Focus (2015) 10/10
Misto film! chiar interesant! Enjoy watching it
Furious 7 8/10
Filmul nu exceleaza cu nimic, avem acelasi story, bad guy, gather up the team, "daddy's gotta go to work", destroy an entire city, bang bang, gata. Insa, eu nu m am uitat pe toata durata filmului ca la un film "Fast and Furious". Pentru mine a fost un film despre Paul Walker, si atat, urmaream fiecare scena, de a lui cu sufletul la gura, poate poate, aveam sa mi dau seama daca el era in scena respectiva...sau nu. Intr o singura scena s a observat acest lucru foarte tare. E un sentiment absolut oribil, sa vezi un film si sa stii ca nu il mai vedea pe actor niciodata in niciun film
La fel, este foarte placuta, ideea de familie din spatele filmului, desi, dupa cum stim, in fiecare film era pusa in evidenta, in filmul acesta (sau poate mi s a parut mie, date fiind cele intamplate cu PW) este altceva.
Ca sa inchei, filmul este unul bun, daca nu esti fan F&F, probabil ca te va atrage, insa nu va lasa nicio urma
Da-mi voie sa te contrazic, este primul film din serie care incheie cu o metafora, demonstrand ca pana si un gearhead poate avea suflet de poet. :-D
Get Hard 9/10
Cu Will Ferrell si Kevin Hart.
Mai mult ca sigur toata lumea a observat faptul ca baiatu' asta(Kevin Hart) este un fel de noul Chris Rock.
Filmul este un fel de standup cu o poveste, gen: Bordea cand la uitat bunica-sa in autobuzul care la adus din Botosani in capitala..., si desi ma asteptam sa aud multe "black jokes" nu ma asteptam sa aud atat de multe "gay jokes"(aici e vorba despre film nu despre Bordea).![]()
Aferim 7/10
Aferim! - Aferim! (2015) - Film - CineMagia.ro
O poveste simpla, necenzurata nici in fapte nici in cuvinte. O ilustrare a vremurilor din prima jumatate a secolului 19.
Avengers Age Of Ultron - Avengers: Age of Ultron (2015) - IMDb - 7.5/10
Filmul m-a intampinat exact cu ce ma asteptam: efecte speciale spectaculoase si o poveste simpla si usor de urmarit. Va sugerez sa nu mergeti la film cu mari asteptari, ca nu avem de-a face cu un viitor castigator de Oscar, dar pentru un film cu supereroi se descurca mai mult decat decent. Un plus la nota il constituie faptul ca deschide drumul pentru urmatoarea etapa din universul Marvel, fara sa uite sa lege (macar cateva) fire din ultimele filme.
+ cameo-ul lui Stan Lee
+ gemenii
+ focusul pe eroii care nu au filme separate
- Ultron, putea fi dezvoltat mai bine, eu l-am simtit doar ca fiind un personaj bagat acolo cat sa justifice tensiunea. Nu spun ca este groaznic, doar ca... as fi vrut mai mult screen time cu cel ce da numele filmului.
- mica dezordine din "bucataria" Marvel. Se descurca destul de bine cu multe personaje in acelasi film, dar deja se observa o limita, prea multi supereroi.
Avengers Age of Ultron - Avengers: Age of Ultron (2015) - IMDb
Un film cu supereroi destul de bine facut ...parerea mea este ca a fost mai bun decat prima parte (Avengers) fiindca a avut mai mult din tot ce ne-a placut in primul: actiunea constanta, efecte speciale foarte bune, dialogurile si glumele intre personaje, povestea usor de urmarit dar totusi suficient de "alerta" incat sa nu te plictisesti.
Un mare plus este ca le-a permis personajelor mai putin cunoscute/iubite sa fie in lumina reflectoarelor (ex: Hawkeye).
