...mda:
Ce terminați.The Marvelous Misadventures of Flapjack - Powder... - (IRonanN1I)
Video ID: gBnjQ7yNMSg
Removed due to a copyright claim by The Cartoon Network, Inc. on December 03, 2010
The Marvelous Misadventures of Flapjack - Laughter - (IRonanN1I)
Video ID: Ray9Yg-tuHg
Removed due to a copyright claim by The Cartoon Network, Inc. on December 03, 2010
The Marvelous Misadventures of Flapjack - Special thing - (IRonanN1I)
Video ID: WrNyF8J8Dh4
The Marvelous Misadventures of Flapjack - Disappointment is good! - (IRonanN1I)
Video ID: qlUu2e1kvK8
The Marvelous Misadventures of Flapjack - I hope we won your hearts - (IRonanN1I)
Video ID: HaDwqGpuue8
The Marvelous Misadventures of Flapjack - You can't drink toast - (IRonanN1I)
Video ID: TctX9lJhaMg
The Marvelous Misadventures of Flapjack - Intro [HD] - (IRonanN1I)
Video ID: JadylHvySgw
The Marvelous Misadventures of Flapjack - The smell of adventure - (IRonanN1I)
Video ID: x4Q4K28iuag
Oki, am �nțeles și e normal să se autosesizeze dar...la absolut orice?! Clipurile alea erau de 2-3 minute (max.) și erau personal cuts (nu văd cu ce-i afecta pe ei) - erau de pe un DVD orignal pe care-l posed.
Dacă uploadam episoade �ntregi...așa da. Dar la 2-3 minute?! Heh...
Eu vroiam să prezint lumea lui Flapjack ca un super fan ce sunt...
....mă rog, astea-s chestii slabe.
*p.s.
Clipurile erau de max. 1 minut nu 2-3 (am fost generos).
youtube = copyright nazis, este ridicol ce se petrece acolo sincer... sa numai pomenim ca raspund la fiecare copyright claim fara sa verifice montajul sau cat de legitima este cerinta... (da sa intamplat de multe ori sa stearga idioti video-uri care nu aveau dreptul sau motivul sa o faca).
Unul din episoadele mele preferate! lol
...ahahaha, ce se disperă Dibble cu banii ăia falși!!! lol
Hahahaha, cum �l asigură el că banii nu-s falși!!!!!! Mor! lol
OMFG ce-mi plăcea ăsta !! și uitasem cum se numeșteee
Un fel de Hanna Barbera All Star.
mersi Ronan mersi mersi mersi
"nu uitați de blestemul comoriiiiiibauuuu"
"blestemul comoriiiuiiiiuiii"
"spunea de blestemul comoriiiiii, căpitane. mai bine o punem la loc"
MOR!
De cand s-au bagat sa traduca desenele au stricat tot farmecul.Din desene am invatat engleza cand eram mai mic.Sa nu mai vorbim de noile tipuri de animatii care nu se compara cu cele din perioada anterioara.
Unele desene sună mai bine in rom�nă, dar sunt de acord cu tine. c�nd eram mic, Fox Kids era in rom�nă și Cartoon Network in engleză. de pe CN am invățat eu engleză, cam c�nd am intrat la grădiniță.
doamne ce vremuri, ce desene.
Apropo de stiluri de animație, am văzut un special din Fetițele Powerpuff, făcut de creatori in Flash. NU se compară deloc cu originalul. mă uitam in sc�rbă, parcă vedeam un desen făcut pe newgrounds.
ugh.
Au aparut 2 episoade pana acuma si devine din ce in ce mai interesant il mai urmareste cineva ?
Bettlejuice , Beetlejuice , Beetlejuice!
ta-na-na-na *snap* *snap* the addams familly!
Ed , edd n' eddy - am avut un maraton cu Eds joia trecuta ,am vazut absolut toate episoadele. pana si specials
si mie mi-a placut faza aia la nebunie(mi-a facut pielea de gaina)
imi mai place si lupta asta:
si cam toate luptele in care a luptat intreagul Justice League (cu braniac, robotii aia paianjeni, androidu si multe altele).
Gotta love `em DC cartoons. Nu stiu de ce da mie intotdeauna mi-au placut mai mult desenele si personajele DS in locul celor Marvel (poate pt ca mi se pareau un pic mai "mature" cele de la DC)
Bookmarks