Dragonzball? Nu există așa ceva, poate Dragon Ball (ドラゴンボール)
Try here - Watch Anime DragonBall | Watch Anime DragonBall Z | Watch Anime DragonBall GT Episodes Online Free
Dragonzball? Nu există așa ceva, poate Dragon Ball (ドラゴンボール)
Try here - Watch Anime DragonBall | Watch Anime DragonBall Z | Watch Anime DragonBall GT Episodes Online Free
...nu-s desene animate dar-mia duc aminte de ele cu mare drag: cum mă trezeam zilnic la ora 5-20AM să le urmăresc pe vechiul Cartoon Network. Aveam...10 ani
...povestitorul era excepțional și la fiecare episod simțeam o emoție deosebită
Episodul meu preferat
Ce frumos suna, cu accentul acesta britanic... Simti intr-adevar ca e o poveste! Lovely!![]()
...wooooooooooooo!
---------- Post added at 07:44 AM ---------- Previous post was at 07:41 AM ----------
...wooooooooooo!
Căpitanul Jack este la Central, �n Cluj. Tot setul costă 40 de lei![]()
Este si in Bucuresti la Auchan tot la 40 lei.Nimeni care a prins aceste 2 episoade nu cred ca le va uita vreodata.![]()
Se numea familia trasnita, oricum era prea misto desenul .Daca stie cineva unde il pot gasi impreuna cu povestiri din cripta sa imi spuna si mie va rog !
---------- Post added at 08:15 AM ---------- Previous post was at 08:14 AM ----------
Ar mai fi fost cateva desene : albert intreaba ce e viata , autobuzul magic
---------- Post added at 08:16 AM ---------- Previous post was at 08:15 AM ----------
Cine stie unde le gasesc va rog spuneti-mi
Era Familia Mezga era pe minimax acum 2-3 ani dar asta era numele familiei dar desenul se chema familia trasnita !
Păi problema cu dublarea se poate rezolva �n două nanosecunde (dacă ai Dolce, Boom, etc). Există un buton pe telecomandă ce schimbă limba(Engleză, Rom�nă, Maghiară - așa e pe Dolce, pe celelalte nu cunosc...doar știu că se poate).
sounth park
the simpsons
dragon ball z & gt
la astea ma uit eu momentan
Astea le-am gasit azi, deci OMG!!
Sunt dinaintea Cartoon Network. Din pacate am doar sezonul 1, dar e bun si ala![]()
Bookmarks