Nota:8.5/10
Mad Max: Fury Road Ce pot sa zic despre acest film? Pur si simplu Genial de fain! Vizual desi povestea nu-i originala parca felul in care a fost spusa a facut putin mai fresh. +10 pentru faptul ca este asa de putin GCI in film incat poti numara pe degete scenele care contin GCI. Si Hardy ca si MAX i se potriveste rolul ca o manusa! Ca sa nu uit: e o roscata in filmul asta ahhh! Doamne sa o bine cuvanteze si o tipa cu parul scurt. D-zeu sa le binecuvanteze ca eu le-as bine cuvanta (if you know what I mean!) Zoë Kravitz si Courtney Eaton
Avengers Age of Ultron Despre acesta ce pot spune ce nu s-a spus pana acum? Mi s-a parut geniala Elizabeth Olsen as Wanda Maximoff / Scarlet Witch cat despre Aaron Taylor-Johnson as Pietro Maximoff / Quicksilver, I just don't care about him nici in benzile desenate. Restul deja ne-am obijnuit. Amu personajul negativ: ULTRON. Again not cared that much, dar a fost misto, putea fi putin mai mult dezvoltat so we can give a **** about him, dar nu. Vizual filmul is a WOW, povestea in sine e un Meh... 9/10 A da si Paul Bettany as J.A.R.V.I.S. and Vision... well imi place actorul care il joaca mi se pare un very underrated actor dupa parerea mea. Movie good seen it twice up to now... la mai multe vizionari pentru mine
Mad Max 2015 este absolut genial, as dori sa vad un "Making of" la acest film.
Cat despre Age Of Ultron ...povestea asta "imprumutata" din Terminator este dezamagitoare.
Mad Max Fury Road - probabil cel mai bun sequel pe care l-am vazut vreodata, absolut incredibil..Nota ZECE cu steluta si felicitari. Mergeti la film daca nu l-ati vazut. Eu cred ca mai merg o data saptamana asta.
Altered States
A trecut ceva timp de cand nu am mai scris o recenzie, dar vazand acest film nu m-am putut abtine. Celor familiarizati cu stilul regizoral al lui David Cronenberg vor savura cu intensitate acest film. Pelicula are ca protagonist un tanar William Hurt, si abordeaza diferite subiecte/idei/concepte privind regasirea eului personal, desavarsirea personalitatii, gasirea unor raspunsuri ultime legate de primordialitate etc. Este imbogatit cu "jocuri psihologice" pentru a evidentia dorinta paradisiaca a intelectului de a gasi raspunsuri care il depasesc, si care bineinteles, va fi supus unui destin tragic de a fi strivit de forte superioare (transcendente). De asemenea, trateaza si problema psihozei/ schizofrenei, prin ilustrarea imbinarii dintre constient si subconstient, care ajuta la sortarea gandurilor dar care in acelasi timp este si forma distructive. Este de remarcat faptul ca desi filmul este din 1980, a avut niste efecte interesante si psihedelice, care au redat clar cele vazute de protagonist, in intelegerea starilor acestuia. Am observat ca filmul este plin de simbolism, si sunt convins ca merita inca o vizionare. Dupa parerea mea, merita vazut, cred ca poate fi considerat horror, dar nu in sensul de jump-scare sau de a te speria cu fantome, ci mai mult unul psihologic si realist (realist alegoric vorbind).
Poltergeist(2015) - 5/10 - La acest film am fost la insistenta unui prieten care estedupa filmele horror. Nu este mai bun decat originalul si din cate am observat, nici macar nu incearca sa fie. Cred ca am tresarit de 2 ori si atat. Filmul nu te plictiseste, dar cum evolueaza parca este prea rapid si are niste secvente care nu sunt explicate si de la un lucru sare la cu totul altceva. Recomandarea mea este sa nu va duceti la cinema sa cheltuiti 23 lei degeaba. Asteptati o reducere la dvd/bluray.
A Boy and His Dog (1975) 10/10
Un film bun care pentru finalul pe care il are merita 10/10! Genial finalul! E filmul care cica a inspirat Mad Max.
@Poison, fun fact actorii principali din Chapi: Ninja si tipa aia fac parte dintr-o trupa.
Poltergeist - Poltergeist (2015) - IMDb
Nu este cel mai prost film horror, ci unul extrem de mediocru. Sunt maxim 3 faze la care sa tresari, cateva tentative de glume si niste personaje tipice (mai lipsea doar preotu cu aghiasma). Nu merita vazut la cinema.
Nota:5.5/10
Jurassic World 9/10
Misto filmul! Mi-a placut finalul filmului lupta dintre cei doi Giganti![]()
Bookmarks