Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 244 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast
Results 621 to 640 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #621 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    A walk to remember
    Foarte frumos,emotionant.
    [+]melodia
    9/10
    Attached Images Attached Images 17911633_406pxa_walk_to_remember_poster.jpg

2. #622 SP
    Manager paul's Avatar
    @DG: Aici sunt simplu filme, nu filme seriale, plus ca are si topic special Heroes, dar fie...

Adventureland (2009) - 10/10 - Comedia-romance cu teenagers in anii 1987.
    The Spirit (2008) - 10/10 - Stilul Sin City, cum sa nu-ti placa.
    Watchmen (2009) - 10/10 - E prima oara cand aud de ei, desi sunt vechi, din comic-bookuri. Sper sa fie un sequel.
    Death at a Funeral (2007) - 10/10 - Super comedie (e british, dar e buna). lol
    Paul Blart: Mall Cop (2009) - 10/10 - Tot comedie, merita vazuta, e amuzanta.
    Duplicity (2009) - 8.5/10 - Se potrivesc Clive Owen si Julia Roberts, plus ca sunt in stilul agents. Povestea cam imbarligata, dar o descurci pana la urma.
    G-Force (2009) - 7/10 - Scot astia la filme cu animale super-eroi in prostie...
    Drag Me to Hell (2009) - 6.5/10 - Horror-thriller stupid.
    Attached Images Attached Images adventureland.jpg the_spirit.jpg watchmen.jpg death_at_a_funeral.jpg paul_blart_mall_cop.jpg duplicity.jpg g_force.jpg drag_me_to_hell.jpg

3. #623 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    paul ce darnic ai fost la Watchmen si sa nu mai zis la The Spirit. Sa nu te faci profesor ca o sa faci multi elevi/studenti fericiti

4. #624 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Vezi ca e ultimu film vizionat...nu ultimele filme vizionate.Daca tot ne legam de chestii inutile.

On topic : Daffy Duck Quackbusters

5. #625 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    The Notebook (2004) 10/10
    Pur si simplu superb, un film de dragoste excelent, care contine tot ce trebuie: momente vesele, momente triste si un final pe masura. Recomand!

Si mie mi-a placut foarte mult Watchmen, putin cam lung dar frumos.

6. #626 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    @DG: Aici sunt simplu filme, nu filme seriale, plus ca are si topic special Heroes, dar fie...

Adventureland (2009) - 10/10 - Comedia-romance cu teenagers in anii 1987.
    The Spirit (2008) - 10/10 - Stilul Sin City, cum sa nu-ti placa.
    Watchmen (2009) - 10/10 - E prima oara cand aud de ei, desi sunt vechi, din comic-bookuri. Sper sa fie un sequel.
    Death at a Funeral (2007) - 10/10 - Super comedie (e british, dar e buna). lol
    Paul Blart: Mall Cop (2009) - 10/10 - Tot comedie, merita vazuta, e amuzanta.
    Duplicity (2009) - 8.5/10 - Se potrivesc Clive Owen si Julia Roberts, plus ca sunt in stilul agents. Povestea cam imbarligata, dar o descurci pana la urma.
    G-Force (2009) - 7/10 - Scot astia la filme cu animale super-eroi in prostie...
    Drag Me to Hell (2009) - 6.5/10 - Horror-thriller stupid.
    Nu stiu cum de ai dat 10 pt Adventureland, eu nu am schitat niciun zambet la filmul ala. Death at the funeral il recomand si eu cu caldura.

Si ca sa nu fiu offtopic total, am vazut Meet the spartans...gizaz, ce film

7. #627 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Tsubasa Chronicles season 1 & 2 - 9/10

+soundtrack-ul facut de Yuki Kajiura un exemplu:

+plot-ul povestea;
    + nu se bazeaza pe fan service;
    - kind of slow paced (pe uni s-ar putea sa ii plictiseasca);
    - inceputul umpic poate ar fii trebuit lucrat mai bine da o impresie gresita pe langa cat de complex este plot-ul;

Tsubasa Chronicles Tokyo Revelations & Shunraiki: 10/10 (ma lasat cu gura cascata este greu de explicat acesta este complet diferit fata de serie dar in acelasi timp continuarea ei ramanand tot Tsubasa Chronicles, chiar daca seria nu a fost pe placu tuturor acesta sigur o sa placa).

+soundtrack compus de Yuki Kajiura exemplu opening-ul:

+plot-ul
    +actiunea
    +sincer everything
    - non i can think of

8. #628 SP
    Member octav's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Vise americane @ HBO. O fina satira a sistemului american, a competitiilor caritabile, a vedetelor ce si-au uitat umanitatea si a tinerelor talente ce devin vedete peste noapte. 8/10
    si eu l-am vazut.9/10...este un film bun

9. #629 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Death @ a Funeral - excelenta comedie, am lesinat de ras la cateva faze. Recomand!!

10. #630 SP
    Member kaoru's Avatar
    Zombieland - foarte nice ...cam pe aratura pe final...dar merge > e genul de film la care nu tre sa te concentrezi - DELOC!

11. #631 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Pandorum - 8/10 I-asi da 10 dar pe toata durata filmului am simtit un mic deja-vu al filmelor sci-fi din anii 2000, si acesta desi este un film bun m-a lasat cu impresia ca putea fi mult mai bun pentru anul 2009

12. #632 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Gamer 9/10 foarte tare film'ul il recomand :\ tehnologia cam avansata as putea spune

13. #633 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Paranormal Activity
    Nota mea: 8/10
    Un film format din filmulete reale,scary and wiard ****.
    The end is ...

14. #634 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    Dance Flick 8/10lollollol
    parodie dupa filmele :you got served,step up I&II
    noah la filmul asta chiar am ras,daca ai chef sa te relaxezi recomand Dance Flick

15. #635 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    UP

Nota: 9/10

Comentarii: Absolut superb ! Personajele, povestea, animatia, vocile, totul a fost minunat ! Si detaliile. Uau. As vrea si eu sa-mi leg casa cu niste baloane si sa zboare.
    Attached Images Attached Images up_poster1500.jpg

16. #636 SP
    Member Cata25's Avatar
    Once Upon a Time in America (1984)

Nota 10
    Attached Images Attached Images once-20upon-20a-20time-20in-20america-20dvd.jpg

17. #637 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Kara No Kyoukai - The Garden of Sinners partile 1-6: 9/10, mia placut cam totul nu are minusuri dar ce iese in evidenta este:

+ Yuki Kajiura compozitoarea muzici.
    + desi nu sunt din ambudenta, scenele de actiune sunt facute bine si dinamice.

18. #638 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Just Friends 9/10. Un film numai bun de vazut cu prietena/nevasta.

19. #639 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    Paranormal Activity
    Nota mea: 8/10
    Un film format din filmulete reale,scary and wiard ****.
    The end is ...
    sunt de acord ca e extrem de scary si bine facut, dar dude, it's fiction. cred ca l-ai luat prea in serios . don't watch it alone. adevarul e ca de foarte mult timp nu mi s-a mai ridicat parul pe mine uitandu-ma la un film.
    8.5/10

20. #640 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    MOON
    moon_poster_sam_rockwell.jpg

Sam Rockwell joaca fantastic de bine, filmat absolut superb, coloana sonora perfecta pentru emotiile pe care incearca sa ti le prezinte. Spatiu, umanitate, singuratate, exploatare. genial film, MUST SEE.

10/10.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 244 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast