Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 171 of 244 FirstFirst ... 71 121 161 169 170 171 172 173 181 221 ... LastLast
Results 3,401 to 3,420 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3401 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Ca sa mai adaug la lunga lista de filme pe care le-am vazut de cand a inceput sesiunea si acest semestru ar fi:
    MIB 3 oricum mult mai bun decat cel de-al doilea MIB! dar interesant sa zic asa! A fost dragut sa revad pe Will in MIB.... acum mai astept BAD BOYS 3 sa vina si as fi fericit! 8/10
    Intruders se presupune ca ar fi horror, dar mai mult a fost thriller cu elemente horror. A fost acceptabil filmul 7/10. Grupului cu care l-am vazut au zis ca a fost fain...
    MIB primul film din trilogie, ce se poate zice de el? Classic? fain de tot, cu effecte speciale de prin 90'toamna! Dar tot distractiv sa te uiti la el... 8/10
    MIB 2 nu a fost asa de rau cum mi-l aduceam aminte dar m-am cam plictisit la dansul ca sa fiu sincer... deci ii voi da doar 6.5/10
    Attached Images Attached Images mib2dvd.jpg men-black.jpg mib3_sweeps_detail_460x304.jpg intruders_poster.jpg

2. #3402 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    coriolanus 5/10

3. #3403 SP
    again! am foarte mult timp liber de la scoala(se numeste sesiune):
    deci am vazut cam cum urmeaza:
    Dragon Age Dawn Of The Seeker aveam asteptari mai ridicate de la el, dar grafica ma dezamagit enorm de mult! 7/10
    Piranha 3DD cat de idiot a fost plot-ul atat am putut rade la el! A fost distractiv, si nu trebuie luat prea in serios, e o comedie NEAGRA in tot sensul cuvantului 8/10
    All Star Superman nu stiu... pur si simplu m-a lasat rece nu prea stiu cum sa-l descriu... a incercat sa abordeze un subiect serios si nu a reusit! 4.5/10
    Teen Wolf (1985) filmul dupa care s-a inspirat serialul mediocru ce este TEEN WOLF! dar din pacate nici filmul nu sare departe de serial... 3/10
    Attached Images Attached Images teenwolf-movie-poster.jpg allstarsuperman.jpg piranha-3dd.jpg dragon-age-dawn-seeker-video-coming-x-play-tonight.jpg

4. #3404 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Prometheus - 7/10 - nu a fost chiar ce mă așteptam, dar a fost bun.

5. #3405 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Wrath of the Titans 5/10

Nu mi-a placut. A trebuit sa-l vad in 2 etape pentru ca m-am plicitisit dupa o ora. Noroc cu batalia de la sfarsit care a fost super si cu efectele speciale, in rest .

Iron Sky 7/10

Trebuie sa recunosc ca m-a surprins. Mi-au placut scenele in care se ironizau momente sau oameni (a se vedea video-urile cu Hitler si scena cu aruncarea pantofului). O idee destul de interesanta per total.

6. #3406 SP

GIRL WALKS INTO A BAR 9/10
    desi e foarte slab in materie de poveste si de efecte speciale, care defapt nu exista ceva mi-a placut enorm de mult la dansul! e placut cand vezi un film despre absolut nimic in el sa te tina lipit de laptop 1h si 15minute si ceva secunde...
    Attached Images Attached Images girl-walks-into-bar-movie-poster.jpg

7. #3407 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Men in Black 3 -Men in Black 3 (2012) - IMDb"target="_blank">Men in Black 3 (2012) - IMDb
    Nu am fost dezamagit .... actiune , faze amuzante,efecte speciale foarte bune ,componenta SF , salvarea lumii ... chestii tipice . Daca v-au placut primele 2 , acesta nu va dezamagi ( insa eu cred ca e mult mai bun decat al doilea ....) .
    Nota:8.5/10
    Attached Images Attached Images men_in_black_iii_1337846037_2012.jpg

8. #3408 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Project X 7/10

Desi incepe destul de lent, compenseaza cu sfarsitul. Daca vreti sa vedeti un film care sa va destinda putin, incercati-l. Sunt de acord cu pararea unui user IMDB "I didn't think this movie was funny, but I would have loved to have been at Project X.".

Man on a ledge 8/10

Desi vad ca filmul a primit note destul de mici, mie mi-a placut ideea. Actorii joaca destul de bine si plot-ul te tine in suspans. Eu zic ca merita vizionat macar o data.

9. #3409 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Hellraiser 10/10

Wow. Just wow. It was awesome...and scary.

10. #3410 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    Hellraiser 10/10

Wow. Just wow. It was awesome...and scary.
    Sa vezi celelalte părţi...praf, părerea mea

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

11. #3411 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Zici de asta sau de restul?

