Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 183 of 244 FirstFirst ... 83 133 173 181 182 183 184 185 193 233 ... LastLast
Results 3,641 to 3,660 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3641 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Dreed (2012)
    An American Werewolf in London (1981)
    An American Werewolf in Paris (1997)

saptamana asta nu am reusit sa vad niste filme faine si m-am ales cu trei filme slabe... sa incepem cu primul! Dreed, un film plictisitor de boring... nu stiu l-am vazut cu al meu frate si el a decis acelasi lucru... deci asteptarile pe care le aveam de la asta au fost distruse si aruncate la gunoi cat despre celelalte doua sincer nu am ce sa zic pentru ca au fost slabe.
    Attached Images Attached Images american_werewolf_in_london.jpg untitledff4.png cr-c3-adtica-dreed-3d.-actores-y-personajes.-olivia-thirlby-karl-urban-lena-heady-285-29.jpg

2. #3642 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Vezi c-ai scris gresit numele filmului, e Dredd, nu Dreed.

3. #3643 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Intru si eu in randurile oamenilor care au vizionat "The Hobbit"
    The Hobbit -Hobbitul: O Calatorie Neasteptata (2012) - IMDb"target="_blank">Hobbitul: O Calatorie Neasteptata (2012) - IMDb
    Pentru inceput vreau sa zic ca nu am citit cartile dar am adorat trilogia LOTR . Ok acum despre filmul The Hobbit : peisajele extraordinare , coloana sonora perfecta , actori buni , efectele 3D nu m-au deranjat dar nici nu m-au impresionat , scenele de actiune au fost "just ok " , trebuie sa recunosc mi s-a parut mult prea lung , am avut impresia ca au tras la unele scene mult prea mult si unele replici mi s-au parut penibile . Pacat a inceput slabut , si-a revenit pe parcurs si apoi a devenit obositor ( IMHO ). RECUNOSC am avut asteptari destul de mari care nu mi-au fost indeplinite ... sadly.
    Nota:8

4. #3644 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Astazi am fost si eu la the hobbit!
    Nu am citit cartile,nu mi-a placut in mod special LOTR,insa acesta a fost pur si simplu de nota 10/10
    Singuru lucru care nu mi-a placut au fost efectele 3D,nu au fost ceva mega wow insa restul pur si simplu superb am stat 3 ore nemiscat!!!

5. #3645 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar

Re: Ultimul film vizionat

Am văzut și eu Dredd ăsta nou. Pt un comic book movie e bun, calitativ mi se pare peste cel vechi, cu Stallone. Nota 8,5

6. #3646 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Flight [2012]

Un film extraordinar, nota 10 din toate punctele de vedere. Cred ca fiecare avem de invatat cate ceva din acest film.
    A doua poza surprinde o secventa din film ce m-a impresionat foarte de tare!
    Attached Images Attached Images mv5bmtuxmji1otmxnl5bml5banbnxkftztcwnjc3nty1oa-._v1._sy317_cr0-0-214-317_.jpg flight-trailer-rolling-e1354230701485.png

7. #3647 SP
    Cam astea au fost filmele pe care le-am vazut in vacanta de iarna(nu stiu daca sunt toate sau doar o parte daca ma mai gandesc revin ):
    The Hobbit(1977) 7/10
    nu stiu ce sa spun despre dansul! Sincer a fost distractiv
    Tango & Cash(1989) noul favorite cop movies 9.5/10
    Angels with Dirty Faces(1938) mi-a placut ca copii din Crime School apar in film 10/10
    The Hobbit (2012) revizionare l-am revazut pentru ca nu am mai putut sa rezist fara sa-l mai vad inca o data!
    Berserk Golden Age Arc I (2012) frate un film mai plictisitor decat asta nu cred ca am vazut vreodata!
    Attached Images Attached Images el-hobbit-1977.jpg tango-20poster.jpg rooftop-angels-dirty-faces.jpg download-hobbit-282012-29-cam-700mb.jpg berserkgoldenagearc-movie1-mainvisual-withlogocopy.jpg

