedeti), care e fun de vazut intr-o zi de vara cu prietenii (desi are unele faze asaaaaaa de penibile). Atat si nimic mai mult.
The book of Eli 7,5/8
Un film destul de bun, interesant, filmat frumos, poveste atractiva pe alocuri, actori buni, jucat bine.
Finalul e marele atuu al filmului dar si marele dezastru. Sincer inteleg ca era foarte greu sa faca endingul mai plauzibil in film (desi au bagat o gramada de subtilitati care duc spre ideea de la final trebuie sa recunosc) fara a dezvalui sfarsitul, dar totusi... e prea tras de par.
Te face sa vrei sa-l vezi a doua oara datorita deznodamantului, si merita vazut a doua oara. Personal m-am uitat la el inca o data asa trecator pentru ca eram curios de unele faze daca se potriveau cu sfarsitul si cred ca o sa-l mai vizionez peste cateva luni pentru a ma putea uita la toate detaliile si eventualele subtilitati.
She's out of my league - 7 / 10
Un film chiar bun, super amuzant in unele faze, un film de relaxare si placut de vazut cu prietena.
Hmm... Diseara vine la mine prietena si as vrea un film asa mai romantic, chit ca nu-mi plac :P
Imi recomanda-ti ,,She's out of my league'' ? Thx.
The Notebook sa fie atunci ca nu l-am vazut. Vezi ca ma bazez pe tine :nuts:
Poti vedea si Dear John, care este mai nou :P
Remember me - 10 curat.
Pentru mine, este unu din cele mai bune filme de anu asta. Este foarte bune jucat, personaje foarte credibile si foarte bine conturate, un sfarsit mind blow-ing. Per total, un film foarte bun, care, pentru mine, intra in topul filmelor preferate.
PS: nu-l suportam pe actorul principal (parkinson, cum ii zic eu), dar recunosc ca a jucat foarte bine.
poate 7.5-8 ..nota :D
ca sa fiu ontopic ...imi recomandati si mie niste filme de groaza? gen saw, the grudge , ring