Rampant 2018 link aici
Joker, 9.5/10, Oscar pentru Joaquin. Filmul asta nu trebuie sa lipsească din școlile unde se predă teatru și film.
Am vazut si eu Joker azi. Superb din toate punctele de vedere. Give this man an Oscar!
Pai metacritic e pentru jocuri. Nu ca ar conta nota data de niste publicatii care pot fi platite.
IMDB e pentru filme. Nu ca ar conta nici macar nota asta chiar daca e data de useri. Personal nu tin cont de nicio nota cand ma decid daca vreau sau nu sa vad un film.
Si ca sa nu fiu complet offtopic:
Yesterday - i-as da un 8/10 pentru ideea si emotia transmisa - recomand a fi vazut fara sa vedeti un trailer pentru a fi surprinsi de poveste.
Daca te uiți pe imdb o să vezi acolo metacritic (metascore), lângă nota useri-lor. Nici eu nu mă iau după critici, am observat cum se acorda notele in ultima vreme...
PS: Metacritic nu este numai pentru jocuri.
PPS: Nici pe Rotten Tomatoes nu sta mai bine
Terminator: Dark Fate 6/10 Efectele speciale (robot) lasa mult de dorit, de cele mai multe ori aveam impresia de Venom.Personajul negativ nu mai moaca de terminator nu are.Nu am simtit prezenta lui Miller si James prea mult, poate la unele scene de actiune si alea fara esenta.Tensiunea si suspansul nu exista.Inca un esec mare, al 3 consecutiv.
Once Upon a Time in Hollywood 7.5/10 Ceva diferit fata de cum eram obisnuit la Tarantino.Plictiseala isi poate face loc rapid, dar cine are rabdare pana la final va fi rasplatit pe masura.Nu-i vezi pe Leo si Brad impreuna in fiecare zi.Cine isi aduce aminte de acei ani, probabil va aprecia mai mult filmul.
Star Wars The Rise of Skywalker 8.5/10
JJ a facut ce a putut pt a salva trilogia de la dezastrul facut de Ryan Johnson. Si i-a iesit in mare parte. Cred ca e cel mai bun din trilogie, deoarece este ceva nou si totodata si nostalgic datorita unor personaje si locatii. Nu a fost nicio scena wow, ce era mai deosebit s-a vazut in trailer dar au fost cateva plot twisturi oarecum asteptate. Finalul e satisfacator. Daca avea in mana si episorul 8, JJ putea sa faca mult mai multe cu trilogia insa venind de la dezastrul plotului din episodul 8, a reusit sa spele acele pacate oarecum.
Star Wars ep. IX - nota 9. Bravo Abrams, ai șters cât ai putut in memoria mea din rușinea episodului 8. Nota 9 de la mine.
Aveam asteptari, de fapt speram, sa vad ceva mai intens in ceea ce privesc luptele cu sabii laser au fost cateva momente dar putine, spre final. Cred ca pot sa spun ca prequel-urile sunt o placere nevinovata, or fi ele considerate proaste, dar dpdv coreografic cu sabii laser sunt top notch, e o placere sa privesti bataliile. Sa nu uitam batalia finala din episodul 3, sau din ep 1 cea cu Darth Maul si cate mai sunt. Momente care nu se regasesc in noua trilogie. Dar fiecare cu farmecul ei.
M-am uitat aseara la AD Astra, cand am vazut ca joaca Brad Pit ma asteptam sa fie ceva SF mai interesant cu actiune. Dar din pacate e super lent filmu si pe alocuri mega plictisitor, cred ca nici ei nu prea au stiu ce vor sa faca cu filmu asta.
Iar dupa aceea m-am uitat la Rambo last blood. OMG nu am vazut atata gore intr-un film de ceva vreme, la un moment dat imi era mila de cartel. Daca nu ai asteptari mari de la film atunci va recomand, altfel e un fiasco exagerat filmu dar distractiv.
Damn, tre sa vad si eu Rambo asta nou. Alea vechi nu erau de mine, dar ultimul a fost top notch la violenta si gore, e fix ce vreau si de la asta. Film de Craciun 100%![]()
Cele mai bune filme pe care le-am vazut anu asta
https://www.rottentomatoes.com/m/parasite_2019 Nu stiu cati ati auzit de Bong Joon-ho, dar filmul e must see cu siguranta. Am ras si cand nu trebuia, poate sunt eu sick.
https://www.rottentomatoes.com/m/the_irishman Martin Scorsese, mai trebuie sa zic ceva?
Am revazut recent si https://www.rottentomatoes.com/m/ex_machina Un sci fi de calitate fara sabii laser, pac pac, supereroi, nave care distrug planete si alte porcarii.
Star Wars: The Rise of Skywalker 8/10 De cate ori apareau cei 2, filmul capata o alta dimensiune.Kylo Ren un personaj cu mare potential, merita sa fie construit altfel, pacat ca au ales sa il stirbeasca foarte repede, cand Rey (in prima parte din trilogie) a devenit foarte puternica peste noapte.Pe parcurs au incercat sa echilibreze balanta, dar raul fusese deja facut.Scenele de lupta sunt chiar bune si muzica la fel, te face sa te simti acolo.As fi vrut un alt final, dar merge si asa.
Am vazut The Joker acuma doua zile si sunt putin dezamagit doar pentru ca ma asteptam totusi la un pic mai multa actiune si aici ma refer mai degreaba la partea finala si cand ma refer la mai multa actiune as fi vrut mai mult Joker daca ma intelegeti. Joker fiind personajul meu preferat din universul DC Joaquin nu m-a dezamagit si a facut o treaba foarte buna, e acolo sus la top Jokers dupa Mark Hammill.
Acuma sper ca se face si o parte a doua pentru ca WE NEED MORE.
Am vazut si eu ultimul SW, ii dau nota 9 relativ la serie, nota 7.5 relativ la... well, tot ce inseamna cinema. Dar 9-le ala conteaza cel mai mult, pt mine e top 3 din toata seria. Actiune, sabii laser, space fights, tot ce trebuie + mult fan service.
Bookmarks