( oare asta ? )
Sau
P.S. Ai zis ceva de " Drive.. La La La ".
Descrierea se identifica cu asta :
( oare asta ? )
Sau
P.S. Ai zis ceva de " Drive.. La La La ".
Descrierea se identifica cu asta :
Ok, dar altceva iti amintesti ? Perioada in care ai auzit-o... ca sa nu mai enumar piese lansate dupa aceea. Sau orice alt detaliu din videoclip, ritmul melodiei etc. Daca ai putea sa-mi spui cu care piesa din cele pe care le-am postat se aseamana cel mai mult linia melodica, mi-as putea face o idee mai clara.
Cum se numeste melodia asta?
---------- Post added 23-10-2014 at 14:30 ----------
a si caut de ceva ani o piesa care am auzit-o intr-un club..
Incepe asa: "Every day I lost/lose my face"
Este o piesa House/Dance mai mult House... nu imi mai aduc aminte exact pt ca sunt cativa ani buni![]()
Mentionez ca pisa incepe exact cu acel "Every day I lost/lose my face" fara nici un instrumental, acapela cum s-ar zice. Si apoi incepe melodia in sine.
Eu am sunat la Ursus din Marea Britanie pentru piesa asta, mi-au raspuns ca e facuta special pentru ei, fara alte detalii, eu incercand sa le sugerez sa o puna pe o compilatie gen Budha Bar, caci suna foarte bine.
Cum se numeste melodia asta Twitch pare greu de gasit(eu am cautat peste 50+ melodii de la TheDubstepDealer si nimic).
Tot la aud la radio o melodie cantata de o femeie, imi aduc aminte doar ceva de genul "im take you for a .... To keep on...." Vocea e putin diferita, parca e in ecou. Are careva idee?
Melodia de sus era Tiesto - secrets.
Ok, e o melodie rock mai veche. Nu imi aduc aminte foarte mult din clip da parca era vorba despre un batran sau ceva mai pe la 40-50 ani care statea intr-un apartament tot jegos si cam atat. Incepe ceva mai lent dupa care se aude o chitara acustica (cred). Nu e nimic heavy.
Sunt convins ca o cunosc multi.
Îmi pare bine că aveți și secțiunea asta !
Prin 2012 am vizitat un magazin de cârpe și am auzit o melodie pe care am înregistrat-o ( desigur că am uitat să-ntreb pe cei ce se ocupau de vânzare ), dar fiind neclară presupun că Shazam n-o va recunoaște . Așa că voi apela la memoria voastră , dacă-mi permiteți .
Auzita-ți oare melodia din fișierul atașat ?
necunoscut din 2012.pdf
P.S. : Nu uitați să schimbați extensia în mp3 !
Bookmarks