A walk to remember
Foarte frumos,emotionant.
[+]melodia
9/10
@DG: Aici sunt simplu filme, nu filme seriale, plus ca are si topic special Heroes, dar fie...
Adventureland (2009) - 10/10 - Comedia-romance cu teenagers in anii 1987.
The Spirit (2008) - 10/10 - Stilul Sin City, cum sa nu-ti placa.
Watchmen (2009) - 10/10 - E prima oara cand aud de ei, desi sunt vechi, din comic-bookuri. Sper sa fie un sequel.
Death at a Funeral (2007) - 10/10 - Super comedie (e british, dar e buna). lol
Paul Blart: Mall Cop (2009) - 10/10 - Tot comedie, merita vazuta, e amuzanta.
Duplicity (2009) - 8.5/10 - Se potrivesc Clive Owen si Julia Roberts, plus ca sunt in stilul agents. Povestea cam imbarligata, dar o descurci pana la urma.
G-Force (2009) - 7/10 - Scot astia la filme cu animale super-eroi in prostie...
Drag Me to Hell (2009) - 6.5/10 - Horror-thriller stupid.![]()
paul ce darnic ai fost la Watchmen si sa nu mai zis la The Spirit.Sa nu te faci profesor ca o sa faci multi elevi/studenti fericiti
![]()
Vezi ca e ultimu film vizionat...nu ultimele filme vizionate.Daca tot ne legam de chestii inutile.
On topic : Daffy Duck Quackbusters
The Notebook (2004) 10/10
Pur si simplu superb, un film de dragoste excelent, care contine tot ce trebuie: momente vesele, momente triste si un final pe masura. Recomand!
Si mie mi-a placut foarte mult Watchmen, putin cam lung dar frumos.
Tsubasa Chronicles season 1 & 2 - 9/10
+soundtrack-ul facut de Yuki Kajiura un exemplu:
+plot-ul povestea;
+ nu se bazeaza pe fan service;
- kind of slow paced (pe uni s-ar putea sa ii plictiseasca);
- inceputul umpic poate ar fii trebuit lucrat mai bine da o impresie gresita pe langa cat de complex este plot-ul;
Tsubasa Chronicles Tokyo Revelations & Shunraiki: 10/10 (ma lasat cu gura cascata este greu de explicat acesta este complet diferit fata de serie dar in acelasi timp continuarea ei ramanand tot Tsubasa Chronicles, chiar daca seria nu a fost pe placu tuturor acesta sigur o sa placa).
+soundtrack compus de Yuki Kajiura exemplu opening-ul:
+plot-ul
+actiunea
+sincer everything
- non i can think of
Zombieland - foarte nice...cam pe aratura pe final...dar merge > e genul de film la care nu tre sa te concentrezi - DELOC!
![]()
Pandorum - 8/10 I-asi da 10 dar pe toata durata filmului am simtit un mic deja-vu al filmelor sci-fi din anii 2000, si acesta desi este un film bun m-a lasat cu impresia ca putea fi mult mai bun pentru anul 2009
Paranormal Activity
Nota mea: 8/10
Un film format din filmulete reale,scary and wiard ****.
The end is ...![]()
Dance Flick 8/10lollollol
parodie dupa filmele :you got served,step up I&II
noah la filmul asta chiar am ras,daca ai chef sa te relaxezi recomand Dance Flick
UP
Nota: 9/10
Comentarii: Absolut superb ! Personajele, povestea, animatia, vocile, totul a fost minunat ! Si detaliile. Uau. As vrea si eu sa-mi leg casa cu niste baloane si sa zboare.![]()
Kara No Kyoukai - The Garden of Sinners partile 1-6: 9/10, mia placut cam totul nu are minusuri dar ce iese in evidenta este:
+ Yuki Kajiura compozitoarea muzici.
+ desi nu sunt din ambudenta, scenele de actiune sunt facute bine si dinamice.
Bookmarks