Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 244 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast
Results 1,821 to 1,840 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #1821 SP
    Member Ayrton's Avatar

2. #1822 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Predators - 3/10

Imi permit sa folosesc acest paragraf, pentru ca este o descriere perfecta (am modificat doar putin). Contine SPOILERE.

3. #1823 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Predators 5/10

Slab! Considerat de multi sequelul perfect pentru filmul Predator cu Arnold Schwarzenegger, filmul tinde spre un dezastru total. Ce mi-a placut? S-au folosit metodele vechi pentru acest film (costume,putine efecte pe calc, filmat in natura si nu cu ecranul verde in spatele actorilor etc) in mod intentionat, nu ca nu ar fi avut bani de buget cum am auzit la cativa.....Nimrod Antal a reusit sa aduca atmosfera filmelor anilor 80-90 si pentru asta il apreciez.
    Ce nu mi-a placut....povestea si finalul.....WTF!? Au ales personajele si o parte din actori foarte prost, noroc ca mai salveaza doctorul acela situatia....Oricum sfatul meu e sa nu-l vedeti decat daca vreti sa urati franciza Predators pt toata viata! I really loved that creature!

Apropo Angelcrying puteai sa folosesti optiunea de spoiler! ps: AVP a fost mai bun!
    Attached Images Attached Images 20-10-predators.jpg

4. #1824 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ms scofield91 pt minireview,vroiam sa ma duc la cinema sa-l vad si eu,dar cred ca mai astept o varianta mai buna acasa.Vad ca lumea nu prea e incantata de film in general

5. #1825 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Ms scofield91 pt minireview,vroiam sa ma duc la cinema sa-l vad si eu,dar cred ca mai astept o varianta mai buna acasa.Vad ca lumea nu prea e incantata de film in general
    My pleasure. Pastreaza banii pentru Inception peste 2 saptamani! Criticii au fost multumiti, americanii si englezii la fel asa ca nu cred ca o sa ne dezamageasca ultimul film al lui Cristopher Nolan

6. #1826 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Dude, nu e chiar asa de rau filmu Doar ca na, nu poti sa mergi la Prince of Persia, Avatar, Iron Man 2 sau Predators cu asteptari de Memento sau Shutter Island. Filmul in niciun caz nu e catastrofal, iar eu zic ca e peste cele doua AVP-uri si Predator 2 /ma rog, recunosc ca am fost mai degraba fan al seriei AVP de pe PC decat al filmelor din care s-a inspirat/.

In fine, poate tine totusi si de starea in care esti. Eu veneam dupa ultimu examen din sesiune si aveam destul stres si destula tensiune acumulate

7. #1827 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Toy Story 3 10/10
    +glume
    +acting
    +story

Chiar nu pot gasi nicun minus, m-a lovit la partea sensibila lol

8. #1828 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Cop Out 9/10 comedie buna dar cu o singura problema, vulgaritate exagerata in limbaj, mai injura si vorbeste urat omul, dar ce a fost in film a fost cam absurd...

9. #1829 SP
    Mie mi-a placut mult toata franciza predator si oarecum si alien....chiar iubeam acea creatura daca pot spune asa....dar am ramas cu un gust amar dupa film
    Sa trecem mai departe! The Departed 9,5 sau 10!?

“Cartita” este plasat in sudul Bostonului, acolo unde Departamentul de Politie al statului Massachusetts a declarat un razboi total, menit sa distruga varfurile crimei organizate. Ideea este sa se puna capat domniei puternicului cap al mafiei, Frank Costello, actionandu-se din interiorul structurii mafiote. Un tanar novice, Billy Costigan, care a crescut in sudul Bostonului, este cel desemnat sa se infiltreze in cercurile mafiei conduse de Costello. In timp ce Billy isi da silinta sa castige increderea lui Costello, un alt tanar politist venit de pe strazile din „sud”, Colin Sullivan, se afirma cu repeziciune in departamentul de politie al statului.
    Fiind promovat in Sectia de Investigatii Speciale, Colin face parte dintr-o mana de politisti de elita a caror misiune este sa-l distruga pe Costello. Insa ceea ce nu stiu superiorii sai este ca acest Colin lucreaza de fapt pentru Costello, informandu-l pe seful crimei organizate despre fiecare pas pe care urmeaza sa-l faca politia. Atunci cand atat gangsterii, cat si politia, realizeaza ca o “cartita” s-a infiltrat printre ei, Billy si Colin se afla intr-un continuu pericol de a fi prinsi si dati pe mana dusmanului si fiecare trebuie sa se grabeasca sa descopere identitatea celuilalt pentru a se salva la timp.