8. #3648 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    imageuploadedbytapatalk-21357392993.369172.jpg
    imageuploadedbytapatalk-21357393013.852548.jpg
    imageuploadedbytapatalk-21357393033.658505.jpg
    imageuploadedbytapatalk-21357393052.290501.jpg

Seven Psychopaths - un film a la Tarantino, bine realizat, Walken e ca de obicei sublim. Interpretari bune de la majoritatea actorilor, mai putin Colin Farell care mi s-a parut penibil cu accentul lui de australian in preajma altor actori mai talentati decat el. 8/10

Life of Pi - desi nu imi plac indienii si povestile lor, merita vazut doar pentru peisajele si culorile filmului. Povestea e buna si cred ca filmul ii va surprinde pe multi la modul placut. 7/10

Jack Reacher - inca un film de duzina cu Tom Cruise, nu mi-a spus nimic special, iar cea mai tare faza din film apare in trailer. Slabut 6/10

Anna Karenina - se vrea un fel de film clasic, dar am vazut ecranizari mai bune. Nu bate complet cu cartea, dar mi s-a parut interesant stilul in care a fost filmat, vrand de multe ori sa dea impresia de piesa de teatru. Mi s-a parut potrivit in filmul asta. 6/10

9. #3649 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Cloud Atlas 7/10
    Pot spune ca am fost impresionat mai mult de machiaje decat de povestea sau implicatiile filmului. Cel mai mult mi-a placut de jocul actoricesc a lui Hugo Weaving (agent Smith) care face senzatie in anumite scene. Este destul de lung si poate parea greoi datorita trecerilor de la o poveste la alta, dar mie personal nu mi s-a parut a fi nimic iesit din comun.
    Departe filmul fratilor Wachowski de seria Matrix care i-a consacrat dar merita vizionat.

Compliance 2/10
    Personal nu am putut sa urmaresc filmul cap coada. E foarte dificil de urmarit datorita frustrarii continue pe care ti-o provoaca. Cel mai trist este ca se bazeaza pe niste fapte reale. (Unu, cel mai grav, din 30 de evenimente petrecute in USA)
    Inteleg ca este mai mult o reconstituire decat un film, poate un substrat psihologic (vezi Milgram Experiment) dar pentru mine a fost putin prea stupid pentru a-l putea urmari in totalitate.

Pitch Perfect 8/10
    Poate parea un film "de vazut cu prietena" la inceput. Dar sincer e un film care m-a tinut cu zambetul pe buza de la inceput pana la sfarsit, cu unele izbucniri in ras pe ici pe colo. Si pana la urma nu asta urmarim de la un film? Mai ales unul de genul asta. Entertainment, amuzament, feeling de bine. Well filmul asta le are. Sa nu se confunde cu alte filme de tipul musicals. (gen Glee sau mai stiu eu ce) Merita vazut si apreciat ulterior.
    Adam DeVine super funny in felul sau specific si un soundtrack foarte bun.

10. #3650 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Grave Encounters 2 - 3/10

11. #3651 SP
    Junior Member afganistanu's Avatar
    The Avengers - 8/10
    Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 - 10/10 :X sunt fan

12. #3652 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by afganistanu View Post
    You must be joking...

13. #3653 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Fan Ashley Greene, perhaps ?

