...ce intro![]()
Seria completa nu e disponibila chiar la cea mai buna calitateOriginally Posted by Khan
.
Dar asa nu te gadila?
Amazon.com: The Real Adventures of Jonny Quest (Season 1, Vol. 1): J.D. Roth, George Segal, Robert Patrick, Jesse Douglas, Michael Benyaer, Frank Welker, Mayim Bialik, Chick Vennera, Robert Ito, Page Leong, Noah Michael Levine, Megan Cavanagh, Charle
Din pacate eu am inceput sa imi fac griji ca nu au scos inca si volumul 2 din sezonul 1, ca sa nu mai vorbesc de al doilea sezon. Sper ca nu au renuntat la lansarea completa pe DVD fiindca a fost una din cele mai bune vesti pe care le-am primit anul asta cand am vazut ca il scot in sfarsit pe DVD.
Stiu ca nu sunt la cea mai buna, dar am gasit unele desene care nu sunt nici pe DVD nici pe VHS, aproape disparuteSi cand vad calitatea lui Johnny Quest ma pot bucura linistit.
Oricum, in materie de DVD-uri sunt cumparator avid de desenele TMNT (cele vechi, nu cele noi). Luna trecuta s-a lansat Sezonul 7 si deja s-a anuntat sezonul 8 pt 1 septembrie. Inca doua si gata![]()
Stie careva un site unde as putea vedea South Park ?!(toate sezoanele)
PS->N-am chef acuma sa stau sa le downloadez.![]()
Ace Mc'Cloud.....cel albastru din Centurions
Mi-am numit pisoiul exact dupa el....mamamia ce innebunit eram prin a 3-a dupa ei...
Mai erau ThunderCats
Captain Caveman altul
Cum ati putut sa uitati pe "THE MASK"...smooooooookin'!...uh...Somebody stope meh! :cool:
Beetlejuice beetlejuice beetlejuice!....intro-ul era EPIC...
pananana-snap-snap , Pananana-snap-snap,The Adams Family.
New-school Cartoons bune : The Boondocks (+16). Sincer recomand ambele serii .In special episodul The Santa Stalker(ho-hoe-whore) sau The Xbox Killer
Mie mi-a placut...
Eu acum ma uit la Transformers Energon,Scooby Doo (cele vechi),Stop the Pigeon,Flinstone Family,The Jetsons,astea's desene,nu ce se difuzeaza acum pe Jetix,Cartoon Network
LE Am mai uitat un desen......... "Popeye"![]()
E un program special Boomerang... numai cateva firme il furnizeaza... e full in engleza nimic in romana numai cu desene vechi si frumoase chiar unele episoade din tom & jerry nedifuzate pe Cartoon network!.
Cel mai bine lasau desenele animate in limba engleza...Maaaaare prostie au facut....copii din ziua de azi au totul la un clik distanta...noi cand auzeam un cuvant nou rugam parintii sa ne citeasca din dictionar.
Animaniacs...Freakazoid....2 Stupid Dogs....Wacky Races...desenele lui Tex Avery(sunt pe youtube).
ah....those were the days!
Astea erau super! =^_^=
サラダ十勇士トマトマン - Tomatoman
Erau demuuuuuuuuuuuuuult pe Antena 1 dimineața la 10:15
![]()
...don't forget
---------- Post added at 08:28 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------
era mai demult pe Fox Kids un desen cu o echipa speciala care se lupta cu tot felul de monstrii si extraterestrii numai ca nu mai stiu cum se numea. daca stie cineva va rog sa-mi spuneti,mersi
Bookmarks