Nu pot spune decat atat: Martin Scorsese+Leonardo DiCaprio+Matt Damon+ Jack Nicholson = 4 premii Oscar (2006)
    Doi politisti boboci, fiecare alegandu-si meseria din diferite motive, care ajuns sa fie cartite. Una in interiorul sectiei de detectivi, altul in mijlocul mafiei ce conduce acel oras! Filmul pune foarte bine accentul pe psihicul celor doua cartite, care ajung la limita sinuciderii Ce nu ma face sa-i dau 10 curat.....ultima faza din film care nu cred ca isi avea rostul, in rest chiar am fost foarte surprins (in modul placut) de Scorsese, care are o minte bolnava, la fel ca Tarantino

---------- Post added 20-07-2010 at 11:43 PM ----------

Nu pot spune decat atat: Martin Scorsese+Leonardo DiCaprio+Matt Damon+ Jack Nicholson = 4 premii Oscar (2006)Doi politisti boboci, fiecare alegandu-si meseria din diferite motive, care ajung sa fie cartite. Una in interiorul sectiei de detectivi, alta in mijlocul mafiei ce conduce acel oras! Filmul pune accentul pe psihicul celor doua cartite, care ajung la limita sinuciderii Ce nu ma face sa-i dau 10 curat?.....ultima faza din film care nu cred ca isi avea rostul, in rest chiar am fost foarte surprins (intr-un mod placut) de Scorsese, care are o minte bolnava, la fel ca Tarantino

10. #1830 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    After.Life 8/10
    After.Life (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTk0NDUzNTU5NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDE4ODIzMw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTk0NDUzNTU5NV5BMl 5BanBnXkFtZTcwNDE4ODIzMw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
    Un thriller destul de bun dupa parerea mea,nu e genul meu de film dar asta chiar mi-a placut si il recomand sa-l vizionati mai ales celor amatori de gen.Atat Liam Neeson cat si Cristina Ricci mi s-au parut ca au interpretat f bine rolurile.E totusi un film mai ciudat asa ca ori o sa va placa f mult ori a sa va displaca f mult.
    *Nu-l recomand minorilor,sa nu ziceti ca nu v-am avertizat

11. #1831 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    After.Life 8/10
    After.Life (2009)
    Un thriller destul de bun dupa parerea mea,nu e genul meu de film dar asta chiar mi-a placut si il recomand sa-l vizionati mai ales celor amatori de gen.Atat Liam Neeson cat si Cristina Ricci mi s-au parut ca au interpretat f bine rolurile.E totusi un film mai ciudat asa ca ori o sa va placa f mult ori a sa va displaca f mult.
    *Nu-l recomand minorilor,sa nu ziceti ca nu v-am avertizat
    YouTube - 'After.Life' Trailer HD
    Superb - l-am vazut si eu aseara. 9/10 Liam Neeson

The A-Team 9/10

12. #1832 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Meet Joe Black (1998)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY1MTIxMTE0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDI0MDEyMQ@@._ V1._SX100_SY136_.jpg@@AMEPARAM@@BMTY1MTIxMTE0Nl5BM l5BanBnXkFtZTcwMDI0MDEyMQ@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEP ARAM@@SY136
    9/10

O pleiada de actori de seama (Anthony Hopkins, Brad Pitt, Claire Forlani) dau viata personajelor acestui film excelent care se transforma intr-o poveste "ciudata" despre viata, dragoste si moarte.
    Scenele cateodata pline de umor ("Thank you for the delicious cookies"), altadata dramatice sau romantice sunt impletite cu maiestrie pentru a da savoare acestei pelicule.

13. #1833 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    The Wolfman 8/10

Un film destul de bun, mi-a placut povestea si cum a fost jucat, insa nu mi-au placut tiganii din film care au vorbit si romana. Ce vor sa demonstreze? Ca asa sunt toti romanii?!

Cop Out 6/10

Unul dintre cele mai slabe filme in care joaca Bruce Willis.. are cateva glume bune, dar in rest nu este cine stie ce.

14. #1834 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    The Back-up Plan - 4 / 10

Ca sa-l rezum in cateva cuvinte: Patetic si Previzibil. As putea adauga faptul ca actorii nu sunt convingatori si ca un MARE minus:

The Back-up Plan (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM2ODY2NDEzOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjY3MjkyMw@@._ V1._SX87_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTM2ODY2NDEzOF5BMl 5BanBnXkFtZTcwMjY3MjkyMw@@@@AMEPARAM@@SX87@@AMEPAR AM@@SY140
    Attached Images Attached Images the_back_up_plan_still.jpg

15. #1835 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sunshine 9/10.
    Este unul din cele mai bune SF-uri pe care le-am vazut, in ciuda faptului ca nu este un film digerat de multi. Daca va asteptati la extraterestrii mancand oameni, sau ceva gen fast-paced action atunci nu-i de voi. Este un film menit sa impresioneze si cel mai mare atu (care nu-l gasesti la multe filme) este ca te pune pur si simplu in pielea personajului, ce simte el simti si tu. Daca ala fuge simti nevoia sa dai si tu din picioare... asa ca don't miss it

The boat that rokced/Pirate radio (are doua denumiri) 10/10
    Este filmul meu preferat. Comedie cu bun-simt, aventura si niste replici geniale cu un scenariu pus la punct. Recomand
    P.S.: e inspirat din fapte reale.

16. #1836 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    The A-team : 8/10

17. #1837 SP

18. #1838 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

19. #1839 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    fain filmul...

20. #1840 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    The Karate Kid 8/10 se putea mai bine !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 244 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast