Va rog ziceti-mi si mie unde gasesc desenul asta in romana... Il ador![]()
Parca Minimax difuzau "Familia Mazga" in romana, nu? Eu pe unde am cautat, nu am gasit dublat.
Din pacate asta-i adevaru':
RIP Cartoon Network - pete.com
so... freakin... true. De ce difuzeaza numa desene de rahat in ziua de azi? Sau mai rau: nici nu sunt desene. Is ceva seriale cretine. Nu inteleg de ce au scos Time Squad si au bagat cine stie ce desene cretine. De la Time Squad am auzit prima data de Marie Curie si multi altii. Alea chiar te invatau ceva (bine-nteles nu era 100% adevarat pentru ca erau desene da fata de ce avem azi la TV
).
Inca o chestie nu inteleg: de ce au inlocuit clasicul si unicul Batman cu Batman The Brave and the Bold. Chiar zici ca ii facut pentru copii intre 5 si 10 ani. They don't do cartoons like they used to back then.
![]()
Nu m-am mai uitat de un car de ani pe CN.... ce mai e nou? Ocazional ma uit doar pe Boomerang care inca ruleaza!!!
Tocmai am terminat de vizionat toate sezoanele din Life with Louie, unul dintre desenele animate ala copilariei mele care miau placut foarte mult...
Nu mai e nimic nou pe CN, de fapt, sunt doar desene animate proaste. Ocazional mai dau Tom & Jerry. Desenele de pe CN acum ruleaza pe Boomerang, pacat ca sunt traduse unele, iar vocile strica tot farmecul..
Baaa sa stii ca mie imi place cat de cat Ben 10. Dintre desenele noi, asta imi placea destul de mult...
Tom and Jerry meet Sherlock Holmes
Un film de ~50 min. cu Tom si Jerry. Pe langa cazul care trebuie rezolvat alaturi de faimosii detectivi, ei se "cearta" asa cum suntem obisnuiti din episoadele care incet, incet, incep sa dispara de la televizor... Pacat.
Primul intro era AWESOME
Imi aduc aminte cum fugeam in clasa a2-a de la ore sa vad DragonBall pe Tvr2 ...amuzant e ca eu inca imi aduc aminte si versurile(chiar daca era japoneza)
Nu s-a mai postat de mult aici, insa vroiam ca cei mai virstnici sa nu piarda ocazia sa-si aminteasca de vremurile copilariei.
Daca mai tineti minte desenul animat "Nu Zaitz, nu pagadi!", aveti mai jos lista cu toate episoadele.
Desene Animate Nu Pagadi
cum imi aduc eu aminte testoasele ninja
acum recent am terminat noua serie si sincer o prefer pe aia...
sunt cu mult mai faine decat originalele
---------- Post added 30-07-2011 at 03:44 PM ----------
PS: cine imi mai poate recomanda ceva asemanator?
---------- Post added 30-07-2011 at 07:29 PM ----------
mi-am mai adus aminte de unul
AM dat peste asta, din gresala:
![]()
Era un desen ...mi se pare ca pe fox kids...ferma monstrilor ,se numea.Si mai era unul cu o pisica portocalie sau albastra,unul cu niste caini spioni.Nu prea gasesc dublate in romana ca as vrea sa le vada si fratimiu,ca m-am saturat de aceleasi rahaturi de desene redifuzate pe Disney Channel(care dupa parerea mea e o mare porcarie.Imi placea mai mult fox kids sau jetix.)Nici cartoon network nu mai e ce a fost...Mi-e dor de desenele care erau odata si la care ma uitam cu placere ,chiar daca erau zile cand dadeau aceleasi episoade,parca de fiecare data gaseam ceva nou.Acum cand ii vezi pe handicapatii astia cum se prostesc in seriale(ca nu mai sunt desene) ,iti vine sa iei caramida si sa le dai cu ea in cap...
Bookmarks