12. #3412 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    Zici de asta sau de restul?
    Celelalte părţi mi s-au părut slabe

13. #3413 SP
    In the Heat of the Night (1967) placut filmul! Nimic special dar placut! 8/10
    Attached Images Attached Images 0061811_big.jpg

14. #3414 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Lock.Stock.and.Two.Smoking.Barrels

Jocuri, Poturi si Focuri de Arma (1998) - IMDb

Unul dintre cele mai superbe filme vazute vreodata, m-a inebunit un prieten azi de el sa il vad si nu regret, e facut de acelasi regizor care a facut si rockNrolla, film pe care n-am apucat inca sa il vad.Iese din tipare, pot zice ca sare putin peste Pulp Fiction.

15. #3415 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Lock.Stock.and.Two.Smoking.Barrels

Jocuri, Poturi si Focuri de Arma (1998) - IMDb

Unul dintre cele mai superbe filme vazute vreodata, m-a inebunit un prieten azi de el sa il vad si nu regret, e facut de acelasi regizor care a facut si rockNrolla, film pe care n-am apucat inca sa il vad.Iese din tipare, pot zice ca sare putin peste Pulp Fiction.
    Uita-te si la Snatch,daca nu l-ai văzut

16. #3416 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Devorate in 3 nopti cu prietenii. Ne-au dat MAXIM !!!

P.S. Cui ii era dor de o vanatoare in genul celei din Apocalypto ii recomand War of the Arrows. Trailer-ul este facut pe vapor, insa filmul... sa fereasca sfantu'... 7.2 pe imdb pentru un film cu "zburatori" este...

17. #3417 SP
    Legend of the Fist: the return of Charlie Chaplin Donnie Yen ce face el mai bine kicks ass
    PUSH (revizionare)
    Pirates of the Caribbean: At World’s End (revizionare)
    pirates of the caribbean dead man's chest (revizionare)
    pirates of the caribbean the curse of the black pearl (revizionare)
    we are the night (wir sind die nacht) sincer mi-a placut filmul!
    Margelatu Drumul Oaselor
    Margelatu Trandafirul Galben
    Margelatu Misterele Bucurestilor
    UnderWorld Trilogy (revizionare)
    Underworld Awakening (revizionare)

cam atat am vazut eu in ultima saptamana sau cam asa
    Attached Images Attached Images legend_of_the_fist.jpg push_2010.png pirates_of_the_caribbean_on_stranger_tides_ver5_xlg.jpg pirates-caribbean-curse-black-pearl-2003-hindi-dubbed-movie-watch-online1.jpg 219571-5.jpg potc3box.jpg we-night.jpg drumul-20oaselor.jpg trandafirul-galben-331958l.jpg misterele-bucurestilor-609184l.jpg uwtril.jpg underworld-awakening-poster.jpg

18. #3418 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Iron Sky: sunt foarte deschis la minte cu filmele "alt fel", Scott Pilgrim mi-a placut la nebunie de exemplu, dar asta a fost pur si simplu... prost. nu aveam nicio asteptare, fiindca stiam ca e doar brainless fun, dar a fost sub nicio asteptare, daca poate fi asa ceva. actori GROAZNICI ( un negru care nu stie sa se poarte ca un negru. ce dracu. ) si plot hole-uri cu galeata. noroc cu efectele alea speciale si finalul ( care m-a surprins oarecum ): 4/10

Abraham Lincoln Vampire Hunter: hell to the f to the ucking to the yes ! dupa ce am vazut Iron Sky, printre cele mai proaste filme care le-am vazut vreodata, a venit ALVH, printre cele mai bune filme care le-am vazut vreodata. efectele ? briliante. vampirii ? geniali. povestea ? awesome. Abe ? f*cking puh-lease ! - 9/10 - GO SEE IT !

19. #3419 SP
    Member TheSpider's Avatar
    The Amazing Spider-Man 10/10
    Exceptional film,a avut tot ce-i trebuie actiune,efecte speciale,glume,momente emotionante.Actorii si-au jucat rolurile foarte bine.Nu m-am plictisit deloc,am stat foarte atent la fiecare minutel din film si chiar vroiam sa tina mai mult.La sfarsit toata lumea aplauda.A avut si cateva efecte 3D misto.E foarte interesant si faptul ca desi e un remake are multe chestii noi si te tine in suspans.
    PS:v-as sfatui ca dupa ce se termina filmul sa nu plecati direct mai asteptati putin.
    watch-amazing-spider-man-2012-movie-trailer-22.jpg

20. #3420 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din cate stiu nu este un remake. Este un film nou cu spiderman din seria Amazing. (nu stiu daca asa este) dar in cazul in care repeta povestea principala (cu unchiul...bla bla bla) nu are treaba cu filmul original ci asta este povestea lui spiderman.

On a side note, am citit ca isi pune costumul abea in minutul 60. Ceea ce, sincer, este inacceptabil (cel putin din punctul meu de vedere) la un film cu super-eroi. Sa stau 1h sa ma uit la putina actiune si multa vorbarie...mai bine zic pas.

In caz ca ma insel, ma poti corecta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 171 of 244 FirstFirst ... 71 121 161 169 170 171 172 173 181 221 ... LastLast