14. #3654 SP
    Jackie Chan's Chinese Zodiac aka CZ12 aka Armour of God III: Chinese Zodiac si sa incepem review-ul! Primele doua filme din serie mie mi-au placut enorm de mult (presupun cum le-a placut la multi) cat despre acest al treilea film din serie ceva la el nu m-a facut sa fiu asa de "into it"! Avem aceasi formula care a fost in primele doua, dar parca ceva lipseste. Dar pot sa spun ca mi-a placut. Nu se ridica la nivelul primelor doua, dar totusi JC are naiba 58 de ani (si se misca mai bine ca mine)! Acum astept POLICE STORY 2013 8/10
    Rurouni Kenshin (2012) live actionsi prezinta prima storyarc din manga!Adica Tokyo Arc si asa se face un manga live action movie cum trebuie si nu *****uri cum a fost Dragon Ball Evolution!Sper sa se faca si o parte a doua la film! Mi-ar placea sa se faca trilogie mai ales la ultimul arc din manga! 10/10
    Detective Conan: The Eleventh Striker ce pot spune despre acesta? Iar lipseste melodia care ma facea sa tremur de emotie atunci cand Conan isi prezenta solutia.... si cum nu o gasesc pe Youtube... nu am cum sa o prezint melodia... dar in rest un film a la Detective Conan pentru cei care stiu 9/10
    Attached Images Attached Images 156231_10151288496864592_616117566_n.jpg new-rurouni-kenshin-live-action-poster.jpg 600full-detective-conan-3a-eleventh-striker-poster.jpg

15. #3655 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Apollo 13

Extraordinar filmul, unul dintre cele mai bune filme vazute vreodata, NU trebuie ratat nicicum.

16. #3656 SP
    Django Unchained (2012)
    al naiba lung film! 2h 45min! **** sake... dar sincer cameo lui Quentin Jerome Tarantino a fost genial de fain.
    cat despre film? Actorii sunt foarte bine alesi si toti isi fac treaba cum trebuie si asta e bine...Pe langa faptul ca mi s-a parut al naiba de lung pot sa zic ca mi-a placut! Violent, cu injuraturi si de toate, defapt ca toate filmele lui nenea de mai sus dar na daca aveti ocazia de-al vedea, aruncati un ochi (doar unul) peste el
    8/10
    Attached Images Attached Images django-unchained-poster.jpg

17. #3657 SP
    Quote Originally Posted by afganistanu View Post
    The Avengers - 8/10
    sigur ai oua? ca nu credeam ca exista un baiat care sa iubeasca aceasta serie de filme! dar na gusturile nu prea se discuta? dar pe bune? THE AVENGERS 8?? si the other **** 10??? really???

18. #3658 SP
    Hotel Transylvania...(intr-un final am vazut si eu filmul asta) deci spun de pe acum! Daca ar fi facut astia cu stilul de la genericul de final! Cred ca as fi dat nota 100filmului asta dar asa ii dau doar un 8/10 Mi-a placut filmul enorm dar consider ca stilul de la generic s-ar fi potrivit mai mult temei, decat animatia cu care ne-a fost prezentat acesta animatie. In rest pot sa spun ca a fost placut de interesant filmul si amuzant. Mi-a placut ca masina lui Dracula are numere de Romania
    PS: sunt in sesiune si nu am ce face

Cu mainile curate (1972) primul fin din seria cu nenea comisar Moldovan care defapt nu apare in primul film (WTF???) in rest filmul a fost placut! Sunt curios cum sunt restul de filme...
    Attached Images Attached Images hotel-transylvania-1-wallpaper.jpg untitled-2-copy.jpg cu-mainile-curate-806351l.jpg

19. #3659 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    The Hobbit: An Unexpected Journey 9/10

Abia am asteptat sa vad acest film si sunt bucuros ca nu m-a dezamagit. In ciuda faptului ca nu abordeaza intreaga poveste prezentata in carte (nu va fie frica to be continued in December 2013) si unora li se va parea cam lung (pe mine nu m-ar fi deranjat daca ar fi durat de doua ori mai mult) filmul este uimitor!
    Efecte speciale foarte bine realizate, joc actoricesc foarte bun iar coloana sonora, ehe, coloana sonora este cireasa de pe tort. Inca mai am in minte si ma trezesc fredonand Song of the Lonely Mountain!
    Ah, sa nu uit decorurile specifice seriei care reusesc sa ma fascineze de fiecare data.
    Unul dintre filmele care merita vazute la cinema. Va doresc vizionare placuta daca va decideti sa-l vizionati!

20. #3660 SP
    Member angloma's Avatar
    The walking dead (serial) m-a captivat inca de la inceput :X

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 183 of 244 FirstFirst ... 83 133 173 181 182 183 184 185 193 233 ... LastLast